agism Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Καλημέρα !! Εχω εναν ssd και ram και θέλω να τα βάλω στο λάπτοπ .Το θέμα είναι ότι δεν μπορώ μόνος γιατί θα χαλάσω την εγγυηση επειδή πρέπει να βγάλω όλο το κατω τμήμα .Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος από το να το στείλω στην ideal στην Αθηνα ? Thanks in advance
SPANK Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Άλλο τρόπος δεν υπάρχει πρέπει αναγκαστικά να ανοιχτεί το laptop αν ετσι ειναι το συγκεκριμένο , τώρα μπορείς να το κάνεις μόνος σου προσεκτικά ωστε να μην φανεί οτι ανοίχτηκε ή αν εχει καμια ταινία ασφαλείας
agism Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Kομπλε , Θενκς για την απαντηση .Μου φαίνεται μαλλον θα αναγκαστώ να το στειλω στην Αθηνα ,γιατί δεν θέλω να πολυρισκάρω και να καταστρεψω την εγγυηση.
Rumpelstiltskin Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Kομπλε , Θενκς για την απαντηση . Μου φαίνεται μαλλον θα αναγκαστώ να το στειλω στην Αθηνα ,γιατί δεν θέλω να πολυρισκάρω και να καταστρεψω την εγγυηση. θα σου κοστίσει πολύ όμως, να το ξέρεις. ποση εγγύηση εχει ακόμη;
agism Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 2 χρονακια και απο ουι μου είπαν 40 ευρω ... Αμα μπορούσα θα τα γλίτωνα αλλά δεν ρισκάρω έτσι απλά 2 χρονια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα