Προς το περιεχόμενο

Strange mouse

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα, εχω ενα περιεργο θεματάκι με το mouse (Microsoft Optical). Έχω 2 laptop, ενα Acer και ένα Samsung. Στο Acer το mouse λειτουργεί κανονικά σε winXP αλλα και win7. Στο samsung με win7 πάλι κομπλε ενώ στα xp σταματάει κάθε κάμποση ώρα (random) για ένα δευτερόλεπτο και ξαναξεκινάει... έχω δοκιμάσει format, drivers και οτι άλλο έχω βρει αλλα τίποτα. Το πρόβλημα κυρίως ενοχλεί στο gaming....Καμια ιδέα?

Δημοσ.

Η Βασικότερη ερώτηση.. γιατί χρησιμοποιείς λειτουργικό σύστημα 14 χρόνων που δεν υποστηρίζει κανείς πλέον; Αφού στα 7 λειτουργεί κράτα τα 7 που έχουν και υποστήριξη.

• Like 1
Δημοσ.

Η Βασικότερη ερώτηση.. γιατί χρησιμοποιείς λειτουργικό σύστημα 14 χρόνων που δεν υποστηρίζει κανείς πλέον; Αφού στα 7 λειτουργεί κράτα τα 7 που έχουν και υποστήριξη.

Το ήξερα οτι κάποιος θα μου την πει για τα xp...Κατα τη γνώμη μου πάντα είναι το πιο solid λειτουργικό της microsoft. Κάνει την δουλειά του χωρις πολλά πολλά γραφικά και ανούσια updates. Επίσης δε usarei πολλα resources και έτσι τα παλιά pc μου τρέχουν μια χαρά.

Δημοσ.

Μάλλον στο πιο solid λειτουργικό της Microsoft έχεις πρόβλημα με το ποντίκι

Funny one...Αλήθεια τώρα αυτές είναι οι απαντήσεις που παίρνω?

• Like 1
Δημοσ.

Dual Boot έχεις και στα 2 λάπτοπ?

ΥΓ: εσείς οι υπόλοιοι που τον κράζετε τον ρωτήσατε πόσων ετών είναι τα λάπτοπ? Αν είναι σχετικά νέα καλά κάνετε αλλά εαν είναι παλιά είστε απαράδεκτοι. Πρώτα ρωτάμε όμως.

Δημοσ.

ΥΓ: εσείς οι υπόλοιοι που τον κράζετε τον ρωτήσατε πόσων ετών είναι τα λάπτοπ? Αν είναι σχετικά νέα καλά κάνετε αλλά εαν είναι παλιά είστε απαράδεκτοι. Πρώτα ρωτάμε όμως.

Για να λέει gaming σημαίνει οτι είναι σχετικά καινούριο.

Μήπως έχει θεμα ή θύρα usb;

Δημοσ.

Για να λέει gaming σημαίνει οτι είναι σχετικά καινούριο.

Μήπως έχει θεμα ή θύρα usb;

Κατ αρχην ευχαριστω για τις απαντήσεις. Το gaming που εννοω είναι μόνο dota1 απο wc3 για χάρη των παλιών καιρών, τίποτα άλλο. Και τα 2 λαπτοπ έχουν dual boot με win7, winxp αν και το acer στα windows 7 δακρύζει. Το θέμα παρουσιάζεται μόνο στα winxp στο samsung οπότε έχω αποκλείσει πρόβλημα στο Mouse και στις θύρες usb αφου σε 7 τρέχει κανονικά. Σκέφτομαι ισως κάποιο bug σε drivers των xp σε usb controllers? Ισως να έχετε δίκιο κ να πρέπει να εγκαταλείψω τα xp. Πάντως κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη.

Δημοσ.

Κατ αρχην ευχαριστω για τις απαντήσεις. Το gaming που εννοω είναι μόνο dota1 απο wc3 για χάρη των παλιών καιρών, τίποτα άλλο. Και τα 2 λαπτοπ έχουν dual boot με win7, winxp αν και το acer στα windows 7 δακρύζει. Το θέμα παρουσιάζεται μόνο στα winxp στο samsung οπότε έχω αποκλείσει πρόβλημα στο Mouse και στις θύρες usb αφου σε 7 τρέχει κανονικά. Σκέφτομαι ισως κάποιο bug σε drivers των xp σε usb controllers? Ισως να έχετε δίκιο κ να πρέπει να εγκαταλείψω τα xp. Πάντως κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη.

Κάπου εκεί είναι η απάντηση. Είναι φανερό εξάλου. Δοκίμασε όμως και ένα διαφορετικό mouse που έχει άλλους drivers. 

Δημοσ.

Ποσο παλιο ειναι το λαπτοπ με το XP και με ποση ram? Δεν υπαρχει πλεον υποστηριξη,εχει ληξει προ πολλου.Επομενως ενα σημαντικο μερος του τωρινου hardware και περιφερειακων πιθανον να μην συμπεριφερεται σωστα. Ακομη και σε ενα game μπορει θεωρητικα να υπαρχει ασυμβατοτητα με ενα παναρχαιο λειτουργικο γιατι ολα τα patches που κατα καιρους βγαζουν ειναι για optimization με βαση το σχετικα νεωτερο hardware και τις πιο προσφατες εκδοσεις Windows.

Αν θελεις να χρησιμοποιεις παλιο συστημα που να μην καταναλωνει πολλους πορους,πας σε linux. :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...