Προς το περιεχόμενο

Corel draw σε MacBook pro Retina.

kospas12345

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα πιθανά και εντός της ημέρας θα γίνω κάτοχος ενός MacBook pro Retina. Χρειάζομαι να περάσω το corel draw με κάποιο τρόπο και έχω διαβάσει διάφορα για parallels κτλ. Ήθελα να ρωτήσω δεδομένου ότι το δίσκος του είναι μόλις 128G τι μου προτείνετε να κάνω. Να περάσω με parallels επάνω windows πιθανά κάποιο win7 (για να κερδίσω χώρο) και να βάλω το corel? πόσο χώρο θα χάσω από αυτο? Μήπως πρέπει να βάλω win10 για μεγαλύτερη συμβατότητα? Μήπως έχετε κάποια άλλη ιδέα να κάνω save δίσκο αλλά να δουλεύει σωστά?

Help please! Thanks!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλημέρα πιθανά και εντός της ημέρας θα γίνω κάτοχος ενός MacBook pro Retina. Χρειάζομαι να περάσω το corel draw με κάποιο τρόπο και έχω διαβάσει διάφορα για parallels κτλ. Ήθελα να ρωτήσω δεδομένου ότι το δίσκος του είναι μόλις 128G τι μου προτείνετε να κάνω. Να περάσω με parallels επάνω windows πιθανά κάποιο win7 (για να κερδίσω χώρο) και να βάλω το corel? πόσο χώρο θα χάσω από αυτο? Μήπως πρέπει να βάλω win10 για μεγαλύτερη συμβατότητα? Μήπως έχετε κάποια άλλη ιδέα να κάνω save δίσκο αλλά να δουλεύει σωστά?

Help please! Thanks!

Αν χρειάζεσαι οπωσδήποτε Windows προγράμματα που να τρέχουν μέσω Parallels τότε δεν θα αγοράσεις 128GB Macbook κοίτα να πάρεις 240GB 

Εαν εχεις προβλημα με τον χώρο μπορεις να κανεις την εγκατασταση του Parallels στο macbook και να εχεις τα windows, corel etc σε ενα εξωτερικο δισκο και να τα χρησιμοποιεις απο εκει, ειδικα εαν εχεις κανενα παλιο ssd για να τον εχεις εξωτερικο σε καποιο κουτακι θα πηγαινει μια χαρα. Αλλη λυση ειναι το nifty drive δες εδω http://eu.minidrive.bynifty.com/ 

Parallels, virtual box ή VMware? Με το VirtualBox δεν θα εχω προβλημα στο rendering?

Με όλα θα έχεις ,ίσως με το vmware λιγότερο.Δεν το γλυτώνεις το bootcamp....εκτός και αλλάξεις software

^

Mια αρχαια εκδοση απο οσο ξερω υπαρχει για το mac..... Mονο το CorelCad 2016 και κατι painter υπαρχει για mac....(για καινουργιες εκδοσεις εννοω) 

Εγω δουλευω την Χ7 μεσω parallels σε mac pro και μερικες φορες μου σπαει τα νευρα με τα lags..... :mad:

^

Mια αρχαια εκδοση απο οσο ξερω υπαρχει για το mac..... Mονο το CorelCad 2016 και κατι painter υπαρχει για mac....(για καινουργιες εκδοσεις εννοω) 

Εγω δουλευω την Χ7 μεσω parallels σε mac pro και μερικες φορες μου σπαει τα νευρα με τα lags..... :mad:

τωρα δοκιμασα το x7 με vmware fusion και παει σφαιρα

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...