ZathuraEdition Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Καλησπερα σας!! Λογικα για την συγκεκριμενη ενοτητα ειναι το θεμα... αλλα εσεις θα μου πειτε καλυτερα. Σημερα (Τεταρτη) πηρα το tower μου απο το Public που το ειχα αφησει για μια μικρη αναβαθμιση (μου εβαλαν 1 επιπλεον RAM), καθως εγω ειμαι κουλουρι στην επιλογη και στο παρελθον εχω κανει λαθη. Μαζι με τις Ram τους ειπαν να μου κανουν και format + drivers. Τον εφερα σπιτι και αρχισα να εγκαθιστω τις εφαρμογες και τα παιχνιδια μου (google chrome, skype, hearthstone, heroes of the storm... κτλπ). Αυτοι ηδη ειχαν κανει ολα τα windows update + της καρτας γραφικων. Το προβλημα που αντιμετωπιζω ειναι το εξης το οποιο το συναντησα σε 2 διαφορετικα σημεια. Οταν ανοιξα το youtube στο google chrome και αρχισα να βλεπω ενα video, το εβαλα στο 720p + full screen και παρατηρησα να μην ειναι ομαλη η ροη του video αλλα σε τακτα χρονικα διαστηματα να κολαει για 1-3 sec χωρις να μου επιτρεπει να το δω κανονικα σαν ανθρωπος.... (Παλιοτερα στο παρελθον δε ειχε ποτε συμβει κατι τετοιο). Μετα ειπα να ανοιξω να παιξω λιγο hearthstone, εκει στο cinematic στην αρχη... ξανα το ιδιο... και αργοτερα ingame slow/lagg Στο twitch τα stream εχουν ενα πολυ ελαφρυ lagg και στο HoTs απλα δε μπορω να παιξω.... Ελεγξα τα drivers της καρτα γραφικων (κατεβασα τα τελευταια γιατι αυτη που ειχε δεν ηταν η τελευταια), κατεβασα και το chipset (παρολο που δεν ειμαι απολυτος σιγουρος αν κατεβασα τα σωστα )ΠΑΛΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΜΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗ Ασε που αν τυχει να κανω Install κατι π.χ Steam ολο το υπολοιπο συστημα παει σαν χελωνα...Και δε ξερω τι να κανω... και τι λειπει....ουτε το Intel Driver Update Utility βρισκει drivers...ειλικρινα δε ξερω... νομιζα οτι ολα τα απαραιτητα τα κατεβαζουν το windows update... Το συστημα μου ειναι το εξης: Motherboard: GA-P55A-UD5, Bios Version: F12 Graphic Card: ASUS AMD Radeon HD 7800 Series CPU: Intel® Core i5 CPU 670 @ 3.47GHz Power Supply: 800W Memory: ADATA 2x2GB, GOODRAM 1x4GB (αυτη που εβαλε το Public) (Συνολο 8GB) Operating System: Windows 10 Pro -64bit Δεν μπορω να παιξω...και κυριολεκτικα τα εχω π-α-ι-ξ-ε-ι-! και ξοδευω γενικα παρα πολλες ωρες στο gaming... που να εβαζα και το WoW... Και εδω ειναι ενα Βιντεο για να καταλαβεται τι εννοω με το "παγωμα" https://vid.me/9Zy1 (0:07+) + Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2015 από ZathuraEdition
sistah Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Ελπιζω να μην εχεις κανει install τιποτα στους δυο εξωτερικους seagate που βλεπω οτι εχεις...Το πρωτο πραγμα που θα εκανα προσωπικα ειναι να βγαλω την goodram που σου βαλανε να δω πως παει.Εαν εχεις ανεση να το κανεις δοκιμασε το .
ZathuraEdition Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπερα! Οχι στους εξωτερικους εχω μονο ταινιες/σειρες και σημαντικα Word αρχεια. Το εκανα αυτο που μου ειπες και συνεβει το ιδιο. Βεβαια εκανα μια παρατηρηση γενικα στο youtube συμβαινει αυτο μονο οταν πατησω να δω 720p HD και πανω και απαξ και γινει αυτο σαν να μου κατεβαζει ολο το perfomance του υπολογιστη παρολο που στο task manager δειχνει οτι ολα κυλανε ομαλα... δε ξερω αν βοηαθει αυτη η πληροφορια... για κανενα driver που να σχετιαζεται με HD? ... Μπορω απο την αλλη να κανω recovery το συστημα και να επιστρεψω στην στιγμη που τον εφερα σπιτι που ειχε ολα τα windows update που ειχε βαλει το public και τιποτα δικο μου ή να δοκιμασω την επιλογη Reset των Windows.
ZathuraEdition Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Εκανα unistall/reinstall τους amd drivers και κλασικα... δε βελτιωθηκε τιποτα... ... το μονο που δεν βαζω απο το package ειναι το Amd Gaming Evolved
ZathuraEdition Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Μηπως το εκανα σε λαθος κατηγορια ? κανεις?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα