Dreyar Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Μου κάνει εντύπωση που δεν υπάρχει θέμα για τη συγκεκριμένη σειρά. Την πέτυχα πέρσι εντελώς τυχαία και πιστεύω πως είναι ένα μικρό διαμάντι που έλαμψε ακόμα περισσότερο με το τέλος της δεύτερης σεζόν. Aνανεώθηκε και για τρίτη σεζόν. Αν και TS δεν ξέρω τι να πρωτογράψω για τη συγκεκριμένη σειρά. Το χιούμορ και οι ατάκες είναι απίστευτες. Τα κλισέ δόξα τω Θεό λείπουν. Απλά όσοι δεν την έχετε ξεκινήσει, ξεκινήστε την. Εδώ θα βρείτε ένα άρθρο για τη σειρά από την naftemporiki.gr χωρίς spoilers. IMDB Y.Γ Φοβερή η μουσική τoυ intro. 2
speedy23 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Ειδα τα πρωτα 5 επεισοδια. Εχει γελιο και γουσταρω του τυπου την κυνικοτητα. H σκηνη στο bar με την Element και τον Ty εδωσε ρεστα. Heavily into Central American politics, are you, Element? 1
Dreyar Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Αυτή η σειρά έχει τρομερό γέλιο και οι ατάκες είναι φοβερές/καυστικές. Περιέχει το χιούμορ που απολαμβάνω όσο τίποτα και ευτυχώς, πάρα την μεγάλη ανταπόκριση που είχε ο πρώτος κύκλος, δεν το ξεχείλωσαν στη δεύτερη (13 επεισόδια από 10). Υ.Γ Στα πρώτα επεισόδια οι σκηνές μεταξύ Gretchen & Lindsay στο γιαουρτάδικο είναι ξεκαρδιστικές.
speedy23 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Ρε συ, τι στροφη εκανε η σειρα απο τη στιγμη που δειχνει οτι γυρισε η καταθλιψη; Δυνατο. Διατηρησε την κωμωδια αλλα δυνατο αρκετα. Ρισκαρε αλλα πετυχε.
Dreyar Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Ρε συ, τι στροφη εκανε η σειρα απο τη στιγμη που δειχνει οτι γυρισε η καταθλιψη; Δυνατο. Διατηρησε την κωμωδια αλλα δυνατο αρκετα. Ρισκαρε αλλα πετυχε. Δεν ξέρω αν τελείωσες τη δεύτερη σεζόν αλλά στα δύο επεισόδια όπου κορυφώνεται και δίνεται περισσότερη βάση στη κλινική κατάθλιψη ήταν το κάτι άλλο. Ειδικά στο 12ο επεισόδιο μου το μετέφερε τόσο πολύ που για λίγες ώρες μετά το τέλος του επεισοδίου δεν ήμουν και πολύ καλά. Δεν θυμάμαι άλλη σειρά (κωμωδία) που να τα είχε καταφέρει τόσο καλά (απ'όσες έχω δει φυσικά). Και λόγω αυτής της σύντομης και αναπάντεχης στροφής αποφάσισα να δημιουργήσω το τόπικ. Με έκανε να την λατρέψω ακόμα πιο πολύ τη σειρά. 1
gpgalanis Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Εγώ ξενέρωσα στην πρώτη σεζόν που Η γκομενα πήγε και πηδηχθηκε με έναν μαύρο πορτιερη στο άσχετο. Μετά χαλαστηκα και την παράτησα.
speedy23 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δεν ξέρω αν τελείωσες τη δεύτερη σεζόν αλλά στα δύο επεισόδια όπου κορυφώνεται και δίνεται περισσότερη βάση στη κλινική κατάθλιψη ήταν το κάτι άλλο. Ειδικά στο 12ο επεισόδιο μου το μετέφερε τόσο πολύ που για λίγες ώρες μετά το τέλος του επεισοδίου δεν ήμουν και πολύ καλά. Δεν θυμάμαι άλλη σειρά (κωμωδία) που να τα είχε καταφέρει τόσο καλά (απ'όσες έχω δει φυσικά). Και λόγω αυτής της σύντομης και αναπάντεχης στροφής αποφάσισα να δημιουργήσω το τόπικ. Με έκανε να την λατρέψω ακόμα πιο πολύ τη σειρά. Ναι την τελειωσα. Εξαιρετικος συνδυασμος. 1
xavier Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 ξεκινησα τη 2η σεζον, ειναι ακριβως το ειδος της κωμωδιας τυπου married with children, shameless κτλ που μου αρεσει... παρακμη, εξυπνοι και edgy χαρακτηρες μπραβο με εκανε να γελασω 1
actorgr Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 για μενα,χιουμορ ζητουμενο και οχι ξεκαρδιστικο,απευθυνεται σε συγκεκριμενο κοινο (εφηβους και γυναικες) οι ατακες εχουν χαμηλο επιπεδο και χανεις ανετα τον χρονο σου αδιαφορα...
Em_Zed Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Θα συμφωνήσω. Είχα κολλήσει από τον πρώτο κύκλο, κυρίως με το πόσο αντισυμβατική ήταν από πολλές απόψεις και τ'ότι είχε γλώσσα που τσάκιζε κόκκαλα. ΚαΙ ευτυχώς ακόμα την έχει και κάθε επεισόδιο γίνεται και καλύτερο. Ειδικά μετά την κατάθλιψη της Γκρετσεν έχει αλλάξει τελείως ο τόνος και το mood κι εχει καταφέρει να γίνει πιο πιστό in real life αλλά χωρίς να γίνει μελό ή κουραστικό. Για όποιον έχει χρόνο, μπορεί να διαβάσει την αναφορά στο You're the Worst σ'ενα άρθρο που έγραψα για τις σειρές που βλέπεις άνετα αυτό το μήνα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα