GreekMonkey Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπέρα. Στο Libre Office πως αλλάζω τις τιμές της χ σειράς από 1,2,3,... που μου τις βγάζει σε άλλες, επιλογής μου (χωρίς να υπάρχουν αυτές οι τιμές σε κελιά μέσα στο έγγραφο). Έψαξα αλλά δεν μπόρεσα να βρω κάτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pmav99 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Η ερώτηση σου δεν είναι σαφής (ούτε είναι linux related). Ξαναδιατύπωσε. Αν γίνεται και με screenshot. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GreekMonkey Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Στο LibreOffice θέλω να φτιάξω ένα βασικό διάγραμμα και στην x σειρά μου βγάζει τιμές 1,2,3,4,5 ενώ εγώ θέλω να έχει τις 1, 2, 4, 8, 16. Που το κάνω αυτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
philae Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Στο LibreOffice θέλω να φτιάξω ένα βασικό διάγραμμα και στην x σειρά μου βγάζει τιμές 1,2,3,4,5 ενώ εγώ θέλω να έχει τις 1, 2, 4, 8, 16. Που το κάνω αυτό; αυτό είναι εκθετικό, θες exponential trend lines https://help.libreoffice.org/Chart/Trend_Lines Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 στα κελιά πάνω στην μπάρα θα δεις ένα f και ένα Σ = αν τους κάνεις κλικ εκεί μπορείς να επεξεργαστείς νομίζω τις τιμές τους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GreekMonkey Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Εκεί που έχει τις τιμές του χ, τα 1,2,3,4,5 δηλαδή θέλω να βάλω 1,2,4,8,16. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noa113 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Βοήθησέ μας να σε βοηθήσουμε! Θα πρέπει να προσπαθήσεις να είσαι πιο σαφής, για παράδειγμα δεν μας λες καν σε πιο πρόγραμμα από τη σουίτα του Libre Office αναφέρεσαι (Calc, Writer κλπ). Επίσης δεν μπορώ να ανοίξω το screenshot πουέβαλες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 από τι είδα θέλει στα στατιστικά διαγράμματα να βάλει άλλες τιμές. Αν θυμάμαι καλά γίνεται αυτό αλλά δεν θυμάμαι πως. Πρέπει να έχουν αυτά τα διαγράμματα κάτι ρυθμίσεις για το τι τιμές και πως θέλεις να αναφέρονται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nplatis Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Πάντως αν και λες ότι οι τιμές που θέλεις για τον άξονα δεν υπάρχουν στο φύλλο, στο screenshot που δίνεις υπάρχουν. Τελικά τι ισχύει; Αν υπάρχουν στο φύλλο, γίνεται μάλλον εύκολα. Αν δεν υπάρχουν, δεν ξέρω (αλλά θα μπορούσες να τα βάλεις κάπου!) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GreekMonkey Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Στο screenshot μέσα στο διάγραμμα υπάρχουν τα 1,2,3,4,5. Στο φύλλο έχω τα 1,2,4,8,16. Αυτά τα νούμερα θέλω να μπούνε σαν πεδίο ορισμού του άξονα χ ας το πω έτσι. Για τον άξονα y ξέρω πως αλλάζουν. Τα αντίστοιχα χ όμως δεν βρίσκω κάποια επιλογή για να τα αλλάξω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nplatis Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Αν έχεις ήδη φτιάξει το διάγραμμα, δεξί κλικ -> Περιοχές δεδομένων -> καρτέλα Σειρά δεδομένων και βάζεις αυτά που θέλεις να εμφανίζονται στον άξονα Χ στο κουτάκι «Κατηγορίες». Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα