BlueBlood7 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Δεν πιστευω πως ειχε προβλημα απλα δεν σηκωνε την καρτα. Πηρα το Coοlermaster Silent Pro μεταχειρισμενο Την κάρτα σου την σηκώνει και ένα τροφοδοτικό των 500 Watt. Αν όμως το τροφοδοτικικό είτε είναι παλιό είτε δεν είναι ποιοτικό τότε χάνει σε ισχύ, άρα τα Watt του είναι πιο κάτω από την ονομαστική ισχύ του. Δεν είχες κανένα λόγο για 1000 Watt. Μπορούσες να πάρεις ένα καινούργιο τροφοδοτικό 550 Watt Gold επώνυμο και με 5-10 χρόνια εγγύηση στα 100 ευρώ. 2
gregvibe Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Δεν πιστευω πως ειχε προβλημα απλα δεν σηκωνε την καρτα. Πηρα το Coοlermaster Silent Pro μεταχειρισμενο σιγουρα τη σηκωνε την καρτα, ομως με την αρχικη συνδεσμολογια που του εκανες δημιουργηθηκε προβλημα στο τροφοδοτικο ενδεχομενως..
kx_94 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Από ότι είδα συνδεες την κάρτα με ένα οχταπινο κ ένα εξαπινο. Έχω την R9 390 και χρειαζεται δύο οχταπινα. Μήπως δεν της της εδινες το ρεύμα που έπρεπε?
Zergoulini Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Από ότι είδα συνδεες την κάρτα με ένα οχταπινο κ ένα εξαπινο. Έχω την R9 390 και χρειαζεται δύο οχταπινα. Μήπως δεν της της εδινες το ρεύμα που έπρεπε? Την MSI R9 390 που εχω ειναι με ενα 8pin και ενα 6pin.
kx_94 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Α έχεις υλοποίηση της msi. Έχω της Sapphire που χρειάζεται δύο οχταπινα. Σορυ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα