NikosDrakos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Καινουργιο PC με ΜΟΒΟ- MSI 970A-G43 CPU- FX-8350 GPU- Gigabyte R9 390 RAM- 16GB CORSAIR PSU- Aerocool X-strike 800w SSD- OCZ 256gb To PC λειτουργει κανονικα αλλα μολις παω να ανοιξω καποιο game οπως Far Cry, Mad Max κλεινει μεσα σε δευτερολεπτα. Ειχα ενα καλοδιο PCI-E που τροφοδοτουσε την καρτα με 6pin και με 8pin. Βρηκα ενα ακομα καλωδιο για να τα χωρισω αλλα δεν αλλαξε τιποτα. Το τροφοδοτικο μονο δεν ειναι καινουργιο αλλα το εχω κατω απο χρονο.
gregvibe Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 τι εννοεις? δυο καλωδια χρειαζεσαι για την καρτα, ενα 8πινο και ενα 6πινο.
NikosDrakos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 ειχα βαλει ενα που εφευγε απο το psu και χςριζοταν σε 8-pin και 6pin. και μετα εβαλα αυτο μονο να πιγανει στιν 6pin και αλλο ενα να πηγαινει μονο στην 8pin
stratigos24 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 https://www.google.gr/search?q=Gigabyte+R9+390&oq=Gigabyte+R9+390&aqs=chrome..69i57j69i60&sourceid=chrome&es_sm=93&ie=UTF-8#q=gigabyte+r9+390x+shutdown+issue Γενικά έχει συμβεί και σε άλλους.
gregvibe Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 το δοκιμασες και με τα δυο καλωδια και ειχες προβλημα παλι? αποσυνδεσες τα ρευματα? χμμ, ισως κατι παιζει με το τροφοδοτικο τοτε.
NikosDrakos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 ναι αυτο σκεφτηκα και εγω αλλα δεν εχω αλλο πανω απο 600w να δοκιμασω.και αν αγορασω και εχω παλι προβλημα? γι αυτο ψαχνω μηπως υπαρχει κατι αλλο πρωτα να δοκιμασω διαβασα αρκετα αλλα δεν ειχε καποιος αυτο που εχω εγω ακριβως.
gregvibe Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) απ'οτι καταλαβα στην αρχη ειχες την καρτα με ενα καλωδιο κι αυτο μπορει να δημιουργησε καποιο προβλημα. εγω στη θεση σου θα δοκιμαζα την καρτα σε αλλο υπολογιστη. επισης και με αλλο τροφοδοτικο. Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2015 από gregvibe
Metaksas Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Κοιτα αν ειχες intel θα σ ελεγα οτι εφταιγε η το turbo mode η καποια αναβαθμιση στο bios μπορει να χαλασε την ταση στις μνημες και cpu! εγω πχ ανοιγα ενα game (dragon age 3, rust κτλπ) και εκλεινε σε κανενα 10 λεπτο το pc και ανοιγε μονο του. Εκανα rma τροφοδοτικο, μετα καρτα γραφικων, τζιφος. τελικα εκλεισα το turbo mode, εβαλα τις σωστες τασεις στις μνημες και τσουπ, δεν ξανακλεισε! παντως λογο θερμοκρασιας δεν ηταν. το τροφοδοτικο πιστευω ειναι αρκετο για την καρτα σου. 1
Sheogorath Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Ασχετο με ολα, μαπα μητρικη εχεις, μην σκεφτεις να κανεις oc. Μην σου πω να κανεις και undervolt!
NikosDrakos Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 den eimai sxetikos me to pws mporw na peiraxw tetoies rythmiseis parolo pou to bios tis msi einai arketa filiko.as poume gia tis taseis stis mnimes ti tha eprepe na exw? Κοιτα αν ειχες intel θα σ ελεγα οτι εφταιγε η το turbo mode η καποια αναβαθμιση στο bios μπορει να χαλασε την ταση στις μνημες και cpu! εγω πχ ανοιγα ενα game (dragon age 3, rust κτλπ) και εκλεινε σε κανενα 10 λεπτο το pc και ανοιγε μονο του. Εκανα rma τροφοδοτικο, μετα καρτα γραφικων, τζιφος. τελικα εκλεισα το turbo mode, εβαλα τις σωστες τασεις στις μνημες και τσουπ, δεν ξανακλεισε! παντως λογο θερμοκρασιας δεν ηταν. το τροφοδοτικο πιστευω ειναι αρκετο για την καρτα σου.
Moderators Inuyasha Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 den eimai sxetikos me to pws mporw na peiraxw tetoies rythmiseis parolo pou to bios tis msi einai arketa filiko.as poume gia tis taseis stis mnimes ti tha eprepe na exw?Αρχικά να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες
NikosDrakos Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 παιδια ευχαριστω πολυ τελικα το προβλημα λυθηκε 1000αρι τροφοδοτικο
BlueBlood7 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 παιδια ευχαριστω πολυ τελικα το προβλημα λυθηκε 1000αρι τροφοδοτικο Δεν είναι πρόβλημα τα Watt. Πιθανόν το τροφοδοτικό σου να είχε πρόβλημα. Για την ιστορία ποιο πήρες?
NikosDrakos Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Δεν πιστευω πως ειχε προβλημα απλα δεν σηκωνε την καρτα. Πηρα το Coοlermaster Silent Pro μεταχειρισμενο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα