Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα και πάλι παιδιά!

Μόλις σήμερα παρέλαβα ένα καινούριο iPhone 6s το οποιο έχω ακόμα στη ζελατίνα του καθώς θελω πρωτα να παρω τα οποια απαραιτητα προστατευτικά και μετά να το χρησιμοποιήσω.

Γνωρίζω για την ύπαρξη του tempered glass. Αλλά πρόσφατα μου γεννήθηκε η εξής απορία :

Πριν καμιά 10-15 μερες ειχα παει στα media markt για να παρω προστατευτικό οθόνης για το samsung A5 της αδερφής μου. Έχοντας 2 tempered glass στα χέρια μου ρώτησα τον αρμόδιο υπάλληλο ποιο απο τα 2 μου προτεινε. Μου είπε ότι και τα 2 είναι εξίσου καλά και προσφέρουν την ίδια προστασία και μερικά χαρακτηριστικά γενικά των tempered glass και εν συνεχεια προσωπικά πρότεινε αντι για γυαλί να βάλουμε ένα "υγρό" το οποίο τοποθετούν οι ίδιοι το οποίο προσφερει αντιστοιχη προστασία με το tempered χωρίς να προεξεχει οσο το γυαλί αλλά είναι πιο ευάλωτο σε τυχόν πέσιμο. Αλλά με την τοποθετηση του υγρου παρεχεται και 2 χρονια εγγυησης αν δεν κανω λαθος. Ρώτησα ποιος προσφερει την εγγυηση ( το καταστημα ή η εταιρεία που εμπορευεται το υλικο ) και τι καλυπτει αλλα δεν γνωριζε να μου απαντησει και επρεπε να περιμενω τον αλλον υπαλληλο να τελειωσει τη δουλεια του και μετα να μου εξηγησει. Να μην τα πολυλογω δεν εκατσα να περιμενω πηρα ενα tempered glass και εφυγα.

Η ερώτηση μου όμως είναι αν τυχαίνει να γνωρίζει κάποιος κάτι για αυτό και αν ειναι προτιμοτερο/καλυτερο απο tempered glass. Επίσης ποιο ειναι το πιο αξιοπιστο tempered για το 6s;

Ευχαριστώ και συγγνώμη αν κούρασα..

Δημοσ.

Αυτό για το υγρό δεν το έχω ξανακούσει ...

Επειδη κι εγώ έχω το 6αρι και έχω ζελατίνα πάνω καλο θα ήταν να μάθουμε ποιο προτείνουν τα παιδιά που γνωρίζουν καλύτερα

Δημοσ.

Αν δεν κάνω λάθος το χρεώνουν στα 15 ευρώ. Όσο δηλαδή πάει και το tempered glass περίπου.. Οπότε το ζητημα των χρηματων δε νομιζω να αποτελεσει αφορμη για καποια επιλογη..

Δημοσ.

Για να μην λεμε ψεμματα, δεν προκειται κανεις μας νομιζω να παρει κλειδι ή κοπιδι και να αρχιζει να χαραζει την οθονη ουτε να παρει τον αναπτηρα και να κανει ζογκλερικά.. 

Αυτο που με απασχολει κυριως ειναι το τυχον πεσιμο του κινητου.. καθως και η αισθηση κατα τη χρηση.

Δεν εχει τυχει να εχω επεξεργαστει κινητο με το εν λογω υλικο και απο πολλους ακουω οτι τους ενοχλει το σχετικό πάχος του tempered.

Δημοσ.

Κοίτα εφόσον όλος ο φόβος σου είναι αν σου πέσει το κινητό και να μην σου σπάσει η οθόνη τι σε απασχολεί τι κάνει το άλλος υλικό?.

Τα tempered glass είναι φτιαγμένα ακριβώς για αν πέσει να σπάσει το γυαλί και να μην χρειάζεται να δώσει 200 ευρώ για αλλαγή οθόνης.

Πάντως αν ακόμα θες να μάθεις για το υλικό αυτό google is your friend

Δημοσ.

Κοίτα εφόσον όλος ο φόβος σου είναι αν σου πέσει το κινητό και να μην σου σπάσει η οθόνη τι σε απασχολεί τι κάνει το άλλος υλικό?.

Τα tempered glass είναι φτιαγμένα ακριβώς για αν πέσει να σπάσει το γυαλί και να μην χρειάζεται να δώσει 200 ευρώ για αλλαγή οθόνης.

Πάντως αν ακόμα θες να μάθεις για το υλικό αυτό google is your friend

Με νοιαζει για να εξακριβωσω ακριβως τι παιζει με το συγκεκριμενο υλικο.

Google is my best friend, ξεκαθαρα, αλλά αν ήταν και δικός σου φίλος θα είχες γκουγκλάρει ( αν σε ενδιαφερει το ολο θεμα ) και θα διαπιστωνες οτι δεν υπαρχει κατι το διαφωτιστικο. Και επειδη ακομα δεν ειναι πολυ διαδεδομενο ( εγω τουλαχιστον δεν το ειχα ξανακουσει ) θελησα να παρω γνωμες απο τυχον χρηστες.. Ευχαριστω!

Δημοσ.

Ενδιαφέρον ακούγεται αλλά έχω την εντύπωση ότι δεν αντέχει για πάντα αυτή η υγρή επικάλυψη.

Ούτε το tempered glass αντέχει, αλλά εκεί τουλαχιστον καταλαβαίνεις πότε ξεκόλησε ή έσπασε.

Δημοσ.

αυτο το υγρο μου φαινεται οτι ειναι απατη και εγγυηση τους δηλ αν κανω μια γρατσουνια στην οθονη θα μου την αλλαξουν....δε νομιζω...???? + μετα την εφαρμογη του υγρου αυτου μπορει να χασει την εργοστασιακη εγγυηση η συσκευη

Δημοσ.

παιδια εγω ειχα στο 5s tempered spigen

δεν υπαρχει!

καλυτερη αισθηση ακομη και απο την ιδια την οθονη!

και καμια μα καμια παραμορφωση στην οθονη!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...