Προς το περιεχόμενο

Toshiba WT7-C-100 mini πρόβλημα με την χωρητικότητα του δίσκου

vaggrek

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλή χρονία και Χρόνια πολλά σε όλους!

Σήμερα μιας και η μέρα ήταν ελεύθερη είπα να ασχοληθώ ξανά με την εγκατάσταση των 10 αυτή τη φορά με στικάκι μιάς και σε 2 απόπειρες όπως είπα με microsd η εγκατάσταση κόλλησε...

Ετοίμασα 16αρι στικάκι το κούμπωσα με το OTG και φάνηκε σαν μονάδα, ξεκίνησα την αναβάθμιση και οταν έφτασε στο σημείο που λέει οτι δεν έχει αρκετό χώρο και επιλέξτε ενα άλλο μέσο στην λίστα που ανοίγει δεν εμφανίζει το stickακι καθόλου να το επιλέξω με αποτέλεσμα να βρεθώ σε αδιέξοδο (πάλι)...  :confused:

Αυτό που παρατήρησα είναι οτι αντίθετα με την microsd ενώ το σύστημα βλέπει κανονικά το stick δεν εμφανίζεται καθόλου το εικονίδιο ασφαλής κατάργησης σαν να μην το αναγνωρίζει σαν κάποια εξωτερική μονάδα...

Δοκίμασα άλλο στικάκι και άλλο καλώδιο OTG μια απο τα ίδια...  :-(

Αποφάσισα να κάνω το στικάκι bootable σε win 10 μέσω του media creation tool, το έκανα, το tablet μπουταρε απο αυτό κανονικά αλλά στην πρώτη οθόνη που επιλέγεις γλώσσα κλπ... δεν λειτουργει η αφη προφανως επειδή δεν έχει φορτώσει ο driver...   :mad:

Τελικά αποφάσισα να τρέξω το setup του στικ που έφτιαξα στο media creation tool μέσα απο τα win προχωράει κανονικά αλλά φυσικά μου βγάζει επιλογή μόνο για την microsd σαν εναλλακτικό μεσο που λογικά ακόμα κι αν το προχωρήσω θα κολλήσει και πάλι...

Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω έχω απελπιστεί...  :cry:

Καλησπερα επειδη αναλογο θεμα ειχα και εγω κανε Μπουταμπλ το στικακι σου με το ρουφους  η ξανα δοκιμασε με το μιντια κριεισον τουλ, πατα επανω στο αρχειο εξε και τρεξτο ως διαχειριστης , εκει που θα σου πει οτι δεν υπαρχει ελευθερος χωρος διαλεξε εξωτερικη συσκευη επελεξε το στικακι, (εμενα δεν ξεκινουσε και χρειαστηκε να πατησω ανανεωση αρκετες φορες) οποτε φανταζομαι κατι τετοιο θα συμβαινει και σε εσενα, Επισης ΜΗΝ εχεις ες ντι κουμπωμενη επανω οταν κανεις την ολη διαδικασια

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Καλησπερα επειδη αναλογο θεμα ειχα και εγω κανε Μπουταμπλ το στικακι σου με το ρουφους  η ξανα δοκιμασε με το μιντια κριεισον τουλ, πατα επανω στο αρχειο εξε και τρεξτο ως διαχειριστης , εκει που θα σου πει οτι δεν υπαρχει ελευθερος χωρος διαλεξε εξωτερικη συσκευη επελεξε το στικακι, (εμενα δεν ξεκινουσε και χρειαστηκε να πατησω ανανεωση αρκετες φορες) οποτε φανταζομαι κατι τετοιο θα συμβαινει και σε εσενα, Επισης ΜΗΝ εχεις ες ντι κουμπωμενη επανω οταν κανεις την ολη διαδικασια

Δηλαδή να ορίσω το ίδιο στικ απο το οποίο θα διαβάσει για την εγκατάσταση, αυτό να χρησιμοποιήσει και σαν αποθηκευτικό χώρο?

Επίσης εμένα το πρόβλημα είναι οτι το στικ δεν μου το βγάζει καν στη λίστα να το επιλέξω σαν μέσο αποθήκευσης...

τελικα πειραξα τις τιμες και τωρα ναι μεν περιστρεφεται η οθονη αλλα ειναι απο την αναποδη πλευρα  :(

τα νευρα μου δοκιμασα και φορματ και ξανα περασμα των windows 10 αλλα αυτο με τι ρετζιστρι και το ναω κατω της οθονης παρεμεινε... για αρχη εχω κλειδωσει στο ν α μην περιστρεφεται, κανας αλλος με ιδεα ή  λυση ;;;;

Καλησπερα και καλη χρονια σε ολους σας.

Εχω κι εγω το ως ανω ταμπλετ, και λογω της πληθωρας των προβληματων λογω χορου με τα WINDOWS σκεφτομαι  την  λυση της αλλαγης λειτουργικου σε linux η σε android.....Πιο πιθανο το linux.....

Yπαρχει περιπτωση να "παιξει" το ολο εγχειρημα και αν ναι, πως? η να κατσω εδω που καθομαι?

Εχω ηδη ετοιμασει μια bootable microSD με τα 10αρια αλλα δεν εχω εμπιστοσυνη στις ικανοτητες μου για την ολη διαδικασια.....

καλη χρονια φιλε μου bad freddy γνωμη μου αν δεν υπαρχει άλλη λυση να το πας από εκει που το πηρες μπας και βρεθει από εκει ακρη

Μπα αφού δοκίμασα πλέον τα πάντα, μέχρι και φορματ έκανα και με 6 γιγα ελεύθερα πάλι δεν ξεκινούσε η εγκατάσταση επειδή ήθελε εγκατεστημένα ολα τα 8.1 updates τα οποία θα μου ξαναέτρωγαν τον ελεύθερο χώρο, αποφάσισα να συμβιβαστώ οτι το τάμπλετ θα παραμείνει στα 8.1 για πάντα, απέγκατέστησα και έκανα hide το update που ενεργοποιεί το notification για τα 10 για να μην το βλέπω και εκνευρίζομαι...

Καλησπερα και καλη χρονια σε ολους σας.

Εχω κι εγω το ως ανω ταμπλετ, και λογω της πληθωρας των προβληματων λογω χορου με τα WINDOWS σκεφτομαι  την  λυση της αλλαγης λειτουργικου σε linux η σε android.....Πιο πιθανο το linux.....

Yπαρχει περιπτωση να "παιξει" το ολο εγχειρημα και αν ναι, πως? η να κατσω εδω που καθομαι?

Εχω ηδη ετοιμασει μια bootable microSD με τα 10αρια αλλα δεν εχω εμπιστοσυνη στις ικανοτητες μου για την ολη διαδικασια.....

Τελικα ηταν πολυ απλα τα πραγματα με τα 10αρια...Εβαλα την sd στο ταμπλετ, ετρεξα το .exe και αυτο ηταν....

Ολα εγειναν μονα τους και γρηγορα....Τωρα μενει και η ρυθμιση της αυτοματης περιστροφης και ολα κομπλε.

Απο 600mb ελευθερα εγειναν 6,5gb....Ολα καλα !!

Τελικα ηταν πολυ απλα τα πραγματα με τα 10αρια...Εβαλα την sd στο ταμπλετ, ετρεξα το .exe και αυτο ηταν....

Ολα εγειναν μονα τους και γρηγορα....Τωρα μενει και η ρυθμιση της αυτοματης περιστροφης και ολα κομπλε.

Απο 600mb ελευθερα εγειναν 6,5gb....Ολα καλα !!

Ολα καλα?

Χμμμμμ.......

Το store δεν δουλευει....

Η αυτοματη περιστροφη ναι μεν, αλλα αναποδα....

Ισως στρωνει με πειραγμα στην registry....

Kατα τα αλλα καλα μεχρι νεοτερου bag !!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ολα καλα?

Χμμμμμ.......

Το store δεν δουλευει....

Η αυτοματη περιστροφη ναι μεν, αλλα αναποδα....

Ισως στρωνει με πειραγμα στην registry....

Kατα τα αλλα καλα μεχρι νεοτερου bag !!

Για την αυτόματη περιστροφή δες τι να κάνεις εδώ:

http://forums.toshiba.com/t5/Encore-Tablets/Toshiba-Encore-mini-rotation-screen-works-reverse/m-p/673688#M10423

εγώ το έκανα και δούλεψε, βάζοντας αυτά τα νούμερα στο Orientation

01,01,00,01,01,01,02

(μετά από επανεκκίνηση θα δεις αν δουλεύει σωστά η οθόνη) 

Για να μπείς στη registry γράφεις στην εκτέλεση: regedit

Κατέβασε πρώτα τον Driver για Windows 10 από αυτό το site:

http://www.kionix.com/downloads

KXTJ9-KXCJ9-KXTJ2 Driver Windows 7/8/10

Επεξ/σία από newworld

Για την αυτόματη περιστροφή δες τι να κάνεις εδώ:

http://forums.toshiba.com/t5/Encore-Tablets/Toshiba-Encore-mini-rotation-screen-works-reverse/m-p/673688#M10423

εγώ το έκανα και δούλεψε, βάζοντας αυτά τα νούμερα στο Orientation

01,01,00,01,01,01,02

Για να μπείς στη registry γράφεις στην εκτέλεση: regedit

Κατέβασε πρώτα τον Driver για Windows 10 από αυτό το site:

http://www.kionix.com/downloads

KXTJ9-KXCJ9-KXTJ2 Driver Windows 7/8/10

ευχαριστω, θα δοκιμασω  ξανα το βραδυ 

βαλε ενα screenshot απο το orientation εγω οσες φορες το δοκιμασα μου δουλεψε.Πρεπει να βαλεις και τον driver και μετα να δοκιμασεις τις τιμες .

βαλε ενα screenshot απο το orientation εγω οσες φορες το δοκιμασα μου δουλεψε.Πρεπει να βαλεις και τον driver και μετα να δοκιμασεις τις τιμες .

Συγνωμη δεν σε καταλαβα τι εννοεις οτι πρεπει να κανω;;; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...