Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπερα καλες γιορτες.  Link.png Site: http://forums.toshiba.com/t5/Encore-Tablets/Toshiba-Encore-mini-rotation-screen-works-reverse/td-p/673688      Δες εδω ειχα το ιδιο θεμα με την περιστροφη της οθονης και τωρα ειναι οπως πριν περιστρεφεται αυτοματα.

Επειδη τα Αγγλικα ΔΕΝ ειναι η μητρικη μου γλωσσα μπορεις να μου πεις ΕΣΥ πως καταφερες και το αλλαξες ,διοτι και απο αυτα που ειδα στο λινκ δεν πηρα ξεκαθαρη απαντηση

Δημοσ.

Κανε update τον driver Kionix KXTJ9-KXCJ9-KXTJ2 Accelerometer Driver V1.28.3,θα το βρεις στην διαχειριση συσκευων.Aν δεν λειτουργησει τοτε θα πατησεις το windows start εικονιδιο για 5 δευτερα και θα επιλεξεις (εκτελεση) γραφεις (regedit) και  επιλεγεις το ναι.   Now expand "HKEY_LOCAL_MACHINE" then expand "system", then expand "CurrentControlSet", then expand "Enum", then expand "root", then expand "SENSOR", then expand "0000", then expand "Device Parameters", then click on "kxfusion"

4. On the right hand window double click on "ACPI\SMO8500\1-0" make sure the value data is the following

{CDA4B5F8-53B4-4E7C-8A73-0D69852FBEBA}

5. Now in the same window double click on the "Orientation" and make sure the Value Data is the following

0000   01 00 00 01 01 00 02       <----------  Δες αν εχεις τα ιδια στον φακελο  ''Orientation'' πριν πειραξεις κατι καλυτερα γραψε καπου τις τιμες που εχεις τωρα.          

Link.png Site: http://forums.toshiba.com/t5/Encore-Tablets/Toshiba-Encore-mini-rotation-screen-works-reverse/td-p/673688?lightbox-message-images-673970=10423iFC98C63A0E83DD97  

Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ ,τελικα μπροστα στα ματια μου ηταν, απλα εγω θελω να περιστρεφεται αυτοματα οπως πριν και οχι χειροκινητα απο ρυθμιση οπως τωρα.. Τεσπα ξανα  ευχαριστω και Καλες Γιορτες να εχεις

Φιλέ μου είχα το Toshiba και όταν έκανα upgrade σε 10 το auto rotate έπαψε να δουλεύει. Το πρόβλημα το ελυσα όταν κατέβασα drivers για τον rotation sensor (δες στο device manager ποιο chip ειναι) και ρυθμισα τους άξονες περιστροφής με ένα reg αρχείο.

Δυστυχώς το έδωσα το ταμπλετ και εκεί μέσα είχα όλα τα αρχεία (drivers και reg key) που χρειαζονται. Μου φαίνεται ότι ο sensor είναι ο Kionix KXCJ9.

Δημοσ.

Καλησπέρα,

θέλω κι εγω να κάνω την διαδικασία αναβάθμισης σε ενα Vero W8i που είναι και αυτό 16αρι οπότε έχω θέμα χώρου αλλά έχω μια απορία (ίσως χαζή).

Την αναβάθμιση απο ότι κατάλαβα θα την κάνω μέσω usb stick με καλώδιο OTG.

Με το θέμα φόρτισης τι παίζει? Έννοω οτι θα φροντίσω προφανώς πριν αρχίσω να το εχω πλήρως φορτισμένο, αλλά επειδή ξέρω οτι η εγκατάσταση παίρνει αρκετή ώρα, δεν παίζει να μείνει απο μπαταρία και να brickarei?

Και έστω οτι γίνεται η αναβάθμιση και μένει με ελάχιστη μπαταρία, μπορώ να το φορτίσω βγάζοντας το στικ? Ή θα έχει θέμα λόγω οτι θα είναι περασμένο το λειτουργικό εκεί? Ξέρω απο τα windows phone όπου βάζοντας το για φόρτιση ακόμα και κλειστό, ανοίγει και σκέφτομαι μήπως μπλοκάρει το όλο σύστημα...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν κανεις αναβαθμηση γινεται και με καρτα μνημης.Θα σε ρωτησει που να αποθηκευσει το back up και θα επιλεξεις την καρτα μνημης (D:) Μην σβησεις το φακελο  windows old μετα γιαιτι ισως θελεις να γυρισεις ξανα στα 8,1. 

Επεξ/σία από john_But
Δημοσ.

Κανε update τον driver Kionix KXTJ9-KXCJ9-KXTJ2 Accelerometer Driver V1.28.3,θα το βρεις στην διαχειριση συσκευων.Aν δεν λειτουργησει τοτε θα πατησεις το windows start εικονιδιο για 5 δευτερα και θα επιλεξεις (εκτελεση) γραφεις (regedit) και  επιλεγεις το ναι.   Now expand "HKEY_LOCAL_MACHINE" then expand "system", then expand "CurrentControlSet", then expand "Enum", then expand "root", then expand "SENSOR", then expand "0000", then expand "Device Parameters", then click on "kxfusion"

4. On the right hand window double click on "ACPI\SMO8500\1-0" make sure the value data is the following

{CDA4B5F8-53B4-4E7C-8A73-0D69852FBEBA}

5. Now in the same window double click on the "Orientation" and make sure the Value Data is the following

0000   01 00 00 01 01 00 02       <----------  Δες αν εχεις τα ιδια στον φακελο  ''Orientation'' πριν πειραξεις κατι καλυτερα γραψε καπου τις τιμες που εχεις τωρα.          

Link.png Site: http://forums.toshiba.com/t5/Encore-Tablets/Toshiba-Encore-mini-rotation-screen-works-reverse/td-p/673688?lightbox-message-images-673970=10423iFC98C63A0E83DD97  

εκανα την αναβαθμιση αλλα ειχα ηδη τον τελευταιο οδηγο, δεν αλλαξε κατι, μετα δοκιμασα αυτο που λες αλλα φακελος root δεν υπαρχει,φτανει μεχρι και Εnum οπου μεσα σε αυτον ειναι διαφορα αλλα οχι αλλος φακελος

Δημοσ.

να είσαι καλά φίλε eddie καλες γιορτές να έχουμε όλοι μας!!!!Όντως στα 8αρια γυριζε αυτοματα η οθονη τωρα δεν γυρναει καθολου αυτόματα.αν και για εμενα προσωπικα δεν με χαλαει καθολου μια χαρα ειναι και ετσι.φιλε bad fredy κανε του μια πληρη φορτιση και θα είναι κομπλε φτάνει η μπαταρία να την κανει την αναβαθμιση.

Δημοσ.

Καλησπέρα, είπα να κάνω κι εγω την αναβάθμιση σε Win10 στο Vero W8i αλλά γράφω σε αυτό το θέμα μιας και στο δικό του δεν απαντάει κανείς και αντιμετωπίζω ενα πρόβλημα.

Έχω ελεύθερα ~3gb και χρησιμοποιώ και μια 32αρα microsd για την διαδικασία.

Ένω ξεκινάει κανονικά το κατέβασμα, κάνει προετοιμασία εγκατάστασης, επανεκκίνηση, προχωράει κανονικά στην αντιγραφή των αρχείων (καθυστερεί πάνω απο μια ώρα στο 84-85%) και έπειτα που πάει στην εγκατάσταση drivers και δυνατοτήτων κόλλησε και τις 2 φορές που το επιχείρησα στο 20% (το άφησα μέχρι και περίπου 10 ώρες χωρίς να προχωρήσει).

Εν τέλει αφού κλείσω και ανοίξω το tablet ξεκινά μόνο του επαναφορά στα 8.1 και δουλεύει κανονικά αλλά μένουν ελεύθερα στον C: ~240mb τα οποία επανέρχονται στα κανονικά τους αν κάνω εκκαθάριση αρχείων σβήνοντας τα αρχεία της αναβάθμισης.

Υποπτεύομαι οτι κολλάει η εγκατάσταση λόγω έλλειψης χώρου? Το tablet είναι καινούριο και άδειο φυσικά με αποτέλεσμα να μην έχω κάτι άλλο να αφαιρέσω για να κερδίσω χώρο.

Επειδή όταν το άνοιξα πρώτη φορά και πριν κάνω τα windows updates είχε ~6gb χώρο (ο οποίος έγινε 3 μετά τα updates) σκέφτηκα την λύση του format αλλά επιλέγοντας την σχετική επιλογή απο τις ρυθμίσεις μου λέει οτι δεν βρέθηκε περιβάλλον αποκατάστασης...

Πιστεύω οτι σίγουρα υπάρχει recovery partition μιας και στο my computer το συνολικό μέγεθος του C: φαίνεται να είναι 9.8gb ενώ το tablet είναι 16αρι...

Το μόνο που δεν έχω δοκιμάσει είναι εγκατάσταση μέσω usb stick αντί microsd αλλά δεν είμαι και τόσο σίγουρος οτι θα δώσει λύση στο πρόβλημα μου.

Για βοηθήστε ρε παιδιά...

Δημοσ.

δοκιμασε το να κανεις αντιγραφη τα win10 στην καρτα μνημης και θα περαστουν απο εκει.επειτα διαγραφεις πληρως τα win8 και αυτοματως τα 10αρια θα αποθηκευτουν στον σκληρο δισκο του tablet.παρομοιως για να το κανεις μεσω usb stick

Δημοσ.

δοκιμασε το να κανεις αντιγραφη τα win10 στην καρτα μνημης και θα περαστουν απο εκει.επειτα διαγραφεις πληρως τα win8 και αυτοματως τα 10αρια θα αποθηκευτουν στον σκληρο δισκο του tablet.παρομοιως για να το κανεις μεσω usb stick

Δηλαδή ποια αρχεία πρέπει να κάνω αντιγραφή, δημιουργείται κάποιος φάκελος κάπου όταν κατέβουν? Κι αν ναι, ποιος?

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Δηλαδή ποια αρχεία πρέπει να κάνω αντιγραφή, δημιουργείται κάποιος φάκελος κάπου όταν κατέβουν? Κι αν ναι, ποιος?

Ευχαριστώ

Δεν θα κανεις αντιγραφη.Οταν πατησεις ''αναβαθμηση τωρα'' θα σε ρωτησει που να γινει αποθηκευση.Θα επιλεξεις την sd.Μολις ολοκληρωθει η διαδικασια θα βρεις ενα φακελο windows old ο οποιος θα μινει εκει για 30 μερες .Περιεχει τα αρχεια απο τα windows 8.1 και σου χρειαζεται σε περιπτωση που θελεις να επιστρεψεις σε αυτα.Αν θυμαμαι καλα οτι εχεις στην sd θα χαθουν.

Δημοσ.

Καλησπέρα, είπα να κάνω κι εγω την αναβάθμιση σε Win10 στο Vero W8i αλλά γράφω σε αυτό το θέμα μιας και στο δικό του δεν απαντάει κανείς και αντιμετωπίζω ενα πρόβλημα.

Έχω ελεύθερα ~3gb και χρησιμοποιώ και μια 32αρα microsd για την διαδικασία.

Ένω ξεκινάει κανονικά το κατέβασμα, κάνει προετοιμασία εγκατάστασης, επανεκκίνηση, προχωράει κανονικά στην αντιγραφή των αρχείων (καθυστερεί πάνω απο μια ώρα στο 84-85%) και έπειτα που πάει στην εγκατάσταση drivers και δυνατοτήτων κόλλησε και τις 2 φορές που το επιχείρησα στο 20% (το άφησα μέχρι και περίπου 10 ώρες χωρίς να προχωρήσει).

Εν τέλει αφού κλείσω και ανοίξω το tablet ξεκινά μόνο του επαναφορά στα 8.1 και δουλεύει κανονικά αλλά μένουν ελεύθερα στον C: ~240mb τα οποία επανέρχονται στα κανονικά τους αν κάνω εκκαθάριση αρχείων σβήνοντας τα αρχεία της αναβάθμισης.

Υποπτεύομαι οτι κολλάει η εγκατάσταση λόγω έλλειψης χώρου? Το tablet είναι καινούριο και άδειο φυσικά με αποτέλεσμα να μην έχω κάτι άλλο να αφαιρέσω για να κερδίσω χώρο.

Επειδή όταν το άνοιξα πρώτη φορά και πριν κάνω τα windows updates είχε ~6gb χώρο (ο οποίος έγινε 3 μετά τα updates) σκέφτηκα την λύση του format αλλά επιλέγοντας την σχετική επιλογή απο τις ρυθμίσεις μου λέει οτι δεν βρέθηκε περιβάλλον αποκατάστασης...

Πιστεύω οτι σίγουρα υπάρχει recovery partition μιας και στο my computer το συνολικό μέγεθος του C: φαίνεται να είναι 9.8gb ενώ το tablet είναι 16αρι...

Το μόνο που δεν έχω δοκιμάσει είναι εγκατάσταση μέσω usb stick αντί microsd αλλά δεν είμαι και τόσο σίγουρος οτι θα δώσει λύση στο πρόβλημα μου.

Για βοηθήστε ρε παιδιά...

Δεν θα κανεις αντιγραφη.Οταν πατησεις ''αναβαθμηση τωρα'' θα σε ρωτησει που να γινει αποθηκευση.Θα επιλεξεις την sd.Μολις ολοκληρωθει η διαδικασια θα βρεις ενα φακελο windows old ο οποιος θα μινει εκει για 30 μερες .Περιεχει τα αρχεια απο τα windows 8.1 και σου χρειαζεται σε περιπτωση που θελεις να επιστρεψεις σε αυτα.Αν θυμαμαι καλα οτι εχεις στην sd θα χαθουν.

Μα αν δείς παραπάνω τα κάνω αυτά, κατά την διάρκεια της εγκατάστασης κολλάει πάντα προφανώς λόγω έλλειψης χώρου αλλά δεν εχω και τίποτα άλλο να αφαιρέσω, το τάμπλετ είναι καινούριο.

Δημοσ.

Καλή χρονία και Χρόνια πολλά σε όλους!

Σήμερα μιας και η μέρα ήταν ελεύθερη είπα να ασχοληθώ ξανά με την εγκατάσταση των 10 αυτή τη φορά με στικάκι μιάς και σε 2 απόπειρες όπως είπα με microsd η εγκατάσταση κόλλησε...

Ετοίμασα 16αρι στικάκι το κούμπωσα με το OTG και φάνηκε σαν μονάδα, ξεκίνησα την αναβάθμιση και οταν έφτασε στο σημείο που λέει οτι δεν έχει αρκετό χώρο και επιλέξτε ενα άλλο μέσο στην λίστα που ανοίγει δεν εμφανίζει το stickακι καθόλου να το επιλέξω με αποτέλεσμα να βρεθώ σε αδιέξοδο (πάλι)...  :confused:

Αυτό που παρατήρησα είναι οτι αντίθετα με την microsd ενώ το σύστημα βλέπει κανονικά το stick δεν εμφανίζεται καθόλου το εικονίδιο ασφαλής κατάργησης σαν να μην το αναγνωρίζει σαν κάποια εξωτερική μονάδα...

Δοκίμασα άλλο στικάκι και άλλο καλώδιο OTG μια απο τα ίδια...  :-(

Αποφάσισα να κάνω το στικάκι bootable σε win 10 μέσω του media creation tool, το έκανα, το tablet μπουταρε απο αυτό κανονικά αλλά στην πρώτη οθόνη που επιλέγεις γλώσσα κλπ... δεν λειτουργει η αφη προφανως επειδή δεν έχει φορτώσει ο driver...   :mad:

Τελικά αποφάσισα να τρέξω το setup του στικ που έφτιαξα στο media creation tool μέσα απο τα win προχωράει κανονικά αλλά φυσικά μου βγάζει επιλογή μόνο για την microsd σαν εναλλακτικό μεσο που λογικά ακόμα κι αν το προχωρήσω θα κολλήσει και πάλι...

Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω έχω απελπιστεί...  :cry:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...