Προς το περιεχόμενο

Toshiba WT7-C-100 mini πρόβλημα με την χωρητικότητα του δίσκου

vaggrek

Προτεινόμενες αναρτήσεις

την πρωτη αναβαθμιση την περασα μεσω της microsd επειτα διεγραψα τον φακελο windows.old και μετα αυτοματα περαστηκαν τα 10αρια στον σκληρο.οταν βγηκε η πρωτη αναβαθμιση στα 10αρια μου ηρθε το update και προσπαθησα να το κανω όπως στα 10αρια την πρωτη φορα.δεν εκανε με τιποτα την αναβαθμιση μεσω και του σκληρου και της καρτας μνημης.εκανα το reset όπως ειπαμε και δεν εχω την καρτα μνημης στο ταμπλετ μεσα.Και παλι μου βγαζει σφαλμα δεν μου κανει την αναβαθμιση.τωρα ο σκληρος δισκος εχει 5 γιγα ελευθερο χωρο.οντως η καρτα μνημης που εβγαλε ο φιλος είναι ακριβη μεν αλλα πολύ γρηγορη δε...φιλε εντυ το ιδιο ακριβως μου βγαζει και εμενα.στην αρχη που ειχα μεσα την καρτα μνημης το δοκιμαζα να το κανω από εκει την πρωτη αναβαθμιση μου εβγαζε ότι θελει εξτρα χωρο για να κανει την αναβαθμιση και η καρτα ηταν τελκειως αδεια...τωρα που δεν εχω την καρτα μνημης μεσα μου το κανει απευθειας στον σκληρο και μου βγαζει σφαλμα παλι...φιλκε εκτορ κανω το πρωτο reset και όταν ανοιγει το ταμπλετ εχει περασμενη την πρωτη εκδοση των 10 χωρις την αναβαθμιση.Κανω και το δευτερο reset.Και από εκει και περα εχω ελευθερο χωρο αρκετο 5 γιγα και δεν κανει την αναβαθμιση την πρωτη μου βγαζει σφαλμα.η καρτα μνημης είναι εκτος ταμπλετ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

εμενα δεν λεει να περασει τα δεκαρια με την καμια, δοκιμασα καρτα και δοκιμασα και φλασακι τζιφος.. Τι εννοεις λεγοντας clean install meso USB iso ?? πως ξερω ποια εκδοση παιρνει; απο που κατεβαζω και πως περνιεται ; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

http://www.expertreviews.co.uk/software/operating-systems/1401617/how-to-clean-install-windows-10-and-create-boot-media

Τα windows 10 home 32bit,ειναι η εκδοση που θα πρεπει να διαλεξετε.Και η τελευταια εκδοση ειναι η windows 10 version 1511 build 10586.

Επεξ/σία από ektor7

και πως επιλεγω να bootαρει απο το στικακι;

την ιδια απορια εχω και εγω , καθως επισης αν θα χρειαστουν drivers ????

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έβαλα τα win10 version 1511 build 10586 από την πρώτη μέρα που πήρα το τάμπλετ από τον Κωτσόβολο. Η αναβάθμιση έγινε μέσα από τα win 8.1 και αφού κατέβασα από εδώ https://www.microsoft.com/el-gr/software-download/windows10ένα αρχείο .exe πατώντας το κουμπί άμεση αναβάθμιση (τα win10 αποθηκεύτηκαν σε στικάκι 16gb που σύνδεσα  με το καλώδιο OTG) και όταν με ρώτησε που να κάνει backup τα win8.1 επέλεξα το στικάκι. Κατα την αναβάθμιση δεν πρέπει να υπάρχει κάρτα microSD μέσα στο τάμπλετ γιατί κολάει και σταματάει η αναβ. Όταν μπούταρε κανονικά στα win10 έσβησα και τον φάκελο old και όλα δουλεύουν μια χαρά στο δικό μου Toshiba. Το δουλεύω σε λειτουργία τάμπλετ γιατί σε κανονική λειτουργία windows δεν άντεξα ούτε 10 λεπτά, η μικρή οθόνη μαζί με την ανάλυση που έχει σου ΄΄βγάζουν΄΄ τα μάτια. 

Επεξ/σία από newworld

Εγω παλι οτι και να δοκιμασα δεν θελει να παρει δεκαρια, η αληθεια ειναι οτι δοκιμασα να παρει την τελευταια και οχι την πρωτη 

Σήμερα λοιπόν τα κατάφερα και έκανα την αναβάθμιση. Φίλε Eddy_Gordo κατέβασα στον υπολογιστή από την Microsoft τα Windows 10 Home 32 bit.Κατέβασα το media creation tool και αποθήκευσα σε iso μορφή τα windows 10 που έχουν μέσα την αναβάθμιση και επελεξα να τα κανει αποθηκευση στον υπολογιστη σε μορφη iso.Έπειτα κατέβασα το rufus και σύνδεσα το στικ με τον υπολογιστή.Ανοίγω το rufus και στις επιλογες και συγκεκριμένα στην δευτερη επιλογή επιλέγεις MBR και εκει που λεει iso ειδωλο επιλεγεις το αρχειακι που κατεβασες από την Microsoft και πατας εκκινηση σου ζηταει να κανει διαμορφωση το στικακι και το κανεις και μετας πατας εκκινηση και σου αποθηκευει εκει τα windows.Γυρω στο 10λεπτο κανει επειτα λοιπον συνδεεις το στικακι στο ταμπλετ με καλωδιο OTG πας στην εξερευνηση αρχειων και βρίσκεις το στικακι μπαινεις και πατας δεξι κλικ στο εικονιδιο setup και επιλεγεις εκκινηση ως διαχειριστης και κανει την αναβαθμιση.Επιλεγεις να τα διαγραψει όλα από τον σκληρο του υπολογιστη και αφου τελειωσει περνας παλι το ιμειλ και τα σχερτικα.περισσοτερες πληροφοριες εδώ http://www.tenforums.com/tutorials/2376-usb-flash-drive-create-install-windows-10-a.htmlκαι θα δεις αναλυτικα τα παντα.διαβαζεις μεχρι του τελους στο option 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελικα τα καταφερα και εγω !!! Δεν ξερω τι κολλημα ειχε φαει και δεν με αφηνε αλλα χτες που εβαλα το στικακι και αφου μου εβγαλε οτι δεν ειχε επαρκει χωρο και επελεξα να γινει απο εξωτερικη συσκευη η εγκατασταση μετα απο καμποσες ανανεωσεις αρχισε την διαδικασια. Σας ευχαριστω ΟΛΟΥΣ για τις απαντησεις σας 

edit  Με τα δεκαρια δεν μου περιστεφει την οθονη, καμια λυση ;;;

Επεξ/σία από Eddy_Gordo

πηγαινε στον πινακα ελεγχου στις ρυθμισεις οθονης και θα το βρεις τωρα δεν εχω μπαταρια να σου πω ακριβως που ειναι αλλα αν θελεις αυριο θα γραψω

πηγαινε στον πινακα ελεγχου στις ρυθμισεις οθονης και θα το βρεις τωρα δεν εχω μπαταρια να σου πω ακριβως που ειναι αλλα αν θελεις αυριο θα γραψω

φιλε μου αν μπορεις μπες στον κοπο να μου πεις διοτι απο το λιγο που κοιταξα δεν βρηκα ακρη η δεν ειδα κατι σχετικο, ευχαριστω προκαταβολικα

πας ρυθμισεις μετα συστημα και μετα οθονη και δεξια σου θα δεις γραφει προσανατολισμος και επιλεγεις οριζοντιος η κατακορυφος και επειτα πατας εφαρμογη.εκανα λαθος εγω με αυτο που σου ειχα πει αυτο γινοταν στα 8αρια...τιποτα φιλε μου και εγω θελω να ευχαριστησω ολους για τις απαντησεις τους και την βοηθεια τους :)

πας ρυθμισεις μετα συστημα και μετα οθονη και δεξια σου θα δεις γραφει προσανατολισμος και επιλεγεις οριζοντιος η κατακορυφος και επειτα πατας εφαρμογη.εκανα λαθος εγω με αυτο που σου ειχα πει αυτο γινοταν στα 8αρια...τιποτα φιλε μου και εγω θελω να ευχαριστησω ολους για τις απαντησεις τους και την βοηθεια τους :)

Ευχαριστω πολυ ,τελικα μπροστα στα ματια μου ηταν, απλα εγω θελω να περιστρεφεται αυτοματα οπως πριν και οχι χειροκινητα απο ρυθμιση οπως τωρα.. Τεσπα ξανα  ευχαριστω και Καλες Γιορτες να εχεις 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...