Προς το περιεχόμενο

Toshiba WT7-C-100 mini πρόβλημα με την χωρητικότητα του δίσκου

vaggrek

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα σας εχω αγοράσει το εξης tablet http://www.kotsovolos.gr/site/computing/laptop-tablet-ipad/tablets-ipad/146538-toshiba-wt7-c-100-z3735g-16gb?cmicc=skroutzμε προεγκατεστημενο λογισμικο τα windows 8.1 έκανα την αναβάθμιση στα windows 10 κανονικά αλλα τα περασα στην καρτα μνημης πρωτα και αργοτερα αφου εσβησα τελειως όλα τα αρχεια των win8 περαστηκαν αυτόματα τα win10 στον σκληρο και εχει μεινει χωρος τωρα γυρω στα 2,5 giga ελευθερος.Μου εχει ερθει από το win update η πρωτη αναβαθμιση των win10 και δεν μπορώ με τιποτα να την περασω από τον σκληρο δισκο και οποτε προσπαθω παλι να κανω την αναβαθμιση μεσω της καρτας μνημης microsd και μου βγαζει συνεχεια σαλμα.εκανα επαναφορά συστηματος σημερα μηπως και ξεκολλησει αλλα και παλι τιποτα δεν εχω χωρο στον σκληρο δισκο.τι μπορω να κανω;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα σας εχω αγοράσει το εξης tablet http://www.kotsovolos.gr/site/computing/laptop-tablet-ipad/tablets-ipad/146538-toshiba-wt7-c-100-z3735g-16gb?cmicc=skroutzμε προεγκατεστημενο λογισμικο τα windows 8.1 έκανα την αναβάθμιση στα windows 10 κανονικά αλλα τα περασα στην καρτα μνημης πρωτα και αργοτερα αφου εσβησα τελειως όλα τα αρχεια των win8 περαστηκαν αυτόματα τα win10 στον σκληρο και εχει μεινει χωρος τωρα γυρω στα 2,5 giga ελευθερος.Μου εχει ερθει από το win update η πρωτη αναβαθμιση των win10 και δεν μπορώ με τιποτα να την περασω από τον σκληρο δισκο και οποτε προσπαθω παλι να κανω την αναβαθμιση μεσω της καρτας μνημης microsd και μου βγαζει συνεχεια σαλμα.εκανα επαναφορά συστηματος σημερα μηπως και ξεκολλησει αλλα και παλι τιποτα δεν εχω χωρο στον σκληρο δισκο.τι μπορω να κανω;

1o.Πρεπει να αφαιρεσει τον φακελλο WindowsOld.Ετσι!

2ο.Φυλαξε ολα τα αρχεια σου(φωτογραφιες,βιντεο και λοιπα χρησιμα ντοκουμεντα) στην SD και μετα αφαιρεσε την απο το tablet.

3o.Κανε Reset απο τις ρυθμησεις.

Update&Security-->Recovery-->Reset this PC και διαλεξε "remove everything" και ΟΧΙ το "Restore Factory Settings"

4ο.Μολις τελιωσει το reset και μπεις ξανα στα windows, κατεβασε και κανε install την αναβαθμηση,απο το tablet χωρις την χρηση SD.

5ο.Μολις τελειωσει η αναβαθμηση ,ξανακανε reset το tablet.

Μολις τελειωσεις ολη την διαδικασια,θα πρεπει τα windows να καταλαμβανουν περιπου 8.5GB εσωτερικου χωρου.

Προσοχη η αναβαθμηση δεν προχωραει,αν εχεις την SD εγκατεστημενη στο Tablet.Πριν ξεκινησεις την αναβαθμηση φροντησε να μην εχει την SD εγκατεστημενη στο tablet.

Επεξ/σία από ektor7

1o.Πρεπει να αφαιρεσει τον φακελλο WindowsOld.Ετσι!

2ο.Φυλαξε ολα τα αρχεια σου(φωτογραφιες,βιντεο και λοιπα χρησιμα ντοκουμεντα) στην SD και μετα αφαιρεσε την απο το tablet.

3o.Κανε Reset απο τις ρυθμησεις.

Update&Security-->Recovery-->Reset this PC και διαλεξε "remove everything" και ΟΧΙ το "Restore Factory Settings"

4ο.Μολις τελιωσει το reset και μπεις ξανα στα windows, κατεβασε και κανε install την αναβαθμηση,απο το tablet χωρις την χρηση SD.

5ο.Μολις τελειωσει η αναβαθμηση ,ξανακανε reset το tablet.

Μολις τελειωσεις ολη την διαδικασια,θα πρεπει τα windows να καταλαμβανουν περιπου 8.5GB εσωτερικου χωρου.

Προσοχη η αναβαθμηση δεν προχωραει,αν εχεις την SD εγκατεστημενη στο Tablet.Πριν ξεκινησεις την αναβαθμηση φροντησε να μην εχει την SD εγκατεστημενη στο tablet.

σε ευχαριστω ηδη κανω το πρωτο reset :)

Να ρωτήσω επί ευκαιρίας; φτηνό ταμπλετ με Windows 8.1 που γίνονται 10 υπάρχει με ελληνική γλώσσα μενού κτλπ;

όλα τα ταμπλετ θα αναβαθμιστουν από τα win8 στα win10 από την εμπειρια μου με αυτό το ταμπλετ που εχω θελει αρκετο χωρο για σκληρο δισκο αρα πανω από 16 γιγα να δεις και οσον αφορα την ram μια χαρα είναι με εχει βολεψει απίστευτα.

επειδη το πηρα και εγω και εχω κολλησει στην αναβαθμιση (δεν εχω χωρο στο δισκο του και για καρτα μνημης ειμαι στην αναμονη για παραλαβη) για να το κανω με δεκαρια, με την λυση του φιλου πιο πανω λειτουργουν ΟΛΑ κομπλε ; τα καταφερες ;

επειδη το πηρα και εγω και εχω κολλησει στην αναβαθμιση (δεν εχω χωρο στο δισκο του και για καρτα μνημης ειμαι στην αναμονη για παραλαβη) για να το κανω με δεκαρια, με την λυση του φιλου πιο πανω λειτουργουν ΟΛΑ κομπλε ; τα καταφερες ;

τωρα κανω το δευτερο reset θα δειξει μολις τελειωσει θα γραψω εδω

Για να αναβαθμισεις απο τα 8.1 στα 10ρια,θες SD,γιατι:

1.Τα 8.1 καταλαβανουν πολυ χωρο σε σχεση με τα 10.

2.Το αρχειο για να αναβαθμισεις απο 8.1 σε 10,ειναι πολυ μεγαλο.

Αυτη η διαδικοασια γινεται,απο την στιγμη που εχεις περασμενα τα windows 10 του καλοκαιριου και θες να περασεις την πρωτη μεγαλη την αναβαθμηση του Νοεμβρη,που δεν μπορεις να χρησιμοποιησεις SD,για να γινει.

Απο την στιγμη που περασεις και αυτη την αναβαθμηση,θα παψεις να εχεις ξανα προβλημα με το χωρο της εσωτερικης μνημης.

1.Τα windows θα καταλαμβανουν μονο 8.5GB.

2.Εκτως απο τα αρχεια,πλεον θα μπορεις να μεταφερεις στην SD και της metro εφαρμογες.

Γι'αυτο καλο ειναι να προμηθευτεις μια γρηγορη SD,γι'αυτο το tablet.

Αυτη η διαδικοασια γινεται,απο την στιγμη που εχεις περασμενα τα windows 10 του καλοκαιριου και θες να περασεις την πρωτη μεγαλη την αναβαθμηση του Νοεμβρη,που δεν μπορεις να χρησιμοποιησεις SD,για να γινει.

Απο την στιγμη που περασεις και αυτη την αναβαθμηση,θα παψεις να εχεις ξανα προβλημα με το χωρο της εσωτερικης μνημης.

2.Εκτως απο τα αρχεια,πλεον θα μπορεις να μεταφερεις στην SD και της metro εφαρμογες.

Οκ δεκτα και κατανοητα τα οσα λες, εχεις να μου συστησεις καποια στγκεκριμενη καρτα-ες ;; ευχαριστω 

Οκ δεκτα και κατανοητα τα οσα λες, εχεις να μου συστησεις καποια στγκεκριμενη καρτα-ες ;; ευχαριστω 

Ανοιξε καποιο θεμα εδω,γιατι εχει καιρο να ασχοληθω με τις SD .

Κοιτα για καποια samsung pro.

Επανερχομαι στο θεμα διοτι εχω θεματα.. Πηρα δανεικη μια καρτα απο το κινητο του αδερφου μου, πηρα μπακ απ απο την καρτα, της εκανα φορματ, την εβαλα στο ταμπλετ, την βρισκει αλλα και παλι δεν μπορει να μου κατεβασει και να περασει τα Windows 10. Μου λεει οτι δεν εχει αρκετο χωρο ο δισκος και να κανω εκαθαριση ή να τα βαλω σε αλλο μεσο. Αν επιλεξω το δευτερο βρισκει  το καμια και αν πατησω επανω του μετα βρισκει την καρτα με 27 Γκιγκα και κατι ελευθερα, και μενει εκει και δεν συνεχιζει οσες φορες και να πατησω ανανεωση ή να κλεισει.. Κανω κατι καπου λαθος; Καθε βοηθεια ευπροσδεκτη

εχω καρτα μνημης micro sd εκανα όλα τα βηματα ένα ένα όπως τα γραψαμε παραπανω αλλα και παλι δεν μου κανει την αναβαθμιση εχω 5 γιγα ελευθερο χωρο στον σκληρο και μου βγαζει παλι σφαλμα.

εχω καρτα μνημης micro sd εκανα όλα τα βηματα ένα ένα όπως τα γραψαμε παραπανω αλλα και παλι δεν μου κανει την αναβαθμιση εχω 5 γιγα ελευθερο χωρο στον σκληρο και μου βγαζει παλι σφαλμα.

Την ωρα που εκανες την αναβαθμηση ειχες την sd μεσα στο tablet?Αν ναι,αφαιρεσε την και μετα ξανα δοκιμασε να κανεις την αναβαθμηση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

στην καρτα δημιουργει 2 φακελους, δεν θυμαμαι ονοματα αλλα η αναβαθμιση ΔΕΝ προχορα

Αν εχεις usb flash ,δοκιμασε με αυτο ως εξτρα χωρος ,μηπως εχει καποιο θεμα με την καρτα.

Προσωπικα δεν εχω αναβαθμισει απο τα 8.1 σε 10 με την χρηση καρτας,γιατι εχω 64ρη tablet,αλλα μπορει να μας πει ο @vaggrek που το περασε τι ακριβως εχει κανει,για να περασει απο τα 8.1 στα 10,με τοσο μικρο αποθηκευτικο χωρο.

τωρα κανω το δευτερο reset θα δειξει μολις τελειωσει θα γραψω εδω

Εντωμεταξύ  με μπερδεψες,γιατι για να φτασεις στο 2o reset σημαινει οτι εχεις περασει την αναβαθμηση που θες.

Τι ακριβως εχεις κανει και μεχρι που εχεις φτασει.

Υ.Γ.Σε ολες τις περιπτωσεις υπαρχει παντα η λυση του clean install μεσο bootable usb με το iso της καθε εκδοση του λογισμικου,χωρις να χριαζεται εξτρα χωρος.

Επεξ/σία από ektor7

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...