2.1Ohm Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Μην το συγκρινεις με το redmi note 2 αλλα με το redmi note 3. Για την μπαταρια δεν θα σχολιασετε κατι 4000mAh το redmi note 3 Ποια η διαφορα νμζεις? Ιδιο κινητο σχεδων απλα με πιο fancy εμφανιση! Η σειρα redmi note ειναι τα budget phablet τις xiaomi λογικο να μν φτανουν σε επιδωσεις ποιοτητα την Mi σειρα (που ειναι τα flagship)! Aπλα το redmi note 3 φαινεται να προσφερει παρανω! Παραπανω ραμ αποθηκευτικο χωρο μεγαλυτερη οθονη και fingerprint! Δν ειναι κλτρο απο το Μι4 απλα προσφερει παραπανω!
p_under Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 όπως ειπώθηκε και παραπάνω το note 2 και το note 3 είναι ίδια κινητά, εκτός αν πάρεις την 32gb version που έχει 3gb. Διαθέτει μεν μεταλλικό πλαίσιο και 4.000mah μπαταρία αλλά ο fingerprint sensor είναι εντελώς άβολος εκεί. Είχα άλλη συσκευή με τον σένσορα πίσω και δεν με βόλεψε καθόλου. Δεν προσπαθώ να πίσω κανέναν να πάρει το mi4 έναντι του redmi note 3, απλά σας λέω τις διαφορές επειδή ειπώθηκε πως το δεύτερο είναι καλύτερο. Επίσης αν τα βάλατε δίπλα δίπλα (mi4 και redmi note 2 που έχω εγώ) θα δείτε μεγάλη διαφορά στην ποιότητα. Είναι σαν να βάζεις iphone 5s με samsung s4 και s5 στην ποιότητα. Εξάλλου, είναι 5" vs 5.5". εμένα ας πούμε οι 5.5" δεν με βολεύουν!
dabla Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Αρχικα κ'γω με αυτα που διαβασα προς το mi4 πηγενα μετα λεει ο αλλος δεν συγκρινετε το redmi note 3 με το Mi4 (πολυ καλυτερο το redmi, οπως θα δεις στα πρωτα post's)Το μονο που με χαλαει ειναι οτι το ενα βγηκε τωρα και το αλλο Ιουλιο του 14.
p_under Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Αρχικα κ'γω με αυτα που διαβασα προς το mi4 πηγενα μετα λεει ο αλλος δεν συγκρινετε το redmi note 3 με το Mi4 (πολυ καλυτερο το redmi, οπως θα δεις στα πρωτα post's) Το μονο που με χαλαει ειναι οτι το ενα βγηκε τωρα και το αλλο Ιουλιο του 14. και πιο είναι το πρόβλημα σου? οι ρομ? το mi4 θα πάρει android 6 και η κοινότητα (ξένη και ελληνική) θα το υποστηρίξουν περισσότερο από το redmi (δική μου άποψη) άλλο η redmi σειρά και άλλο η MI σειρά.
rantaplan_1 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 σκεφτομαι και γω να παρω το redmi note 3 και ειμαι και γω διχασμενος..απλα καταλιγο στο redmi διοτι δν ειμαι κανενας απαιτητικος απ το κιν το θελω για βασικες λειτουργιες...απλα γρηγορο ιντερνετ...οποτε δν με πολυαπασχολουν τα αλλα...απλα το προβλημα μου ειναι,παιζει μεγαλο ρολο αν το παραγγειλει κανεις τωρα με την κινεζικη ραμ?δλδ υπαρχει προβλημα στην λειτουργια του κινητου?
2.1Ohm Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 ROM** Ram ειναι αλλο πραγμα..καμια σχεση !
dabla Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 ολοι εχουν τρελαθει με την ρομ η λυση ηρθε(οπως ηταν αναμενομενο) http://en.miui.com/thread-190889-1-1.htmlΕγω κολαω αλλου οτι ειναι απο κινεζικο WH και θα κανει καμια 30-40+ μερες να ερθει μιας και γινεται πανικος τωρα με τα πακετα απο Κινα.Οποτε η παιρνουμε κατι σε ευρωπαικο WH η περιμενουμε να ερθει το redmi στα ευρωπαικα.Εδω τωρα ειναι το θεμα τι κανουμε?? Οσο ρε παιδια για το fingerprint οκ καλο αλλα εμενα δεν με ενθουσιαζει δεν ειναι λογος για να διαλεξω το κιν.Απλα εφε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα