solution1 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Υπάρχει τρόπος να μεταφέρω τραγούδια από iphone σε windows PC; Αγόρασα ένα μεταχειρισμένο iphone το οποίο ήρθε με καμιά 100αριά Χριστουγενιάτικα τραγούδια μέσα. Όταν όμως το συνδέσω στο itunes, αν πατήσω synchronize, μου βγάζει προειδοποιητικό μήνυμα ότι τα τραγούδια θα διαγραφούν γιατί το τηλέφωνο είναι "paired" με άλλο pc. To τηλέφωνο δεν έχει κανενός είδους κλείδωμα. Μπορώ με κάποιο τρόπο να μεταφέρω τα τραγούδια στη δικιά μου βιβλιοθήκη itunes; Το google βγάζει διάφορα 3rd party προγράμματα που ισχυρίζονται ότι κάνουν extract τραγούδια από iphone αλλά δεν τα εμπιστεύομαι..
georgeadams Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Επίσημος τρόπος από την Apple δεν υπάρχει. Θα πρέπει να δοκιμάσεις με 3rd party εφαρμογές.
solution1 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Έχει να προτείνει κάποιος κανένα "ασφαλές"; Επίσης, αν βάλω το δικό μου cloud id (τώρα δεν έχει κανένα) θα καταφέρω να τα κατεβάσω στο pc μου;
calenter2003 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Υπάρχει τρόπος να μεταφέρω τραγούδια από iphone σε windows PC; Αγόρασα ένα μεταχειρισμένο iphone το οποίο ήρθε με καμιά 100αριά Χριστουγενιάτικα τραγούδια μέσα. Όταν όμως το συνδέσω στο itunes, αν πατήσω synchronize, μου βγάζει προειδοποιητικό μήνυμα ότι τα τραγούδια θα διαγραφούν γιατί το τηλέφωνο είναι "paired" με άλλο pc. To τηλέφωνο δεν έχει κανενός είδους κλείδωμα. Μπορώ με κάποιο τρόπο να μεταφέρω τα τραγούδια στη δικιά μου βιβλιοθήκη itunes; Το google βγάζει διάφορα 3rd party προγράμματα που ισχυρίζονται ότι κάνουν extract τραγούδια από iphone αλλά δεν τα εμπιστεύομαι.. Μία λύση είναι αυτό:https://www.macroplant.com/iexplorer/tutorials/how-to-transfer-songs-from-iphone-into-itunes
solution1 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Ευχαριστώ! Έχει να προτείνει κανείς καμιά δοκιμασμένη δωρεάν (και opensource ) λύση;
SaFiS Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 iTools και καθάρισες. Συνδέεις την συσκευή, πας καρτέλα Music, διαλέγεις από αριστερά την συσκευή, υποκαρτέλα Music και δεξιά στην λίστα τικάρεις τα τραγούδια και πατάς Export... http://itoolsen.blogspot.gr/
SaFiS Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Πεντακάθαρο σε μένα και απο την στιγμή που το προτείνουν και στο iphonehellas σίγουρα είναι ασφαλές... Τι Antivirus έχεις??
Dr.Fuzzy Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Άσχετα από το warning που παίρνεις οτι είναι synced με άλλο library, τα τραγούδια σου δε θα σβηστουν! Προχωρά και κάνε sync.
solution1 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Αυτό άλλα λέει "Are you sure you want to remove existing music, movies, TV shows, books, and tones from this iphone and sync with this iTunes library?"
CheOnWeb Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Άσχετα από το warning που παίρνεις οτι είναι synced με άλλο library, τα τραγούδια σου δε θα σβηστουν! Προχωρά και κάνε sync. Μόνο αν δεν συγχρονίσει νέα μουσική. Αν βάλει νέα, όλα τα παλιά θα σβηστούν.
solution1 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Αν απλώς κάνω login με το icloud account μου, θ'αλλάξει κάτι;
CheOnWeb Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Αν απλώς κάνω login με το icloud account μου, θ'αλλάξει κάτι; Ως προς το θέμα σου, όχι.
SaFiS Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Για να μπορέσεις να κρατήσεις τα τραγούδια πρέπει να γίνει Authorized το PC (στο iTunes) με το Apple ID που είχε συγχρονίσει τα τραγούδια στο iPhone, αλλιώς σε ενδεχόμενο Sync θα χαθούνε...Πάντως το iTools είναι ασφαλές. Απλά, το Windows Defender είναι για τα μπάζα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα