guitarist2 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Η διευκόλυνση που θέλω δεν είναι προγραμματιστική αλλά στο πρόγραμμα.Έχω γράψει ένα πρόγραμμα περίπου 120 γραμμών και θέλω να κάνω μια επανάληψη για ολόκληρο το πρόγραμμα.Για να την κάνω πρέπει να μετακινήσω όλες τις γραμμές δεξιότερα.Μήπως γνωρίζετε κάποια εντολή για να μην κάθομαι κάθε γραμμή και Tab;
Moderators Kercyn Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Σε όλα τα IDE/text editors που έχω χρησιμοποιήσει άμα διαλέξεις αυτά που θες και πατήσεις tab τα κάνει όλα πιο μέσα. Δεν ξέρω αν γίνεται και σ' αυτό αλλά δοκίμασέ το. 1
lion2486 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Σε όλα τα IDE/text editors που έχω χρησιμοποιήσει άμα διαλέξεις αυτά που θες και πατήσεις tab τα κάνει όλα πιο μέσα. Δεν ξέρω αν γίνεται και σ' αυτό αλλά δοκίμασέ το. Γίνεται, (κενά θα βάλει) και Shift+Tab για το αντίστροφο.
guitarist2 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Σε όλα τα IDE/text editors που έχω χρησιμοποιήσει άμα διαλέξεις αυτά που θες και πατήσεις tab τα κάνει όλα πιο μέσα. Δεν ξέρω αν γίνεται και σ' αυτό αλλά δοκίμασέ το. Ευχαριστώ πολύ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα