masoneR Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπέρα στο φορουμ. Εχω ενα elephone p6000 το οποιο σημερα το κατεστρεψα. Εχει σπασει η οθονη η lcd και το τζαμακι απο πανω. Θέλω να μου προτείνετε τι θα μπόρουσα να κάνω. Πιθανά μαγαζιά που να επισκευάζουνε κινεζικα τηλέφωνα εντός Αθηνών ή και αν αξίζει να πάρω ανταλλακτικά να την αλλάξω μόνος?Επίσης αν υπάρχει κάποιος ηλεκτρονικός να με βοηθήσει επίσης θα μπορούσα να συνεργαστώ. 1
corsair04 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπέρα στο φορουμ. Εχω ενα elephone p6000 το οποιο σημερα το κατεστρεψα. Εχει σπασει η οθονη η lcd και το τζαμακι απο πανω. Θέλω να μου προτείνετε τι θα μπόρουσα να κάνω. Πιθανά μαγαζιά που να επισκευάζουνε κινεζικα τηλέφωνα εντός Αθηνών ή και αν αξίζει να πάρω ανταλλακτικά να την αλλάξω μόνος? Επίσης αν υπάρχει κάποιος ηλεκτρονικός να με βοηθήσει επίσης θα μπορούσα να συνεργαστώ. το θέμα δεν είναι ποιο μαγαζί το επισκευάζει άλλα εάν υπάρχουν ανταλλακτικά πάνω -κάτω όλα τα μαγαζιά στο skroutz επισκευάζουν κινητά όσα δηλαδή πουλούν ανταλλακτικά αλλά με μια μικρή ερεύνα δεν μου έβγαλε διαθέσιμο ανταλλακτικό ούτε στο skroutz άλλα ούτε και στο ebay βρήκα ένα ανταλλακτικό το οποίο ήταν ακριβό και δεν νομίζω να σε συμφέρει να το φτιάξεις σε αυτή την τιμή + τα χρήματα της εγκατάστασης είναι ρίσκο τα κινέζικα κινητά σε θέμα ανταλλακτικων μπορείς απλά να επικοινωνησεις με των πωλητή του κινητού ή άπλα να βάλεις αγγελία στο forum
masoneR Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 το θέμα δεν είναι ποιο μαγαζί το επισκευάζει άλλα εάν υπάρχουν ανταλλακτικά πάνω -κάτω όλα τα μαγαζιά στο skroutz επισκευάζουν κινητά όσα δηλαδή πουλούν ανταλλακτικά αλλά με μια μικρή ερεύνα δεν μου έβγαλε διαθέσιμο ανταλλακτικό ούτε στο skroutz άλλα ούτε και στο ebay βρήκα ένα ανταλλακτικό το οποίο ήταν ακριβό και δεν νομίζω να σε συμφέρει να το φτιάξεις σε αυτή την τιμή + τα χρήματα της εγκατάστασης είναι ρίσκο τα κινέζικα κινητά σε θέμα ανταλλακτικων μπορείς απλά να επικοινωνησεις με των πωλητή του κινητού ή άπλα να βάλεις αγγελία στο forum Ευχαριστω για την απαντηση Ευχαριστω για την απαντηση. ναι κι εγω στο εβαυ που ειδα εκανε οσο και το κινητο και ηταν μονη της η lcd.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα