katerinaki10 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 καλησπερα.Διαβασα και ενα παρομοιο θεμα με αυτο αλλα δεν ηταν ακριβως αυτο που εψαχνα οποτε συγγνωμη αν σας κουραζω. Λοιπον, πριν μερικες ηερες (5-6) ενω ηταν ολα καλα με τον υπολογιστη μου αρχισε να κολλαει πολυ. παω να του κανω εναν καθαρισμο και βλεπω οτι ο ελευθερος χωρος στον C ηταν 0. και μου εκανε εντυπωση γιατι δεν εχω τοσα πραγματα ετσι ωστε να ειναι γεματο. κανω καθαρισμα, σκαναρισμα με antivirus και βρηκα ενα προγραμμα που βρισκει τους φακελους που πιανουν τον περισσοτερο χωρο και μου βγαζει το εξης: C:users:user:AppData:Local:Pakages:windows_ie_ac_001:AC:AVG Web TuneUp:cache:users:user:AppData:Local:Pakages:windows_ie_ac_001:AC:AVG Web TuneUp:cache:users:user:AppData:Local:Pakages:windows_ie_ac_001:AC:AVG Web TuneUp:cache:users:user:AppData:Local:Pakages:windows_ie_ac_001:AC:AVG Web TuneUp:cache και μετα μου λεει "αυτος ο φακελος ειναι κενος" αλλα ολα αυτα περιεχουν και αλλους φακελους μεσα και συνολικα καταναλωνουν 219 gigabyte. σχεδον ολο τον χωρο. και παρατηρησα οτι επαναλαμβανονται οι ιδιοι φακελοι. μηπως ξερει καποιος τι ειναι αυτο και πως μπορει να λυθει? αν διαγραψω τον πρωτο φακελο local που εμφανιζεται θα χαλασω κατι που χρησιμοποιει ο υπολογιστης για να λειτουργησει ή ειναι αχρηστα αρχεια οπως στο temp του AppData το οποιο ειχα διαβασει οτι μπορουμε να το διαγραψουμε χωρις προβλημα. εγω μπορω να κανω το ιδιο και το local? ευχαριστω!!!
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Σε πρώτη φάση απεγκατέστησε το AVG Web Tune Up. Βάλε και μια φωτογραφία από το 'προγράμματα και δυνατότητες' στον πίνακα ελέγχου.
LOVExVOTKA Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Δοκίμασε να εγκαταστήσεις το Malwarebytes Anti-Malware και άστο να σκανάρει και να βρεί τυχόν ύποπτα αρχεία
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα