Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ετσι κι αλλιως, το Corsair 500W τον καλυπτει ανετα και σε συνδυασμο 860Κ + 370  να βαλει, μην ανησυχειτε...!!  ακομα και 380 να βαλει, δεν θα εχει θεμα...! 

αλλα...αφου το μπατζετ φτανει μεχρι 360..., κανενα θεμα με τροφοδοτικο...!! και με αυτη θα μπορει να παιζει σε 1080Ρ οθονη, σχετικα ανετα..!!   

ας κρατησει και κανα φραγκο στην ακρη, για να παρει αργοτερα οθονη...!!!   

• Like 2
  • Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ο συνδυασμος Pentium g3260 3.3Ghz θα μου εξασφλισει γυρω στα 30fps στις μεσαιες ρυθμισεις με αναλυση 800×600?

μαζι με r7 240 1GB

Το ξέρεις φαντάζομαι πως στα λεφτά αυτών των δύο παίρνεις a10 7700k apu και έχεις δυνατότερο επεξεργαστή και δυνατότερα γραφικά που μπορούν να παίξουν όλα τα τελευταία παιχνίδια σε 1080p ή χαμηλότερη ανάλυση με τις κατάλληλες θυσίες στα γραφικά ; Αν έκανες μια τέτοια αγορά, pentium και r7 240 απλά έχω να πω πως έδωσες τσάμπα χρήματα. Επίσης, σε ανάλυση 800x600 οτιδήποτε εν έτει 2015 είναι no go, αν μιλάγαμε για μια 15ετια πριν θα σου έλεγα οκ, αλλά για 2015 προς 2016 όχι και πάλι όχι.

Δημοσ.

ο συνδυασμος Pentium g3260 3.3Ghz θα μου εξασφλισει γυρω στα 30fps στις μεσαιες ρυθμισεις με αναλυση 800×600?

μαζι με r7 240 1GB

αγαπητε φιλε.... θες να μας κουφανεις...??? 

1. μιλας για αξιοπρεπες Gaming, και εχεις στο μυαλο σου καρτες που κανουν μονο για HTPC...? (για ταινιες δλδ..?) 

2. μιλας για αξιοπρεπες Gaming, και εννοεις αναλυσεις που ουτε σε κινητο δεν αντεχονται πλεον......?  

εγω σε τετοια συζητηση, συγνωμη..., αλλα δεν μπορω να συμμετεχω...!   δεν υπαρχει νοημα...., δεν υπαρχει θεμα...!!!   

• Like 2
Δημοσ.

Εχω τον g3258 με μια r9 280x, παιζει τα παντα. Δες και τον 860k το athlon, ειναι πιο αδυναμος ανα πυρηνα αλλα θα προσφερει καλυτερα αποτελεσματα σε battlefield και λιγα ακομα. Αναλογα με το τι θες να παιξεις.

Δημοσ.

Φίλε με τα λεφτά που κοστίζει να πάρεις τον Pentium G3258 και την R7 240 1GB, παίρνεις με λιγότερα λεφτά τον A8-7650Κ και έχεις και καλύτερες επιδόσεις.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ξεχασα να αναφερω οτι 800×600 θα ειναι σε tv full hd.Αγαπητε cabdik αν δν θες να παρεις μερος,συγγνωμη αλλα, μην μιλας εξ αρχης

εχεις απολυτο δικιο........1000 συγνωμη που ηθελα να βοηθησω....!!!  δεν λεω τιποτα αλλο...!!

EDIT. αλλα δεν εχω καταλαβει....., εσυ γιατι μπαινεις σε θεμα αλλου.....?   μηπως εισαι ο TS...? 

Επεξ/σία από cabdik
  • Like 3
Δημοσ.

Ο άνθρωπος δεν έχει αρκετά λεφτά να διαθέσει αλλά θέλει να παίξει παιχνίδια. Δεν θα του πάρουμε το κεφάλι, του εξηγούμε ότι θα παίζει ικανοποιητικά μόνο σε 720p και ότι στην περίπτωση του μάλλον η APU σαν αυτή που του προτάθηκε είναι μονόδρομος για τα λεφτά που δίνει. Θα έχει το πλεονέκτημα ότι στο μέλλον ΑΝ βρει λεφτά  αγοράζει μια κάρτα γραφικών 130+ ευρώ και θα μπορεί να παίζει στα 1080 τα παιχνίδια.

Ετσι θα ικανοποιηθεί και άμεσα στο  720 gaming και θα έχει και ανοικτό παράθυρο για 1080 στο μέλλον με μια απλή προσθήκη. Δυστυχώς ή ευτυχώς , οι οικονομικές μας δυνατότητες περιορίζουν τα "θέλω" και τα "πρέπει".

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο άνθρωπος δεν έχει αρκετά λεφτά να διαθέσει αλλά θέλει να παίξει παιχνίδια. Δεν θα του πάρουμε το κεφάλι, του εξηγούμε ότι θα παίζει ικανοποιητικά μόνο σε 720p και ότι στην περίπτωση του μάλλον η APU σαν αυτή που του προτάθηκε είναι μονόδρομος για τα λεφτά που δίνει. Θα έχει το πλεονέκτημα ότι στο μέλλον ΑΝ βρει λεφτά  αγοράζει μια κάρτα γραφικών 130+ ευρώ και θα μπορεί να παίζει στα 1080 τα παιχνίδια.

Ετσι θα ικανοποιηθεί και άμεσα στο  720 gaming και θα έχει και ανοικτό παράθυρο για 1080 στο μέλλον με μια απλή προσθήκη. Δυστυχώς ή ευτυχώς , οι οικονομικές μας δυνατότητες περιορίζουν τα "θέλω" και τα "πρέπει".

δεν παιρνουμε κανενος το κεφαλι.....!!!  

o TS ειπε ξεκαθαρα οτι το μπατζετ ειναι μεχρι 200€...!   αρα τα κομματια που προταθηκαν χωρανε ανετα....!!!

ο αλλος κυριος χωθηκε σε ξενο θεμα και λεει τα δικα του...!   εκτος κι αν ειναι ο TS, οποτε πρεπει να το ξεκαθαρισει εξ' αρχης....!!! 

Επεξ/σία από cabdik
  • Like 1
Δημοσ.

O TS μπορεί να παίξει σε 768p, δε θα του πάρουμε το κεφάλι. Εξάλλου όπως αναφέρθηκε αν έχεις μεγαλώσει με τις 15άρες και τις 17άρες που κυριαρχούσαν από το 2000 και μετά και είσαι περισσότερο casual gamer μια χαρά εμπειρία θα έχεις.

Η απορία μου όμως έιναι, οκ, καλή η 370 (που δε θα πήγαινα προσωπικά σε Pitcairn όσο σκυλί του πολέμου κι αν είναι, όσες θυσίες και αν πρέπει να κάνει κάποιος για να παίξει ένα BF/Witcher με αυτό το σύστημα) αλλά αν το ταβάνι σου είναι τα 720/768p τότε θα δεις καμία διαφορά αν πας σε κάρτες των 140-150 ευρώ; Ή απλα και με κάρτα των 100 κάνεις τη δουλειά σου;

Δημοσ.

Φιλε ειμαι καινουργιος οκ?ΕΚΑΝΑ ΑΠΛΩΣ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ T.S. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΟΛΟΙ ΗΤΑΝ ΠΡΟΘΥΜΟΙ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ.Κεφαλια μπορει να μην παιρνεις αλλα ρε συ τοσο μπορω τοσο κανω.Θελω να παιξω σε 800 επι 600 σε τοσο θα παιξω.Συγγνωμη που δεν εχω i7 και Titan X για "αξιοπρεπες" gaming.Ετσι κι αλλιως σκοπευω να κανω αναβαθμιση σε κανα τριμηνο και γι αυτο ρωτησα εχω ηδη τον Pentium και την R7 απλα ρωτουσα αν θα μπορουσα εστω και σε minimum να παιξει GTA η αν θα επρεπε να κανω αναβαθμιση

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...