Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οπως λεω και στον τιτλο θελω μια οθονη κοντα στα 200 ευρω..εχω αποφασισει για τα κομματια του πυργου ι5 6500 και gtx 960 κα..ελαφρυ gaming κυριως αλλα θα ηθελα να εχω τη δυνατοτητα να παιξω και καποιο βαρυ game the witcher πχ..

Δημοσ.

Για σύστημα των 1000-1100ε που στήνεις τα 200ε είναι λίγα για οθόνη και θα χεις ποιοτική ανισορροπία και χειρότερο σύστημα με τέτοιες οθόνες.

Δημοσ.

Εε ποσα ομως...θα πρεπει να κοψω απο καπου αλλου γτ θα ξεφυγει μετα η τιμη αν παω για οθονες 250-300 πχ..

H dell που λεει XmorsX δν ειναι καλη επιλογη για αυτο το συστημα?

Δημοσ.

Καλησπερα. H Dell P2414H ειναι η καλυτερη λυση σου, καθως ειναι flicker-free με καλα χρωματα και ghosting, με overclocking potential, καλη βαση και με την εγγυηση της dell.

https://www.skroutz.gr/s/3908645/Dell-P2414H.html

Μάλλον χωρίς ghosting εννοείς?

Δημοσ.

Μάλλον χωρίς ghosting εννοείς?

Ναι.

Η Dell P2414H ειναι καλη οθονη, αλλα με 260-300 ευρω αγοραζεις καλυτερη. Αξιζουν τα παραπανω χρηματα, αλλα μην κοψεις απο επεξεργαστη και καρτα γραφικων.

• Like 1
Δημοσ.

Εε ποσα ομως...θα πρεπει να κοψω απο καπου αλλου γτ θα ξεφυγει μετα η τιμη αν παω για οθονες 250-300 πχ..

Από τη κάρτα γραφικών μη κόψεις γιατί οθόνη και κάρτα είναι τα σημαντικότερα για παιχνίδια.

Δημοσ.

Οκ ποια προτεινετε δλδ με λιγα παραπανω λεφτα που να ειναι ικανοποιητικη...?

Αμεσως επομενη ειναι η Dell S2415H στα 250, καλυτερη απο την P2414H γιατι εχει glossy panel και λιγο καλυτερα color presets, αλλα ειναι ακριβη για την αξια της.

Μετα καλυτερη ειναι η Asus VS24AH (L) στα 260 ευρω (300 με την βαση ρυθμιζομενου υψους) με καλυτερο panel απο την dell, αν και δεν υπερχρονιζεται. Mπορεις να δεις και την ultrawide LG 29um57 στα 270 ευρω, αλλα η 960 ειναι σχετικα λιγη για τετοια αναλυση και εφοσον τωρα φτιαχνεις το συστημα δε θα ηθελες τετοια ανισορροπία.

Eναλλακτικα, μπορεις να αγορασεις την Samsung S24E370DL στα 270 ευρω που ειναι μια PLS 24" 1080p, εξισου καλη με την P2414H οσον αφορα την εικονα (με πιο πολυ glow στις μικρες αποστασεις ομως οποτε δεν την προτεινω αν δεν εχεις ενα μετρο αποσταση απο την οθονη, οπου εξαφανιζεται το glow) αλλα εχει και freesync range, το οποιο θα κανει μεγαλη διαφορα στο gaming. Για να το εκμεταλλευτεις θα χρειαστεις amd gpu, αλλα ετσι κι αλλιως οι 380 4GB κοστιζουν το ιδιο με τις 960 και στα περισσοτερα παιχνιδια αποδιδουν λιγο καλυτερα.

Δημοσ.

Λοιπον επειδη σημερα ενα παιδι μου ειπε θα μ δανεισει τη καρτα του μεχρι το καλοκαιρι..r9 270 πρεπει να ειναι θα παω για οθονη με 300 ευρω...

Δημοσ.

Παιδια λογω της καρτας γραφικων r9 270 που θα παρω απ το παιδι..γλυτωνω 250 ευρω περιπου και θα αγορασω δικη μου μετα το καλοκαιρι το πιο πιθανον..ετσι θα επενδυσω μερικα λεφτα που γλυτωνω στην οθονη αφου παιζει τοσο ρολο..ειδα αυτη την οθονη απο ενα αλλο topic http://www.skroutz.gr/s/6233928/Dell-UltraSharp-U2515H.html?keyphrase=Dell+U2515Hαπλα θελω να μου πειτε τι παιζει με τα 8 ms και γενικα αν βρισκω καποια κλτερη σε αυτα τα λεφτα 300-350...ξαναλεω χθες το απογευμα μ ειπε για την καρτα και αλλαξα αποφαση και θα δωσω παραπανω λεφτα για την οθονη..σορρυ αν κουραζω αλλα θα μου ηταν χρησιμη η αποψη σας..:)

Δημοσ.

Θα βαλω την r9 270 του παιδιου και οταν αγορασω μες το καλοκαιρι η λιγο αργοτερα ελεγα να μεινω στην αρχικη που ελεγα να παρω(gtx 960)η να παρω ακομα κλτερη gtx 970..εχω σκαλωσει με την lg Millennium επειδη ειναι αρκετα wide..εχεις καποια αλλη κλτρη στο νου σου απο την samsung εκτος της συγκεκριμενης lg?

Μ αρεσε παρα πολυ η οθονη που ποσταρε σε αλλο τοπικ ο XmorsX LG 24GM77 ..τι λετε αξιζει να παω σε αυτη?αν και τη βρισκω μονο απο εξωτερικο..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...