JS v.i.p. Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπερα. Πήγα εχθές στο media markt για να αγοράσω ενα προστατευτικο για την οθονη του καινουριου μου Note 4, (απλη μεμβρανη ή κρυσταλο) με τα πολλά με έπιασαν και εκανα την υγρή κρυσταλοποιηση της PaindBull με ακριβό κόστος αλλα πολλά υποσχόμενο προϊόν (23€). Ειναι μία υγρή ρητίνη που μπενει πανω στην οθονη και πραγματικα ειναι καταπληκτική από αισθητικής άποψης, απίστευτη υφή και απο οτι λένε 10 φορες ποιο ισχυρή απο οποιοδήποτε αλλο προστατευτικο οθονης, δίνουν και 2 χρονια γραπτη εγγύηση με καταγεγραμενο το ΙΜΕ της συσκευής. Το εχει κανει κανενας καιρο, να μου πει εντυπώσεις; 1
saida Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 ναι. ειναι πλεον γνωστη η ιστορια γι αυτο το θεμα της liquit προστασιας οθονης. την δοκιμασα γιατι εκνευριζομαι πολυ οταν η μεμβρανη που μπαινει πανω στις συσκευες που κραταω στα χερια μου κανουν φουσκαλες η δεν εφαρμοζουν τελεια. ετσι ψαχνοντας στο διαδικτιο καπου ειδα οτι υπαρχει και αυτος ο τροπος προστασιας. εμαθα οτι στο media markt μπορεις να πας την συσκευη σου και να σου την φτιαξουν με αυτο το θαυματουργο υγρο, αλλα το κοστος μου φανηκε πολυ για τους 6 μηνες εγγυηση που μου δινανε. ετσι, αγορασα μονη μου το προιον και το εφαρμοσα αρχικα σε ενα παλιο τηλεφωνο γιατι δεν ειχα πειστει ακομα 100% για το αν ειναι οκ το προιον, και ειδα πραγματικα την οθονη να μεταμορφωνεται. αποκτησε ομορφη γυαλαδα, και αντοχη που δεν το περιμενα. εβαλα και στα γυαλια ηλιου μου. τωρα ετοιμαζομαι να το ξανααγορασω (γιατι το μπουκαλακι ειναι μικροσκοπικο) για το ταμπλετ μου. και ναι. κραταει περιπου 6 μηνες, και κανει τις σταλες του νερου να γλυστρανε στην επιφανεια που εχει εφαρμοστει το υγρο αυτο
vchristod84 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 ναι. ειναι πλεον γνωστη η ιστορια γι αυτο το θεμα της liquit προστασιας οθονης. την δοκιμασα γιατι εκνευριζομαι πολυ οταν η μεμβρανη που μπαινει πανω στις συσκευες που κραταω στα χερια μου κανουν φουσκαλες η δεν εφαρμοζουν τελεια. ετσι ψαχνοντας στο διαδικτιο καπου ειδα οτι υπαρχει και αυτος ο τροπος προστασιας. εμαθα οτι στο media markt μπορεις να πας την συσκευη σου και να σου την φτιαξουν με αυτο το θαυματουργο υγρο, αλλα το κοστος μου φανηκε πολυ για τους 6 μηνες εγγυηση που μου δινανε. ετσι, αγορασα μονη μου το προιον και το εφαρμοσα αρχικα σε ενα παλιο τηλεφωνο γιατι δεν ειχα πειστει ακομα 100% για το αν ειναι οκ το προιον, και ειδα πραγματικα την οθονη να μεταμορφωνεται. αποκτησε ομορφη γυαλαδα, και αντοχη που δεν το περιμενα. εβαλα και στα γυαλια ηλιου μου. τωρα ετοιμαζομαι να το ξανααγορασω (γιατι το μπουκαλακι ειναι μικροσκοπικο) για το ταμπλετ μου. και ναι. κραταει περιπου 6 μηνες, και κανει τις σταλες του νερου να γλυστρανε στην επιφανεια που εχει εφαρμοστει το υγρο αυτοΟι στάλες του νερου,δεν γλιστρούσαν πριν την εφαρμογή του υλικού; Την αντοχή, με ποιο τρόπο την τεσταρες πριν και μετά την εφαρμογή του υγρού;
jimzak Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 http://www.insomnia.gr/topic/614028-απάτη-mediamarkt-με-νανοτεχνολογια-paintbull/#entry55104902
GianniSM Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 http://www.insomnia.gr/topic/614028-απάτη-mediamarkt-με-νανοτεχνολογια-paintbull/#entry55104902 Ερχόμουν να αναφέρω ακριβώς αυτό. 1
punkioraki Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 #saida με ένα tempered glass 0.3mm καλό ξενιάζεις και δεν μπλέκεις
saida Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 punkioraki δεν μπλεκω ουτως η αλως, καταλαβαινω οτι το τζαμακι θα ειναι ενας καλος τροπος προστασιας, αλλα εγω δεν το εβαλα για 3 λογους. 1 ειναι ακριβοτερο απο το υγρο που αγορασα(εφτιαξα 3 πραγματακια με τοπεριεχομενο του μπουκαλιου), 2 νομιζω (ισως κανω λαθος βεβαια) ατι θα ειναι χοντρο πανω στην οθονη, και 3 υπαληλος στα media markt μου ειπε οτι ερχονται και αλαζουν τα τζαμακια γιατι μετα απο λιγο κιτρινιζουν. vchristod84 μονο αν το τοποθετησεις μπορεις να διαπιστωσεις αυτο που γραφω με το νερο. δεν μπορω να το περιγραψω ακριβως. η σταλα κυλαει με αλλο τροπο, σαν να κυλαει πανω σε λαδι και δεν το βρεχει. ισως αν δεις βιντεο στο you tube σχετικο το καταλαβεις. την αντοχη του την τσεκαρα πανω στα γυαλια ηλιου που το τοποθετησα. τους εκανα διαφορα που σε αλλη περιπτωση θα επρεπε να γρατζουνιστουν αλλα τελικα εμειναν οκ. για να ειμαι ειλικρινης στο κινητο δεν τολμησα να κανω κατι. jimzak και GianniSM δεν το εκανα σε καποιο μαγαζι με την τιμη που μου ελεγαν. το εκανα μονη μου στο σπιτι. μεχρι τωρα δεν ειχα καποιο προβλημα βρε παιδια τι να πω. βεβαια μετα απο την εφαρμογη δεν συμπεριφερθηκα στην συσκευη σαν να εγινε ατρωτη. την προσεχω. εγω δεν ειχα προβλημα.παιδια εγω ειμαι ικανοποιημενη. ετοιμαζομαι να βαλω στο ταμπλετ μου και στο τζαμι, και στην πλατη. ομως δεν θελω να παρω κανεναν στο λαιμο μου, απλα λεω την αποψη μου για κατι που εχω χρησιμοποιησει. ΑΥΤΑΑΑ
taslikos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Σωστή η άποψη σου απλά να ξέρεις πως το tempered glass κάνει 1€ από eBay ανάλογα το κινητό βέβαια και εγώ προσωπικά τα αλλάζω 1 φορά το χρόνο. Αυτό με τις κίτρινιλες δεν πρέπει να ισχύει δεν μου έτυχε ποτέ.
Moderators Inuyasha Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Σε tempered glass που δουλεύω 4 χρόνια σχεδόν τώρα ποτέ δεν κίτρινισε κανένα, οι ζελατίνες από την άλλη το παρουσιάζουν συχνά να κιτρινιζουν μετά από κάποιο καιρό, αυτές η υγρες προστασίες έχουν τι κακό ότι δεν μπορείς να ξες αν έχουν πολυμεριστει οπότε δεν προσφέρουν προστασία πλέον, σε oneplus x έβαλα σε media market πριν κάνα χρόνο και μέσα σε λιγότερο από μήνα ξεκινησα μα βλέπω αραχνοηδες γρατζουνιες, όταν πήγα και τους ζήτησα αλλαγή οθόνης όπως έλεγαν μου είπα ότι είναι από αιχμήρο αντικείμενο και δεν τι καλύπτουν και για να βγει άκρη ακόμα τρέχω με καταναλωτικες οργανώσεις
saida Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 καταλαβα παιδια. οποτε μου λετε ολοι να μην αισθανομαι και τοσο ασφαλης. αν παρατηρησω κατι καινουργιο θα το γραψω. παντος μεχρι τωρα ολα καλα. οσο για το κιτρινισμα το ειδα με τα ματια μου σε κινητο γνωστου μου. απλα μου ειπε οτι ειχε εκτεθει στον ηλιο γι αυτο και εγινε ετσι. σαν να καηκε ηταν
Moderators Inuyasha Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Σίγουρα είχε tempered glass?
saida Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 ναι. και μαλιστα μου εκανε παραπονο οτι το πληρωσε πανακριβα για καλητερα και ηταν μεσ στα νευρα. τωρα το εχει πεταξει και εβαλε ξανα μεμβρανη και μαλιστα φθηνη
2.1Ohm Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Βαζεις tempered glass ΑΠΛΑ!Αυτα με το υγρα ειναι απλα γελοια και εχουν ενα σωρο ατομα προβλημα!Τωρα οσο για τα tempered glass στα καταστηματα Media markt , plaisio κτλ τα πουλαν ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ και ειναι πολυ μετριας ποιοτητας!Επειδη εχω δοκιμασει παρα πολλα σε κινητα που ειχα κατεληψα πλεον να περνω σε ολα Nillkin 9H+ (oχι το απλο το 9Η) που κανει απο 7-10 ευρο στο ebay , η οταν δν μπορω να περιμενω Χ-ΟΝΕ απο Ελλαδα που ειναι σχετικα καλα!Οτι αλλη μαρκα εχω δοκιμασει απλα δν ηταν καλη.. Δν εχει καλο "oleophobic coating" ψαξε να δεις τι ειναι και θα καταλαβεις!Και αυτο το υγρο στην ουσια ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ με αυτο που τετοιο υγρο βρισκεις στο ebay με 4-5 ευρο!(Δν το εχω δοκιμασει ακομα να παρω ισως καποια στιμγη)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα