Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κατά τη γνώμη μου δεν έχει νόημα (λίγο-πολύ) να βάλεις APU αν έχεις σκοπό αργότερα να προσθέσεις ξεχωριστή κάρτα. Με τη σύνθεση του hliastsek θα είσαι μια χαρά.

Δημοσ.

Απ' ότι αντιλαμβάνομε η AMD σ αυτή την σειρά cpu/mb που ρωτάω έχει το Dual Graphics που μπορεί να εκμεταλευτεί ταυτόχρονα την "κάρτα" του επεξεργαστή και την έξτρα κάρτα που αγόρασες.

Ναι αλλά μόνο σε κάρτες (περίπου) ίδιου επιπέδου,μόνο σε παιχνίδια που το υποστηρίζουν και αν το εφάρμοσαν σωστά ,γενικά αν υπολογίσεις τα εξτρά λεφτά για τον apu + την επιπλέον κάρτα παίρνεις απευθείας μια και καλή κάρτα που θα παίζει πάντα και παντού καλύτερα από ότι το dual και χωρίς προϋποθέσεις. (πέρα από τον επεξεργαστή που ο χ4 860 είναι αρκετά αδύναμος) 

Δημοσ.

το build που προτεινει ο hliastsek είναι ικανό να παιξει παιχνιδια βαρια οπως το gta v και το witcher 3?

Ναι μπορεί,αν και όπως βλέπεις με nvidia κατά κανόνα πιάνεις καλύτερα fps λογικά επειδή έχουν καλύτερη υποστήριξη στα driver.

http://www.techspot.com/review/1017-best-budget-gaming-cpu/page6.html

Δημοσ.

Με το build που σου πρότεινε ο hliastsek δεν θα έχεις θέμα. Προχώρα στην αγορά του. Oc δεν θα κάνεις σε τπτ, οπότε είσαι καλυμένος και η R9 380 δεν καταναλώνει πολύ.

Δημοσ.

μπορεί καποιος να μου προτεινει ενα παρομοιο συστημα με εναν πιο καλο επεξεργαστή και ας βγει ενα 50αρικο παραπανω στο συνολικο κοστος; (για να βοηθησω ας βγει ο ssd)

Δημοσ.

μπορεί καποιος να μου προτεινει ενα παρομοιο συστημα με εναν πιο καλο επεξεργαστή και ας βγει ενα 50αρικο παραπανω στο συνολικο κοστος; (για να βοηθησω ας βγει ο ssd)

Σου κάναν πρόταση στο δικό σου θέμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...