Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι, αλλά τι θα κάνουν; Θα ανοίξουν τη συσκευασία, θα πάρουν το καινούργιο προϊόν και θα σου βάλουν κάποιο μεταχειρισμένο; Για ποιον λόγο; Τι θα το κάνουν το καινούργιο χωρίς το κουτί του; Δεν ξέρω, ίσως έχω υπερβολικά πολύ εμπιστοσύνη στο ανθρώπινο είδος. xD

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ναι, αλλά τι θα κάνουν; Θα ανοίξουν τη συσκευασία, θα πάρουν το καινούργιο προϊόν και θα σου βάλουν κάποιο μεταχειρισμένο; Για ποιον λόγο; Τι θα το κάνουν το καινούργιο χωρίς το κουτί του; Δεν ξέρω, ίσως έχω υπερβολικά πολύ εμπιστοσύνη στο ανθρώπινο είδος. xD

Μου ετυχε στο e-shop πριν από καποια χρονια σε συσκευασια λαπτοπ παρακαλω που και καλα ηταν κλειστο με ταινια ασφαλειας και μεσα εμφανως ηταν όλα ανοιχτα και με σχισμένες ζελατίνες....είχαμε σκοτωθεί....

Οποιος καει φυσαει και το γιαουρτι λοιπον.....

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το PC το παρελαβα χθες......ολα καλα προς το παρον και ελπιζω και προς το μελλον

Εχω δοκιμασει τα f1 2015 (60fps ακατέβατα) & nba 2k16 και πανε νερο με τα παντα στο φουλ σε 1080p....

Το κουτι (aerocool strikes one) τρομερο όπως και η msi r9 380 που φωτίζεται από μονη της (εχει και backplate παρολο που είναι η 2G!)

Αν και το ψιλοξεσκισα χτες (εγκατασταση τα win10 pro 64bit + games) ηταν πολύ ησυχο και μετα βιας ακουγες τα φαν του

Ευχαριστω για αλλη μια φορα τα παιδια που ειπαν την γνωμη τους ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΜΕ ΑΓΑΠΗ

Επεξ/σία από kostasfalcon
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...