BlueBlood7 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Ο 6500 με την εργοστασιακή του ψύκτρα είναο πάρα πολύ δροσερός. Μιλάω για την τωρινή εποχή τουάχιστον. Αλλά σύμφωνα με τις θερμοκρασίες ούτε το καλοκαίρι θα έχει πρόβλημα.
kostasfalcon Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Ο 6500 με την εργοστασιακή του ψύκτρα είναο πάρα πολύ δροσερός. Μιλάω για την τωρινή εποχή τουάχιστον. Αλλά σύμφωνα με τις θερμοκρασίες ούτε το καλοκαίρι θα έχει πρόβλημα. παρόλο που σε κάποια παιδιά δεν αρέσει το κουτί που έχω επιλέξει, το έχω διαλέξει μετά από αρκετό ψάξιμο στο ίντερνετ καθώς όλοι λένε ότι έχει τρομερό airflow...
BlueBlood7 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 παρόλο που σε κάποια παιδιά δεν αρέσει το κουτί που έχω επιλέξει, το έχω διαλέξει μετά από αρκετό ψάξιμο στο ίντερνετ καθώς όλοι λένε ότι έχει τρομερό airflow... Μέχρι 60 ευρώ πολύ καλό κουτί είναι το agos. Και από review αλλά και γνώνες διαφόρων που το έχουν πάρει. Ωστόσο στο visionstudio δεν είναι ετοιμοπαράδοτο. Για το aerocool δεν έχω άποψη. 1
pano Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 παρόλο που σε κάποια παιδιά δεν αρέσει το κουτί που έχω επιλέξει, το έχω διαλέξει μετά από αρκετό ψάξιμο στο ίντερνετ καθώς όλοι λένε ότι έχει τρομερό airflow... Πως να μην έχει αφού είναι σαν σουρωτήρι. Εν πάσει περιπτώσει αν σου αρέσει εσένα πάρτο,αλλά θέλει κι'άλλον ένα ανεμιστήρα τουλάχιστον,αφού έχει μόνο ένα από την μάνα του.
kostasfalcon Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Πως να μην έχει αφού είναι σαν σουρωτήρι. Εν πάσει περιπτώσει αν σου αρέσει εσένα πάρτο,αλλά θέλει κι'άλλον ένα ανεμιστήρα τουλάχιστον,αφού έχει μόνο ένα από την μάνα του. εχεις να προτείνεις καποιον εξτρα ανεμιστήρα από το εν λογω κατάστημα που θα μπορουσα να βαλω στο κουτι?
pano Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Αυτόν που ρυθμίζεται η ταχύτητά του κιόλας http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=40561&cat=7&sub=210&pmanuf=undefined&sort=3&step=undefined 1
kostasfalcon Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Αυτόν που ρυθμίζεται η ταχύτητά του κιόλας http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=40561&cat=7&sub=210&pmanuf=undefined&sort=3&step=undefined Ευχαριστώ την παράγγειλα...
BlueBlood7 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Αυτόν που ρυθμίζεται η ταχύτητά του κιόλας http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=40561&cat=7&sub=210&pmanuf=undefined&sort=3&step=undefined +1 για το fan
Millennium Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Ο 6500 με την εργοστασιακή του ψύκτρα είναο πάρα πολύ δροσερός. Μιλάω για την τωρινή εποχή τουάχιστον. Αλλά σύμφωνα με τις θερμοκρασίες ούτε το καλοκαίρι θα έχει πρόβλημα. Δεν έχει σημασία τι γινεται μονο οταν τον πρωτοεγκαθιστας.Μολις περασει ενα διαστημα και αρχισει να τον ζοριζει με βαρια χρηση θα κοιταει για after market ψυκτρα.
jgeorgiou Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 επειδή τον έχω τον 6500 από τον Σεπτέμβριο , πότε είναι το μετά από 1 διάστημα?? by the way έχει 32GB RAM και τρέχει συνήθως 5-6 εικονικές μηχανές (apachi server , MS SQL server , Application server , etc) ταυτόχρονα και στο σύστημα skype/office/internet/εμπορική εφαρμογή & μπόλικα chrome tabs . Επίσης χρησιμοποιώ την ενσωματωμένη gpu του ι5 που είναι πολύ επιβαρυντικό & το κουτι του είναι χαμηλό προφίλ desktop style και το έχω λιγότερο από το 1μέτρο από το αφτί μου. Πότε θα αναγκαστώ να πάρω after market cooler στον 62w tdp I5 γιατρέ μου?
BlueBlood7 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Δεν έχει σημασία τι γινεται μονο οταν τον πρωτοεγκαθιστας.Μολις περασει ενα διαστημα και αρχισει να τον ζοριζει με βαρια χρηση θα κοιταει για after market ψυκτρα. Μιλάμε σε idle κτάσταση στους 20 βαθμούς με stock πάστα. Ας ξεκινήσει έτσι και αργότερα βλέπει.
kostasfalcon Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 ολα καλά...επικοινωνησα τηλεφωνικα μαζι τους (τοτε αλλαξε και το status της παραγγελιας καθως δεν την ειχαν παρει χαμπαρι) και πριν προλαβω να τους ρωτησω για την συναρμολογηση με προλαβαν αυτοι πρωτοι.....δωρεαν λοιπον θα την κανουν. Τωρα μια αλλη ερωτηση (σορρυ αν σας εχω κουρασει) αφορα γενικοτερα τα καταστηματα....πως μπορω να ξερω οτι αυτα που θα μου προσθεσουν μεσα στο κουτι, ειναι τα καινουργια που εχω παραγγειλει και οχι κατι δικο τους χρησιμοποιημενο ή οτιδηποτε παρομοιο εκτος απο την τιμια κατασταση να βγαζουν δηλαδή το σφραγγισμενο προιον και να το τοποθετουν στον πυργο..... Εχω ζητησει να μου δωθουν ολες οι original συσκευασιες αυτων που παρειγγειλα....
Kris_Lyn Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Αν έχεις τις original συσκευασίες, δε βλέπω πώς θα μπορούσαν να σου βάλουν κάτι άλλο.
Millennium Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Μιλάμε σε idle κτάσταση στους 20 βαθμούς με stock πάστα. Ας ξεκινήσει έτσι και αργότερα βλέπει. Το παιδι θελει να το συναρμολογησουν αλλοι και δειχνει πως δε θελει να ασχοληθει με στησιμο-πειραγμα μετα,ενας λογος παραπανω να βαλει μια μικρη tower ψυκτρα απ'την αρχη για να μην ασχολειται σε καποιους μηνες.Εδω και σε 55w i3 μπορει να μην αρεσουν οι θερμοκρασιες ή ο θορυβος με στοκ καποιες περιοδους,ειδικά αν είναι ευαισθητος σε αυτα καποιος.Δεν εχει διαλεξει και καλο κουτι,θα μαζευει σκονη και επιβαρυνει τα πραγματα.Περα απο αυτα ειναι κωμικο να γινεται κουβεντα για ψυκτρα-καλο κουτι σε κ. μοναδα των 800e.
kostasfalcon Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Αν έχεις τις original συσκευασίες, δε βλέπω πώς θα μπορούσαν να σου βάλουν κάτι άλλο.Οι συσκευασίες όμως θα ανοιχτούν από αυτούς για να μπουν στον πύργο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα