johninio Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Οχι ο wd αλλα το συγκεκριμενο μοντελ. Ο blue και αυτος wd ειναι αλλα πιο γρηγορος και αξιόπιστος
kostasfalcon Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Και το Aerocool δεν είναι καλό,ειδικά σε αυτά τα χρήματα.Η 380 υπερκοστολογημένη από κει.Δεν έχεις βάλει ψύκτρα. θα παρω το προηγουμενο aerocool στα 46,90 το οποιο και αυτό εχει παρει πολύ καλες κριτικες - καλυτερα να τα παρω όλα από 1 κατάστημα γνωμη μου....ψυκτρα εχει o 6500 είναι box 825€ το συνολο...νομιζω πως καλυτερο συστημα δεν θα μπορουσα να κανω....
sotiris920 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 - Για hdd πήγαινε σε αυτόν εδω http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=31529&cat=6&sub=12&pmanuf=0&sort=3&step=undefinedπου σου είπαν και πιο πάνω. - Για μητρική μπορείς να πας και σε h170 με 3 ευρώ παραπάνω, http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=48775&cat=3&sub=404&pmanuf=0&sort=3&step=undefined(εκτός αν έχεις κάποιο λόγο που επιλέγεις την συγκεκριμένη; ).- Για κάρτα γραφικών αφού δίνεις τόσα, τουλάχιστον πήγαινε σε 4Gb http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=49886&cat=5&sub=0&pmanuf=56&sort=3&step=undefined .
kostasfalcon Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 πιο φτηνο και κοντα μου το μαγαζι....αλλα ειναι πιο αξιοποιστοι απο το e-shop?
BlueBlood7 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 πιο φτηνο και κοντα μου το μαγαζι....αλλα ειναι πιο αξιοποιστοι απο το e-shop? Το rma τους όμως έχει μεγάλες καθυστερησεις.
sotiris920 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Να σου πω την αλήθεια, είδα το γκρι στη σύνθεση που είχες ποστάρει και νόμιζα ότι ήταν από αυτό το κατάστημα, γι' αυτό πόσταρα parts από κει.Παρόλα αυτά, αξιόπιστο κατάστημα είναι, εγώ τουλάχιστον δεν είχα ποτέ πρόβλημα σε αγορές μου, το μόνο που θα πρέπει να προσέξεις, είναι αυτα που θα διαλέξεις να είναι διαθέσιμα, γιατί αλλιώς θα καθυστερήσουν υπερβολικά...Για το rma που λέει ο BlueBlood, δεν διαφωνώ, αλλά μην φανταστείς ότι και το e-shop είναι καλύτερο (που μακάρι να μην χρειαστεί, αλλά λέμε τώρα) ...Για τροφοδοτικό πάντως, αν και με αυτό που έβαλες καλά θα είσαι, μιας και έπεσες λίγο στο ποσό, μπορείς με 10 ευρώ παραπάνω να πας στο 630 Smart Se να είσαι ακόμα πιο άνετος. 2
kostasfalcon Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 <p>Να σου πω την αλήθεια, είδα το γκρι στη σύνθεση που είχες ποστάρει και νόμιζα ότι ήταν από αυτό το κατάστημα, γι' αυτό πόσταρα parts από κει.<br> Παρόλα αυτά, αξιόπιστο κατάστημα είναι, εγώ τουλάχιστον δεν είχα ποτέ πρόβλημα σε αγορές μου, το μόνο που θα πρέπει να προσέξεις, είναι αυτα που θα διαλέξεις να είναι διαθέσιμα, γιατί αλλιώς θα καθυστερήσουν υπερβολικά...Για το rma που λέει ο BlueBlood, δεν διαφωνώ, αλλά μην φανταστείς ότι και το e-shop είναι καλύτερο (που μακάρι να μην χρειαστεί, αλλά λέμε τώρα) ...<br> Για τροφοδοτικό πάντως, αν και με αυτό που έβαλες καλά θα είσαι, μιας και έπεσες λίγο στο ποσό, μπορείς με 10 ευρώ παραπάνω να πας στο 630 Smart Se να είσαι ακόμα πιο άνετος.</p> Έβαλα στην σύνθεση μου και το τροφοδοτικό που προτείνεις και ειμαι στα 795€, καθώς και την asrock με το h170. Αυτή η σύνθεση στο e-shop.gr ξεφεύγει αρκετα πάνω όποτε θα πάω από εκεί σήμερα να μιλησω μαζί τους.... Ευχαριστώ πολύ Όλα τα παιδιά που βοήθησαν και είπαν την γνώμη τους!
kostasfalcon Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Τελική σύνθεση... [ATTACH]1316397[/ATTACH]
kostasfalcon Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Ειμαι ενα κλικ πριν την παραγγελια..... Αυτο ομως που δεν βλεπω πουθενα στο visionstudio ειναι το αν θα μου το συναρμολογηδουν (δωρεαν) ή ειναι επι πληρωμη ή απλα μου δωσουν τα κοματια που εκανα παραγγελια..... Κανεις που να ξερει???
Millennium Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Το Aerocool δεν είναι καλό κουτί για τα χρήματα.After market ψύκτρα θα χρειαστείς όταν η stock πιάσει βρωμιά ή/και έχεις αυξημένη θερμοκρασία δωματίου και τότε θα κοιτάς για αλλαγή ψύκτρας και θα ανοίγεις-βγάζεις-βάζεις hardware.
kostasfalcon Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Το Aerocool δεν είναι καλό κουτί για τα χρήματα.After market ψύκτρα θα χρειαστείς όταν η stock πιάσει βρωμιά ή/και έχεις αυξημένη θερμοκρασία δωματίου και τότε θα κοιτάς για αλλαγή ψύκτρας και θα ανοίγεις-βγάζεις-βάζεις hardware. Ευχαριστώ πολύ για την συμβουλή....κάνεις που να μπορεί να με διαφωτίσει πάνω στο θέμα για την συναρμολόγηση απο μέρους τους ?
pano Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Φίλε kostasfalcon,χωρίς καμμία διάθεση αντιπαράθεσης ή ειρωνίας από μέρους μου,είναι σοβαρή η ερώτηση αυτή που κάνεις; Πάρε ένα τηλέφωνο στο κατάστημα να μάθεις σίγουρα και υπεύθυνα,και όχι από τον καθένα που γράφει σ'ένα forum. Tόσο απλά είναι τα πράγματα. 1
jgeorgiou Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 "Το Aerocool δεν είναι καλό κουτί για τα χρήματα.After market ψύκτρα θα χρειαστείς όταν η stock πιάσει βρωμιά ή/και έχεις αυξημένη θερμοκρασία δωματίου και τότε θα κοιτάς για αλλαγή ψύκτρας και θα ανοίγεις-βγάζεις-βάζεις hardware." Ρε παιδιά μιλάτε για πράγματα που δεν ξέρετε! Εχετε βάλει 62w TDP Ι5 6500 και το ξέρετε??? Η ΔΩΡΕΑΝ ψυκτρα της ΙΝΤΕΛ είναι OVERKILL και ο ανεμιστήρας παίζει σταθερά στο ΡΕΛΑΝΤΙ-ΑΘΟΡΥΒΑ. Τωρα αν το έχετε σε περιβάλλον γεμάτο σκόνη και βρώμα , αν το κουτί με τους ανεμιστήρες την βάζει όλη τη βρώμα μέσα , τότε πράγματι μετά από μια 3τία θα χρειαστεί καθάρισμα. Αλλά ποια ψύκτρα δεν θα χρειαστεί καθάρισμα κάτω από αυτές τις προυποθέσεις? Ο 6500 δεν είναι τοστιέρα των 200w, είναι 62W και χρειάζεται ΕΛΑΧΙΣΤΗ ψύξη και η ιντελ δίνει μια ΔΩΡΕΑΝ που είναι ήδη ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ και πολλές φορές σταματάει ο ανεμιστήρας γιατί δεν χρειάζεται να δουλεύει! 1
Kris_Lyn Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Ειμαι ενα κλικ πριν την παραγγελια..... Αυτο ομως που δεν βλεπω πουθενα στο visionstudio ειναι το αν θα μου το συναρμολογηδουν (δωρεαν) ή ειναι επι πληρωμη ή απλα μου δωσουν τα κοματια που εκανα παραγγελια..... Κανεις που να ξερει??? Μπορείς να το ζητήσεις στην παραγγελία στα σχόλια, να γίνει συναρμολόγηση. Είναι δωρεάν. Πάρ'τους κι ένα τηλέφωνο να το διευκρινίσεις. Αν δεν το ζητήσεις, θα σου στείλουν απλά τα κομμάτια.
kostasfalcon Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Στην παραγγελία που έχω κάνει το έχω γράψει ήδη αυτό στα σχόλια... Σήμερα είναι Κυριακή και παρόλο που τα καταστήματα είναι ανοιχτά αυτοί είναι κλειστοί.... Θα πάρω αύριο Δευτέρα τηλέφωνο για να τους ρωτήσω απλά έλεγα μήπως κάποιο παιδί ξέρει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα