forgotten Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) ειναι ενα απο τα καλυτερα μηχανικά της logitech και τρεχει στη ποιο χαμηλη του τιμή ,θεωρώ οτι είναι αριστη επιλογή http://www.amazon.de/Logitech-mechanische-Gaming-Tastatur-QWERTZ-schwarz/dp/B00O8J9906/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1449672455&sr=8-1&keywords=g+orion υγ η τιμη ισως διαφέρει λιγο γιατι εγω μενω πλεον κυπρος Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2015 από forgotten 2
karasardelis Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 ...και όπως λέγαμε και για τα γαλλικά... Tastatur QWERTZ + = 5
haris013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 αφού είναι μηχανικό κάνεις swap τα πλήκτρα profit 3
Atakas Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 αφού είναι μηχανικό κάνεις swap τα πλήκτρα profit οΟ
forgotten Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 προσωπικα εγω εχω το qwerty αλλα ειχα στο παρελθον γερμανικο πληκτρολογιο και δεν ειχα καποιο σοβαρο προβλημα με αυτο. αναφορικα πιστευω οτι ειναι παρα πολυ καλη για το συγκεκριμενο, εχοντας παρει παλαιοτερα με mx brown switches αυτο το θεωρω καλυτερο σε αισθηση,προσωπικη αποψη φυσικα. η τιμη του ειναι πολυ καλη το δικο μου το πηρα 158 σε offer ενω αυτο ειναι 20ευρω κατω και νομιζω αξιζει αυτη την μικρη υποχωρηση .απο αποψη ταχυτητας και αποδοτικοτητας ειναι πολυ γρηγορο στο gaming ,αλλα για πληκτρολογηση δεν το βρισκω τοσο ανετο.
forgotten Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 εχει lighting deal σε 20 λεπτα κοστος για κυπρο περι τα 120ε 1
Anekselektos Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Ευχαριστώ !! Το πήρα 124,10 με τα μεταφορικά για Ελλάδα! Πάρα πολύ σωστό πληκτρολόγιο , το έχει ο αδερφός μου...
Aias Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 **SOLD OUT** το εξαφανισαν.Μαλλον ηταν καλη προσφορα Προσωπικα αυτα τα macros αριστερα απο το shift-ctrl που βαζουν κανουν για μενα τα πληκτρολογια για πεταμα.Δεν μπορω να τα συνηθισω με τιποτα.
nikolakis83 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Ας ήταν QWERTY και θα το χτύπαγα..αλλά με άγχωνε λίγο το QWERTZ
dali13gr Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Γιατί σε αγχώνει; Άμα το ρυθμίσεις μέσα από το λειτουργικό, θα είναι QWERTY απλά θα έχει το Ζ στο Υ και τούμπαλιν. 1
Anekselektos Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Γιατί σε αγχώνει; Άμα το ρυθμίσεις μέσα από το λειτουργικό, θα είναι QWERTY απλά θα έχει το Ζ στο Υ και τούμπαλιν. Πράγμα το οποίο φτιάχνει καθώς ξεκουμπώνεις το Υ και το πάς στη θέση του Ζ... Mechanic Rulez 1
forgotten Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 οπως αναφερα για μενα το πληκτρολογιο ειναι κορυφη ιδιαιτερα στα 120 ευρω που ηταν το lighting deal εγω εδωσα καμια 30αρια περισοτερα 2
Anekselektos Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 οπως αναφερα για μενα το πληκτρολογιο ειναι κορυφη ιδιαιτερα στα 120 ευρω που ηταν το lighting deal εγω εδωσα καμια 30αρια περισοτερα Αψογος!!! ευχαριστώ και πάλι για την ενημέρωση!
akisgd Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Γιατί σε αγχώνει; Άμα το ρυθμίσεις μέσα από το λειτουργικό, θα είναι QWERTY απλά θα έχει το Ζ στο Υ και τούμπαλιν. Δεν είναι μόνο το Ζ το πρόβλημα, πολλές είναι οι διαφορές και στα υπόλοιπα κουμπιά. Έχω laptop με Γερμανικό layout και δεν το άντεξα και έβαλα κάτι αυτοκόλλητα. Έκανα πόση ώρα για να βάλω μια παρένθεση ή ένα + ή ένα σημείο στίξης.
nikolakis83 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Δεν είναι μόνο το Ζ το πρόβλημα, πολλές είναι οι διαφορές και στα υπόλοιπα κουμπιά. Έχω laptop με Γερμανικό layout και δεν το άντεξα και έβαλα κάτι αυτοκόλλητα. Έκανα πόση ώρα για να βάλω μια παρένθεση ή ένα + ή ένα σημείο στίξης. Και εγώ γι'αυτό το λόγο δεν το πήρα..αν ήταν μόνο το Z τότε δεν θα είχα πρόβλημα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα