cris67 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Eπίσης δεν με ενδιαφέρει να ταξιδέψω στΙς ΗΠΑ Ούτε τζάμπα δεν θα πήγαινα ταξίδι στις κ...ΗΠΑ 1
Seaside Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Ελπίζω οι καραγκιόζηδες να τις κάνουν σε μέγεθος πιστωτικής να χωράνε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ σε πορτοφόλι. Λευτα να πετάνε ΣΤΟΥΣ ΣΚΑΤΟΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ είχαν να δίνουν. 1
nvel Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 θα ζητήσει και η Ελλάδα από τις ΗΠΑ να εφοδιαστούν με ταυτότητες οι αμερικάνοι πολίτες;
Stoliver Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 θα ζητήσει και η Ελλάδα από τις ΗΠΑ να εφοδιαστούν με ταυτότητες οι αμερικάνοι πολίτες; Διάβαζε: Λενε πως καποιοι που δεν ειναι Ελληνες, με πλαστες ελληνικες ταυτοτητες εβγαζαν "γνησια" ελληνικα διαβατηρια και πηγαινανε Αμερικη. Για αυτο μας λενε, αλλαξτε ταυτοτητες, για να μπορειτε να συνεχίσεται να ερχεστε χωρις VISA. Αλλιώς, θα θέλετε VISA... = ταλαιπωρία, λεφτά, χρόνος κτλ.
Rage_unseen Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 οχι οτι πεφτει ξυλο ποιος θα σε πρωτοπαρακολουθησει κ για να μην μου την πεσουν οι γνωστοι "δεν εχω τπτ να κρυψω" ,δεν ενδιαφερονται για τον τακη τον μακη κ την σουλα μεμονωμενα εκτος κ αν τους εχουν σταμπαρει αλλα κ ως μαζες γενικοτερα
Palp Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Πάντα το είχα απορία ποιος αγοράζει την ελεύθερη ώρα και τα βιβλία με τις προφητείες του παΐσιου. Με αυτό το thread μου λύθηκε... 6
Stoliver Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 οχι οτι πεφτει ξυλο ποιος θα σε πρωτοπαρακολουθησει κ για να μην μου την πεσουν οι γνωστοι "δεν εχω τπτ να κρυψω" ,δεν ενδιαφερονται για τον τακη τον μακη κ την σουλα μεμονωμενα εκτος κ αν τους εχουν σταμπαρει αλλα κ ως μαζες γενικοτερα Που κολλάει η παρακολούθηση με τις (βιομετρικές) ταυτότητες; 1
κβαντικος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Καλα εσυ μην αγχωνεσε.. παρεις δεν παρεις τσιπακια και κερατα εισαι ετσι κι αλλιως «τσιπαρισμενος» με αλλο τροπο... Aμα το λες εσυ, δεν εχω κανενα λογο να μη σε πιστεψω. Απο το επιχειρημα παντως απων σε βρισκω. Μαλλον εχεις πολλα να πεις και γιαυτο...δεν λες τιποτα. Αντε και καλα μυαλα 2
ScorpioX777 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Διάβαζε: Λενε πως καποιοι που δεν ειναι Ελληνες, με πλαστες ελληνικες ταυτοτητες εβγαζαν "γνησια" ελληνικα διαβατηρια και πηγαινανε Αμερικη. Η αστυνομια δεν τσεκαρει την γνησιοτητα των ταυτοτητων πριν δωσει διαβατηριο? 2
Ta3ideftis Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Άντε να τις αλλάξουν να ηρεμήσουμε! Επειδή ταξιδεύω συχνά, έχω βαρεθεί να με κοιτάζουν στον έλεγχο με μισό ματί. Πλαστικούρα που χαλάει κάθε τρεις και λίγο, λεφτά για παράβολα, λεφτά για φωτογραφίες κλπ. Άϊ σιχτίρ! Δλδ αναγκάζεσαι (εν μέρη) να εκδόσεις διαβατήριο για να σου συμπεριφέρονται σαν ευρωπαίο! Και όσο αφορά τον υποτιθέμενο έλεγχο, αυτά είναι βλακείες! Τα 3/4 των χρηστών εδώ έχουν fb. Δε θες κάτι παραπάνω... 2
Gaming_alone Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Πάλι καλά που ο ελληνάρας είναι του καναπέ και δεν ασχολείται με συνωμοσίες αλλιώς θα μας είχαν πρίξει. Αναθεματο για λαός που δε θέλει λέει νέες ταυτότητες γιατί μας παρακολουθούν. Αχ και να ξέρατε ότι η ταυτότητα δεν είναι παρά μόνο ένα έγραφο. Δε πειράζει, να ψηφίσουμε για να πάρουμε τις παλιές ταυτότητες με το θρήσκευμα. Αλλά ξέχασα σε αυτή τη χώρα και ο Ιησούς να κατέβει, κλέφτη και απατεώνα θα τον πούμε. 1
Xarh Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Για να ξαναδούμε το resume του άρθρου... Οι ΗΠΑ μας προτρέπουν να αλλάξουμε τις ταυτότητες, γιατί :"το πλαίσιο της επικείμενης αξιολόγησης του προγράμματος Visa Waiver για τη μη θεώρηση διαβατηρίων Ελλήνων που ταξιδεύουν στην Αμερική"το ζητάει; Δηλαδή πόσο ΜΕΓΑΛΟ είναι αυτό το πλαίσιο μίας εταιρείας, που επιβάλει να αλλάξουν 9.000.000 πολίτες μιας χώρας ταυτότητα, επειδή βασικά το πρόβλημα (το οποίο είναι πλασματικό) είναι ότι δεν μας θεωρούν τα διαβατήρια;Δηλαδή μας απειλούν ότι "αν δεν αλλάξετε όλοι ταυτότητες, το 1/1000 από εσάς δεν θα ξαναέρθουν Αμερική".Ας μην μας θεωρήσουν τα διαβατήρια ποτέ!Πόσοι Έλληνες πολίτες (όχι ομογενείς) κρέμονται από τα @rx!δ!@ τους για να πάνε στην Αμερική;Ας γίνει κάτι για αυτούς μεμωνομένα! Μήπως συμβαίνει κάτι άλλο...; 3
Stoliver Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Η αστυνομια δεν τσεκαρει την γνησιοτητα των ταυτοτητων πριν δωσει διαβατηριο? Προφανώς όχι πάντα. http://www.voria.gr/article/speira-stin-katerini-plastografouse-tautotites-kai-diabatiria " κατάρτιζε πλαστά δελτία αστυνομικής ταυτότητας, αφαιρώντας την υπάρχουσα φωτογραφία και επικολλώντας την φωτογραφία του ενδιαφερόμενου." Τόσο εύκολα δηλαδη! Για να ξαναδούμε το resume του άρθρου... Οι ΗΠΑ μας προτρέπουν να αλλάξουμε τις ταυτότητες, γιατί : "το πλαίσιο της επικείμενης αξιολόγησης του προγράμματος Visa Waiver για τη μη θεώρηση διαβατηρίων Ελλήνων που ταξιδεύουν στην Αμερική" το ζητάει; Δηλαδή πόσο ΜΕΓΑΛΟ είναι αυτό το πλαίσιο μίας εταιρείας, που επιβάλει να αλλάξουν 9.000.000 πολίτες μιας χώρας ταυτότητα, επειδή βασικά το πρόβλημα (το οποίο είναι πλασματικό) είναι ότι δεν μας θεωρούν τα διαβατήρια; Δηλαδή μας απειλούν ότι "αν δεν αλλάξετε όλοι ταυτότητες, το 1/1000 από εσάς δεν θα ξαναέρθουν Αμερική". Ας μην μας θεωρήσουν τα διαβατήρια ποτέ! Πόσοι Έλληνες πολίτες (όχι ομογενείς) κρέμονται από τα @rx!δ!@ τους για να πάνε στην Αμερική; Ας γίνει κάτι για αυτούς μεμωνομένα! Μήπως συμβαίνει κάτι άλλο...; Διάβασε τι έγραψα πιο πάνω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις