Kostas93 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Καιρός να αλλάξει επιτέλους αυτή η γκουμούτσα κουρελόχαρτο. Η ταυτότητα της γιαγιάς μου που βγήκε το 1950 είναι σχεδόν ίδια με την δικιά μου. στο εξωτερικό να δεις πως την κοιτανε 5
Stoliver Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Καιρός να αλλάξει επιτέλους αυτή η γκουμούτσα κουρελόχαρτο. Η ταυτότητα της γιαγιάς μου που βγήκε το 1950 είναι σχεδόν ίδια με την δικιά μου. Μπορείς σε παρακαλώ να βάλεις και τις 2 ταυτότητες στο φως και να δεις εάν η ταυτότητα τις γιαγιάς σου έχει υδατογράφημα;
Pseudonumo Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 και για ακόμη μία φορά θα χτυπηθεί η παρανομία. Αμαν ρε παιδιά, αφήστε τους και λίγο λασκα, μη σκοτώνεστε. 1
LLLEFTERIS Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Αμα θέλει να βγάλει διαβατήριο ή θέλει να πάει στην ΕΕ, με αυτήν την ταυτότητα, δεν μπορεί. Οπως διαβασα απο τα link που εδωσαν ποιο πανω πρεπει να την αλλαξει ασχετα αν θελει να βγαλει διαβατηριο η οχι αλλα επειδη εχουν περασει 15 χρονια και επειδη δενε χει λατινικα. Απορω πως δυο στυνομικοι που ειδαν την ταυτοτητα δεν της ειπαν κατι. 1
xtrim Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Εγώ ελπίζω να γίνει merge η ταυτότητα με το δίπλωμα οδήγησης, μη κουβαλάω 15 έγγραφα. Πρώτος θα παω να την αλλάξω! Αυτό. Επιτέλους να έχουμε πλέον μία κάρτα για ταυτότητα - δίπλωμα - κοινωνική ασφάλιση. Αν όχι για οτιδήποτε άλλο, θα ελαφρυνθεί η γραφειοκρατία και θα διευκολυνθούν οι καθημερινές μας υποχρεώσεις. 2
LLLEFTERIS Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Ωραιες εχουν στην Κυπρο που ημουν ειναι σαν πιστωτικη καρτα.
Pseudonumo Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Αυτό. Επιτέλους να έχουμε πλέον μία κάρτα για ταυτότητα - δίπλωμα - κοινωνική ασφάλιση. Αν όχι για οτιδήποτε άλλο, θα ελαφρυνθεί η γραφειοκρατία και θα διευκολυνθούν οι καθημερινές μας υποχρεώσεις. Πώς θα γίνει αυτό? Εννοώ, ασφαλίζεσαι μόλις γεννηθείς,βγάζεις ταυτότητα στα ~14, δίπλωμα στα ~18 για μηχανάκι/αμάξι και μετά μπορεί και 2ο δίπλωμα. Θα αλλάζεις 4-5 φορές ταυτότητα? Φαντάζομαι μπορεί να δουλέψει μόνο αν έχεις ένα απλο barcode και με σκαναρισμα βγαίνουν όλα.
ScorpioX777 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 και για ακόμη μία φορά θα χτυπηθεί η παρανομία. Αμαν ρε παιδιά, αφήστε τους και λίγο λασκα, μη σκοτώνεστε. Ετσι ακριβως.Τα μηχανηματα που θα τις εκδιδουν θα ειναι αμερικανικα τα 80 μυρια θα γινουν οπως παντα τα τριπλασια,και εαν θελω εγω να βαλω βομβα στη Βοστωνη θα με σταματησει το τσιπακι.
Stoliver Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Ετσι ακριβως.Τα μηχανηματα που θα τις εκδιδουν θα ειναι αμερικανικα τα 80 μυρια θα γινουν οπως παντα τα τριπλασια,και εαν θελω εγω να βαλω βομβα στη Βοστωνη θα με σταματησει το τσιπακι. Τα μηχανήματα που εκτυπώνουν τα διπλώματα και τις ταυτοτητητες ενστόλων είναι Ιαπωνικα :D Οι Αμερικάνοι ζήτησαν να αλλάξουν οι Ελληνες ταυτοτητες επειδή άτομα τα οποία δεν ήταν υπήκοοι Ελλάδας, κατάφερναν να πάνε Αμερική με διαβατήριο "γνήσιο". (έκαναν αίτηση με πλαστή ταυτότητα και έπαιρναν "γνήσιο" e-Διαβατήριο)
ScorpioX777 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Τα μηχανήματα που εκτυπώνουν τα διπλώματα και τις ταυτοτητητες ενστόλων είναι Ιαπωνικα :D Των ενστολων μπορει,αλλα φανταζομαι αυτα που θα εκδιδουν τις καινουργιες ταυτοτητες αμερικανικα θα ειναι για να πληρουν τις προδιαγραφες που θελουν αυτοι.
M2000 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 αν σου δώσω ένα κείμενο και τον αλγόριθμο που το κρυπτογράφησα θα βρεις το αρχικό κείμενο? κατέβασε το cryptool να πειραματιστείς λιγο αν θες, και θα δεις ότι δεν ειναι τοσο απλο. Το θέμα δεν είναι ο αλγόριθμος, ούτε η αποκωδικοποίηση των στοιχείων αλλά η κωδικοποίηση! Δηλαδή δεν μπορεί κανείς να αλλάξει τα στοιχεία επειδή δεν ξέρει το ΙΔΙΩΤΙΚΟ κλειδί να τα κωδικοποιήσεις ώστε όλοι οι υπόλοιποι με Δημόσιο κλειδί να τα διαβάσουν. Μπορείς να ψάχνεις όσα χρόνια θέλεις! Επιπλέον όλες οι ταυτότητες έχουν 10 χρόνια διάρκεια χρήσης. Αυτές λοιπόν θα αλλάζουν πιστοποίηση με το δημόσιο κλειδί π.χ του 2025. Οπότε και αυτός που ψάχνει όταν το βρει δεν θα ισχύει, και τότε πρέπει να ξεκινήσει νέα αναζήτηση! Τα κλειδιά μπορεί να είναι 1024bit...(ούτε ο γαλαξίας δεν έχει τόσα άστρα...άντε να βρεις το ένα που παίζει)...
D4rkshadow Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Αν τα αγορασει αλλη χωρα τα μηχανηματα και μας τα κανει δωρο εχει καλως γιατι αλλιως εμεις δεν τα παρουμε ποτε.Γιατι πρωτα απο ολα θα τσακωνονται για το ποια εταιρια θα παρει την δουλεια και θα μυνυει η μια την αλλη και θα τρεχουν στα δικαστηρια οπως γινεται με της μισες προμηθειες στο δημοσιο. p.s στο αεδρομιο πολλα μηχανηματα που εχουν να κανουν με ασφαλεια ειναι αγορασμενα απο την ΕΕ γιατι η ελληνες ετρωγαν τα χρηματα...
jmirko15 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Ότι να ναι οι μισοι εδω μεσα ειστε... Οσο για προφητειες κτλπ αλλαξτε site και αρχιστε να ποσταρετε στο http://www.prisonplanet.gr Στην Γερμανία που έχουν ταυτότητα χρόνια τώρα παρόμοιου τύπου (link) The chip stores the information given on the ID card (like name or date of birth), the holder's picture (which, unlike the picture on older ID cards, has to be a biometric one), and, if the holder wishes so, also his/her fingerprints. Δεν διάβασα κάτι καλά; Που λέει για ίριδα; Επίσης λέει άμα θέλεις αποθηκεύει το αποτύπωμα σου..
Stoliver Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Των ενστολων μπορει,αλλα φανταζομαι αυτα που θα εκδιδουν τις καινουργιες ταυτοτητες αμερικανικα θα ειναι για να πληρουν τις προδιαγραφες που θελουν αυτοι. Μα αυτά που έχουν οι ένστολοι, πληρούν τις παγκοσμιες προδιαγραφές ασφαλείας. Το ίδιο ισχύει και για τα διπλώματα. Πάντως δεν βρίσκω λόγο να υπάρχει chip στις ταυτότητες.
Kostas93 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Το θέμα δεν είναι ο αλγόριθμος, ούτε η αποκωδικοποίηση των στοιχείων αλλά η κωδικοποίηση! Δηλαδή δεν μπορεί κανείς να αλλάξει τα στοιχεία επειδή δεν ξέρει το ΙΔΙΩΤΙΚΟ κλειδί να τα κωδικοποιήσεις ώστε όλοι οι υπόλοιποι με Δημόσιο κλειδί να τα διαβάσουν. Μπορείς να ψάχνεις όσα χρόνια θέλεις! Επιπλέον όλες οι ταυτότητες έχουν 10 χρόνια διάρκεια χρήσης. Αυτές λοιπόν θα αλλάζουν πιστοποίηση με το δημόσιο κλειδί π.χ του 2025. Οπότε και αυτός που ψάχνει όταν το βρει δεν θα ισχύει, και τότε πρέπει να ξεκινήσει νέα αναζήτηση! Τα κλειδιά μπορεί να είναι 1024bit...(ούτε ο γαλαξίας δεν έχει τόσα άστρα...άντε να βρεις το ένα που παίζει)... εγώ τα ξέρω το θέμα είναι ότι στην ελλάδα ότι και να πουν οτι θα αλλάξει η πρώτη αντίδραση είναι οχι, πριν καν ακούσουμε τι είναι αυτο. 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις