Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάντως σε ένα μέρος όπως το insomnia, θα περίμενε κανείς οι προβληματισμοί μας να έχουν να κάνουν με ποιο high tech θέματα όπως η ασφάλεια των δεδομένων, η τεχνολογία που θα χρησιμοποιηθεί στις νέες ταυτότητες, πως θα υλοποιηθούν, πως θα σκανάρονται κλπ κλπ κλπ. 

Και αντι για αυτά ασχολούμαστε με ...προφητείες, χαράγματα & 666...

Δεν το λες και παρήγορο όλο αυτό!  :fear:

Απο την στιγμη ομως που μπηκε μια τετοια ειδηση με τσιπ στις ταυτοτητες υπηρχε ποτε περιπτωση να μην φτασει η συζητηση σε τετοιο σημειο απο τους πιστευοντες σε χαραγματα και 666.Ο admin φταιει. :lol:

Δημοσ.

Απο την στιγμη ομως που μπηκε μια τετοια ειδηση με τσιπ στις ταυτοτητες υπηρχε ποτε περιπτωση να μην φτασει η συζητηση σε τετοιο σημειο απο τους πιστευοντες σε χαραγματα και 666.Ο admin φταιει. :lol:

Το καημένο το άρθρο οδεύει στο κλείδωμα έτσι όπως πάει :P

Δημοσ.

Εννοείτε ότι κάποιοι θέλουν τον απόλυτο έλεγχο έτσι ώστε να διασφαλίσουν ή να αυξήσουν την κυριαρχία τους.

Βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει στο πως θα γίνει

Έχετε καταλάβει πέρα απο προφητείες, θεωρίες και συναισθηματισμούς,

ότι στο μακρό παρελθόν, έχει χυθεί άπειρο ΑΙΜΑ και έχουν χαθεί αμέτρητες ΖΩΕΣ

για αυτό το ρημάδι που λέγεται Ελευθερία, Αυτοδιάθεση, Δημοκρατία και φυσικά ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ;;;

Μιλάνε οι Αμερικάνοι ή οι Γερμανοί και κάποιοι δήθεν Έλληνες, 'πολιτικοί'  (κομματικοί κτλ)

υπακούουν , και δεν τους έχουμε πάρει όλους με τις κλωτσιές;

Υπάρχει θέμα για το Παρόν αλλά πολύ περισσότερο για το Μέλλον.

• Like 3
  • Super Moderators
Δημοσ.

Εννοείτε ότι κάποιοι θέλουν τον απόλυτο έλεγχο έτσι ώστε να διασφαλίσουν ή να αυξήσουν την κυριαρχία τους.

Βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει στο πως θα γίνει

Έχετε καταλάβει πέρα απο προφητείες, θεωρίες και συναισθηματισμούς,

ότι στο μακρό παρελθόν, έχει χυθεί άπειρο ΑΙΜΑ και έχουν χαθεί αμέτρητες ΖΩΕΣ

για αυτό το ρημάδι που λέγεται Ελευθερία, Αυτοδιάθεση, Δημοκρατία και φυσικά ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ;;;

Μιλάνε οι Αμερικάνοι ή οι Γερμανοί και κάποιοι δήθεν Έλληνες, 'πολιτικοί'  (κομματικοί κτλ)

υπακούουν , και δεν τους έχουμε πάρει όλους με τις κλωτσιές;

Υπάρχει θέμα για το Παρόν αλλά πολύ περισσότερο για το Μέλλον.

Αίμα όμως χύθηκε άπειρο και χάθηκαν αμέτρητες ζωές και για θέματα θρησκειών, πίστης και εντολών ...από τον εκάστοτε Θεό. 

• Like 2
Δημοσ.

Κατά πάσα περίπτωση η κυρώσεις που θα σε επιβληθούν είναι... φυλακή.

Της φυλακής τα σίδερα είναι για τους λεβέντες (όχι τον βουλευτή) :P

Δημοσ.

Και αυτοί που δεν μιλάνε ελληνικά πως το διαβάζουν? :P

Αυτοι που δεν μιλανε Ελληνικα ουτως η αλλος ειναι βαρβαροι και αλλοθρησκοι. Ο χριστος τα μιλαγε αψογα τα Ελληνικα

• Like 2
Δημοσ.

Πόσα χρόνια το ακούω ότι θα γίνει σε καμία 10αρια χρόνια θα ξεκινήσει η έκδοση τους αθάνατη Ελλάδα πάντα κάνουμε ότι μας λένε οι άλλοι  

Δημοσ.

Κατ'αρχήν, διαβάζοντας κάτι τέτοια θέματα μου ανοίγει περίεργα η όρεξη για παστίτσιο. Ηθελα να το πω αυτό..

Τώρα για τις ταυτότητες, 20 χρόνια ονειρεύομαι τη στιγμή που βρίσκομαι σε δημόσια υπηρεσία και δεν θα είναι σαν να παίζω σε επεισόδιο του "Ρετιρέ": Εγω να κουβαλάω ένα σκασμό χαρτιά και ο υπάλληλος να μου ζητάει το ένα και το άλλο, εγώ να τα δίνω ιδρώνοντας με την αγωνία οτι δεν ξέχασα κανένα δικαιολογητικό*. Στο τέλος του ονείρου βέβαια πάντα κάτι ξεχνάω, αγχώνομαι και ξυπνάω στο μεσαιωνικό και τεχνοφοβικό Ελλαδιστάν.

*όπου δικαιολογητικό είναι όλα τα καλόχαρτα με τη σφραγίδα του δημοσίου επάνω, εκκαθαριστικά, αμκα, φωτοτυπίες, αποφάσεις, ειδοποιήσεις. Ολα αυτά τα δικά τους καλόχαρτα που δεν έχουν καταφέρει να συγκεντρώσουν σε μια πλαστική καλόκαρτα ή/και να τα αναζητητούν αυτόματα χωρίς να μας έχουν στήσει προσοχή στις ουρές να περιμενουμε πότε θα περάσει η Γιουλάκη ψάχνοντας την κυρία Ζαχαροπούλου.

Μ'αυτά που βλέπω και που διαβάζω εδώ, μάλλον θα περιμένω άλλα 20-30 χρόνια..

• Like 5
Δημοσ.

Διαβάζω τόση ώρα κια κόντεψα να κάνω εμετό!! Είχα μιση ελπίδα ότι σε τεχνολογικό φόρουμ μπορεί να μην είναι τόσο χάλια η κατάσταση αλλά δυστυχώς.... Πάρτε το μέγα δάσκαλο Χαρυ Κλυνν για να γουστάρετε, γιατί οι περισσότεροι πλην ελαχίστων εξαιρέσεων ζείτε στην εποχή του Ρετιρέ και του παρακάτω βίντεο!!

https://www.youtube.com/watch?v=5aEHGtSpIQY

• Like 2
Δημοσ.

Οσο φανταστικος ειναι και ο χριστος

ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ είναι αληθινότατος φίλε μου και όχι φανταστικός σαν τον Spock.

• Like 5
Δημοσ.

Να τα πιάσουμε από την αρχή. Διάβασα και το άρθρο του newsmax (αγνοούσα και την ύπαρξη του site μέχρι τώρα), στο οποίο αναφέρει για «σπείρες που συνελήφθησαν να πουλάν διαβατήρια και άλλα έγγραφα σε Σύριους», για «διαβατήρια που "κλάπηκαν", δηλαδή ζητήθηκε από τους ιδιοκτήτες τους να μήν αναφέρουν την απώλειά τους για μια εβδομάδα» και εν τέλει δεν μπόρεσα να καταλάβω πού ακριβώς εμπλέκεται η ελληνική ταυτότητα στο θέμα.

Αλλά ας υποθέσουμε ότι οι ΗΠΑ χρειάζονται μεγαλύτερα μέτρα ασφαλείας για την είσοδο των Ελλήνων στη χώρα τους, πολύ ωραία, κανείς δεν τους στερεί το δικαίωμα για μεγαλύτερους ελέγχους σε όσους ταξιδεύουν προς τα εκεί, όλοι οι υπόλοιποι (9 και κάτι εκατομμύρια) γιατί να θεωρούμαστε «εν δυνάμει πρόσφυγες ;) προς τις ΗΠΑ»; Ξέρουν κάτι που δεν ξέρουμε;

Αν η ελληνική ταυτότητα πλαστογραφείται εύκολα (και αν κάποιος πραγματικά θέλει τόσο πολύ να θεωρείται Έλληνας, χωρίς να είναι :P ), είναι άλλο θέμα. Νομίζω ότι το καινούριο δίπλωμα οδήγησης (που άλλαξε όψη το 2009) είναι αρκετά πιο δύσκολο στην παραχάραξη, είναι αρκετά μικρό για να χωράει σε πορτοφόλια (όσοι κρίνετε ότι και αυτό είναι μεγάλο, κάντε το εμφύτευση :D ), έχει ημερομηνία λήξης (παντελώς αχρείαστο μέτρο για ταυτότητα, άνθρωποι είμαστε, όχι γάλατα) και - απ'όσο είμαι σε θέση να γνωρίζω - δεν περιέχει κανενός είδους chip επάνω του, παρ' όλα αυτά είναι χρηστικό. Μία καινούρια ταυτότητα θα μπορούσε να είναι όπως το δίπλωμα, να μή μας βλέπουνε και οι ξένοι και γελάνε, βρε αδερφέ! :P Με τυπωμένο επάνω ΑΜΚΑ και ΑΦΜ.

Όλοι ικανοποιημένοι, ούτε τσιπάκια, ούτε χαράγματα, ούτε χξς', ούτε σπήλαια, ούτε φατσοβιβλία! :)

• Like 1
Δημοσ.

ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ είναι αληθινότατος φίλε μου και όχι φανταστικός σαν τον Spock.

Oσο αληθινος ειναι και ο Santa Claus.....

giphy.gif

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...