Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδώ υπάρχουν άτομα κάτω των 40 που έχουν κάτι παλιόχαρτα ξεφτισμένα που μόνο ταυτότητα δεν θυμίζουν πλέον. Σιγά μην ξεκουνηθούν να την αλλάξουν. Και να δώσουν και 30 ευρώ από πάνω. Δε πα να..

Είμαι ένας από αυτούς και τώρα που το ανέφερες ούτε που θυμάμαι που την έχω. Damn.

Δημοσ.

υποτιθεται για να παρει καποιος τετοια στοιχεια απο τον παροχο μου θελει εισαγγελικη παραγγελια 

απο εκει κ περα η λογικη δωστα ολα μωρε αφου μπορουν να τα παρουν ειναι για σενα οχι για μενα

συνεχιζεις να μην μας δινεις τα στοιχεια του teamviewer σου οποτε λες μαλακιες αδερφε 

Δημοσ.

υποτιθεται για να παρει καποιος τετοια στοιχεια απο τον παροχο μου θελει εισαγγελικη παραγγελια 

απο εκει κ περα η λογικη δωστα ολα μωρε αφου μπορουν να τα παρουν ειναι για σενα οχι για μενα

συνεχιζεις να μην μας δινεις τα στοιχεια του teamviewer σου οποτε λες μαλακιες αδερφε 

Εισαγγελική παρέμβαση ονομάζεται όχι παραγγελιά εκτός αν πάει στα μπουζούκια ο εισαγγελέας. Τώρα το ποιος τις λέει είναι άλλο θέμα, γιατί αν θέλει μία κυβέρνηση ή πολύ απλά τα κλασσικά NSA και οι υπόλοιπες να σε εντοπίσουν θα χρειαστούν το τσιπ της ταυτότητας σου. Εσύ δεν ανοίγεις το ίντερνετ καθόλου ούτε καν στον υπολογιστή σου για να δουν την IP σου, αλλά προφανώς έχεις κρυπτογράφηση και ζεις σε κατακόμβες για να μην σε εντοπίσουν.

Δημοσ.

Διότι όταν θα πας να ανανεώσης την ταυτότητά σου, θα σου δώσουν την καινούργια. 15 έτη είναι διάρκεια ισχύως της αστυνομικής ταυτότητας.

Source? Γιατί απ' όσο γνωρίζω (και δουλεύω σε σχετικό κομμάτι) δεν υπάρχει ημ. λήξης στην αστυνομική ταυτότητα παρά μόνο ημ. έκδοσης.

• Like 1
Δημοσ.

πας για διαγωνισμο επιχειρηματολογίας εσύ

καλη η λογικη 10χρονου αλλα δυστυχως δε πιανει δω περα.

Δημοσ.

Source? Γιατί απ' όσο γνωρίζω (και δουλεύω σε σχετικό κομμάτι) δεν υπάρχει ημ. λήξης στην αστυνομική ταυτότητα παρά μόνο ημ. έκδοσης.

Στις καινούργιες που χρησιμοποιεί όλη η Ευρωπαϊκή ένωση εκτός την Ελλάδα, έχουν ημερομηνία λήξης.

• Super Moderators
Δημοσ.

Και τώρα που ήπια καφέ θα μιλήσω πιο ψύχραιμα! Διαβάζοντας ξανά ΟΛΑ τα μηνύματα εδώ, προκύπτει ένα ποσοστό των ακραίων απόψεων (όπως το ορίζω εγώ) περίπου στο 10%. Δεν είναι άσχημο σαν ποσοστό μιας και το περίμενα μεγαλύτερο. Σεβαστές και αυτές οι απόψεις αλλά μιας και οι υπόλοιποι είμαστε περισσότεροι, υποθέτω πως θα υπερισχύσει η λογική.

Τα προβλήματα ξεκινάνε όταν αυτοί οι λίγοι (και συνήθως ημιμαθείς ή φανατισμένοι) θέλουν να επιβάλλουν τη γνώμη τους στους πολλούς, με οποιοδήποτε τίμημα.

Ευτυχώς για την ώρα μας σώζει η Δημοκρατία. :)

• Like 4
Δημοσ.

Παντως οποιος ταξιδευει εξωτερικο ξερει οτι αν τυχει και σε ελεγξουν η ελληνικη ταυτοτητα τους προκαλει αφθονο γελιο. Μονο για ταυτοτητα δεν φαινεται.

• Like 4
Δημοσ.

Τότε δεν θα έχω καμία. Ας μου επιβάλουν ότι κυρώσεις θέλουν από 'κεί και μετά.

Κατά πάσα περίπτωση η κυρώσεις που θα σε επιβληθούν είναι... φυλακή.

Δημοσ.

Και τώρα που ήπια καφέ θα μιλήσω πιο ψύχραιμα! Διαβάζοντας ξανά ΟΛΑ τα μηνύματα εδώ, προκύπτει ένα ποσοστό των ακραίων απόψεων (όπως το ορίζω εγώ) περίπου στο 10%. Δεν είναι άσχημο σαν ποσοστό μιας και το περίμενα μεγαλύτερο. Σεβαστές και αυτές οι απόψεις αλλά μιας και οι υπόλοιποι είμαστε περισσότεροι, υποθέτω πως θα υπερισχύσει η λογική.

Τα προβλήματα ξεκινάνε όταν αυτοί οι λίγοι (και συνήθως ημιμαθείς ή φανατισμένοι) θέλουν να επιβάλλουν τη γνώμη τους στους πολλούς, με οποιοδήποτε τίμημα.

Ωραίος.

Δημοσ.

Η ποιααα?μαλλον χρειαζεσαι και αλλο καφε.και δεν χρειαζονται μαθηματα πολιτικης ο ορισμος της δημοκρταιας ειναι η επιβολη του 51% επι του συνολου ,εσυ που το ειδες το 51%?

γιαυτο σου λεω θες και αλλο καφε μπας και,,,,

Δημοσ.

Παίδες ρίξτε μια ματιά και στο τι είχε πει και ο Άγιος Παΐσιος για τις ταυτότητες  πχ: http://www.newsbomb.gr/ellada/ekklhsia/story/634232/sygklonistiki-epalitheysi-ton-profiteion-toy-paisioy-gia-ayta-poy-zoyme-simera

και ο καθένας πράττει όπως καταλαβαίνει αλλά κανείς δεν θα έχει την δικαιολογία στο τέλος να πει ότι δεν γνώριζε.

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Η ποιααα?μαλλον χρειαζεσαι και αλλο καφε.και δεν χρειαζονται μαθηματα πολιτικης ο ορισμος της δημοκρταιας ειναι η επιβολη του 51% επι του συνολου ,εσυ που το ειδες το 51%?

γιαυτο σου λεω θες και αλλο καφε μπας και,,,,

Στο σύνολο δεν μπορώ να συμπεριλάβω αυτούς που λένε μόνο μεγάλα λόγια ενώ απέχουν από τις δημοκρατικές διαδικασίες. Και 10 μόνο άτομα να πάνε να ψηφίσουν, αρκούν για να καθορίσουν το αποτέλεσμα.

:)

Δημοσ.

Παίδες ρίξτε μια ματιά και στο τι είχε πει και ο Άγιος Παΐσιος για τις ταυτότητες  πχ: http://www.newsbomb.gr/ellada/ekklhsia/story/634232/sygklonistiki-epalitheysi-ton-profiteion-toy-paisioy-gia-ayta-poy-zoyme-simera

και ο καθένας πράττει όπως καταλαβαίνει αλλά κανείς δεν θα έχει την δικαιολογία στο τέλος να πει ότι δεν γνώριζε.

Σε ευχαριστώ,γέλασα.

Περιμένουμε "τον χριστο να ερθει να δώσει σφαλιάρα" δηλαδή,απο στιγμή σε στιγμή.

Προλαβαίνω κομμωτήριο?

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...