Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημέρα!

να πω και εγω την αποψή μου, ειδικα σε οσουν πιστεύουν οτι απλα θα μας παρακολουθουν με την νεα ταυτότητα...

1) πελάτης με μεγάλο ξενοδοχείο, στο οποιο έχουμε βάλει 40 κεραίες για wifi. Μέσω του προγραμματος των κεραιών, μπορώ να δώ οποιαδήποτε στιγμή ποιο MAC Address ή ονομα συσκευής βρίσκεται σε ποια κεραία, αρα σε ποιο σημείο του ξενοδοχείου. Πιστεύω οτι αντίστοιχα, είτε μέσω του IMEI (κινητή τηλεφωνία) είτε μέσω το MAC ADDRESS (δημόσια δωρεάν WiFi, βλεπε OTE) μπορεί η εταιρία κινητής να βρεί σε ποιο σημείο βρίσκεται η συσκευή την δεδομένη στιγμή! Τουτέστιν, εκτος εαν δεν εχετε κινητό, μπορεί για αρχή η εταιρία να εντοπίσει την θέση με μεγάλη ακρίβεια. Δεν χρειάζεται λοιπον μια ταυτότητα που, ενδεχομένος καποιοι να τυλίξουν μέσα σε αλουμινόχαρτο (μαζί με το κεφάλι) για να σε εντοπίσουν!Εαν καποιος εχει αλλάξει ΙΜΕΙ η MAC τοτε οκ, αν και δεν νομίζω να το εχουν κάνει πολλοί. Ο εντοπισμός λοιπόν γίνεται ήδη, απλα χρειάζεται εισαγγελική παραγγελία. Το ίδιο θα γίνεται και μετα (εαν γινεται). Δεν χρειάζεται να σου δώσουν κεραία δώρο, εαν εχει RFID μπορουν φαντάζομαι να γεμίσουν την πολη δέκτες και να σε εντοπίζουν.

2) Κάνεις ιατρικές εξετάσεις, πλέον γράφονται μέσω ΕΟΠΠΥ η οπως τον λένε, στον οποιο χρειάζονται τα στοιχεία σου. Αρα, σε βάθος 5ετίας μπορεί ενας χρήστης απο το υπουργειο υγείας να δεί οτι ο τάδε πολίτης έκανε αυτές τις εξετάσεις, επικεντρώθηκε σε αυτές, αρα μάλλον πάσχει απο αυτό (το μάλλον πάει γιατι δεν ξέρω εαν και τα φάρμακα ειναι με τον ιδιο τρόπο). Αρα ξέρουν οτι εχει το τάδε πρόβλημα υγείας.

Νομίζω οτι 2 βασικά θεματα, παρακολούθηση και υγεία, τα κλείσαμε. Αυτο γίνεται ήδη εαν θέλουν, προσωπικά δεν με απασχολεί.

Απο την άλλη, σε πρόσφατο ταξίδι στο εξωτερικό, ο Ελληνάρας(εγω) πάει με τυπωμένο εισιτήριο να περάσει απο πύλη αεροδρομίου (Φρανκφούρτη). Όλοι περνάνε σφαίρα με σκανάρισμα διαβατηρίου ή QR στο κινητό, εγω ακόμα ψάχνω τον υπάλληλο να με βοηθήσει γιατι δεν περνάει στο σκανερ το χαρτί...τελικα ζητησα το QR στο κινητό, το σκαναρα και το επαιξα ευρωπαίος.

Εαν μου δώσουν μια ταυτοτητα με δυνατότητα αποθήκευσης δεδομένων (οχι απο εμενα, απο κρατικούς φορείς) δεν θα με χαλάσει προσωπικά. Τι εννοω? κάθε χρονο κάνω ενα τσεκάπ, πήγα πριν λίγες μέρες στον γιατρό, μου λέει εχεις τις παλιές εξετάσεις? φυσικά, γιατι ειμαι ευρωπαίος, εξελιγμένος, τα εχω στο OneDrive, στο κινητό! να στα στειλω με email! ελα που δεν ειχα ομως σήμα... ΟΚ, να μου τις στείλεις, να τις δω και τα ξαναλέμε! Εαν ομως ειχα μια καρτα που ειχε αποθηκευμένες τις εξετάσεις, τι καλα που θα ήταν, δεν θα χρειαζόταν ουτε να ξαναπάω, ουτε να ξενερώσω...

απλα καθημερινά πράγματα, τα οποια κάνουν την ζωή καποιων πιο εύκολη. Οχι όλων, εαν καποιοι δεν θέλουν να εξελιχθούν απο εμενα ειναι ΟΚ, δικαίωμά τους, για καποιους όμως αυτά κάνουν την καθημερινότητα πιο εύκολη!

• Like 1
Δημοσ.

Κατ αρχας εγω διαχωριζω την θεση μου απο κατι χαραγματα και σφραγιδες του κτηνους κλπ 

οπως διαχωριζω κ την θεση μου απο κατι αποψεις περι βολικου μεγεθους που να χωραει σε πορτοφολι κ διευκολυνση συναλλαγων

κ δεν θα αναφερω τι θεωρω ολες τις παραπανω αποψεις

απο εκει κ περα ,αυτη ειναι η νεα ταυτοτητα 

https://en.wikipedia.org/wiki/German_identity_card

και αυτο ειναι το rfid τσιπακι

https://en.wikipedia.org/wiki/Radio-frequency_identification

στεκομαι εδω

2w6wbk8.jpg

οπως βλεπετε υπαρχει δυνατοτητα να γινεται αναγνωση των οποιων δεδομενων αποθηκευονται στο chip απο αποσταση μεχρι κ 200m (υποτιθεται οι γερμανικες ταυτοτητες εχουν εμβελεια 1 μετρου)

ok οσοι γουσταρετε να πατε να βγαλετε κ αμα γουσταρετε να κατσετε να σας τσιπαρουν κιολας να το παιζετε k cyborgs k να βελαζετε κ χαρωπα

εγω δεν θα παρω 

οσοι ομως θελετε να μας πεισετε για την τεχνοτρεντια σας περιμενω απο εδω κ περα να μας δωσετε τα teamviewer id σας μαζι με τον κωδικο unattended προσβασης να μπαινουμε ολοι εμεις των σπηλαιων να σας παιρνουμε ματι

:)

• Like 3
Δημοσ.

Για να κάνεις εξακρίβωση στοιχείων σε κλαμπς, σουπερ μαρκετ (όταν αγοραζεις αλκοόλ/τσιγαρα).

Provisional ή κανονικό διπλωμα.

δηλαδή πιστεύεις ότι αν δεν οδηγείς δεν μπορείς να πιεις, να καπνίσεις και διασκεδάσεις; Είναι τόσο ηλίθιοι οι Βρετανοί που θα είχαν ένα μόνο τρόπο απόδειξης της ενηλικότητας;

Δημοσ.

για την αψογη τεχνολογια rfid και το πως  λειτουργει δειτε το εδω  https://www.youtube.com/watch?v=-s8phzMqpJ0 για το πως αντιγραφετε ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ  δειτε το εδω

Ποιους εξυπηρετει δειτε το εδω

Θα σας πω τι ελεγε ο Φλωρακης για την 17Ν  (εμεις -οι κουμμουνιστες απο την τοτε σοβιετικη ενωση- δεν προλαβαιναμε να περασουμε τα συνορα και μας πιαναν , αυτους -της 17ν-γιατι δεν τους πειανουν ακομη?) Γιαυτο τα περι ασφαλειας ειναι ολα ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΙΕΣ ΓΙΑ ΗΛΗΘΙΟΥΣ

Οσο αφορα την τεχνολογια ειναι ηδη ξεπερασμενη και δεν εχει να κανει τιποτε με θρησκευτικους λογους (τουλαχιστον επιφανειακα )Οι λογοι ειναι καθαρα ΕΛΕΓΧΟΥ και φυσικα θα περασουν αμεσως στο τσιπαρισμα ,

Φυσικα επειδη το χρημα ειναι πολυ και οι ΕΦΕΙΑΛΤΕΣ ΔΕΝ ΛΕΙΠΟΥΝ  θα ακουσετε πολλα Ακουστε μονο την λογικη σας και το αισθημα ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ , οσο σας εχει απομεινει

• Like 2
Δημοσ.

βρε σαν την ταυτοτηταρα που εχω εδω και 30 χρονια δεν συγκρινεται καμια!

οι καινουργιες ανοιγουν πορτες αν ξεχασεις το κλειδι?

δεν νομιζω!

Νομίζω πριν αλλαξεις ταυτότητα,θα πρεπει να αλλαξεις πόρτα :D

Χαλαρώστε λιγάκι. Καθένας δικαίωμα του να πιστεύει όπου θέλει...

Eννοείται αυτό.Και το ανιψάκι μου πιστεύει οτι ο σουπερμαν υπάρχει.

Το θέμα ειναι πως δεν τον παιρνεις σοβαρά οταν προσπαθεί να σε πείσει για την ύπαρξη αυτού.

δεν υπαρχει περιπτωση για μενα και αν θελουνα ας ερθουν να τα πουμε...................................

ΩΩΩΩΩΩ!!!

ΟΛΟΙ στην αυλή!!Πεφτει ξύλο!!!

Η Ελεύθερη Ώρα δεν είναι, και δεν μπορεί να αυτοβαπτισθεί θρησκευτική εφημερίδα, ούτε εσύ μπορείς να το κάνεις.

1) Η Ελεύθερη Ώρα υπάρχει για να βγάζει λεφτά από "πειραγμένους", και όχι από χριστιανούς.

2) Ο χριστιανός δεν μαθαίνει τις προφητείες και τις ερμηνείες τους από εφημερίδες...

Και ούτε εσύ, ούτε κανένας δεν επιτρέπεται, συνταγματικά, να ειρωνεύεται και κοροϊδεύει τη πίστη οποιουδήποτε.

1)Πολύ επικριτική σκέψη για κάποιον που "δεν κρινει για να μην κριθεί" και δεν "βάλει λιθους ως αναμαρτητος".

2)Ναι,επειδή το πρόβλημα ειναι το μέσο μεσω του οποίου μαθαίνεις μια είδηση,και όχι η εγκυρότητα της,ε?

Να μην ξεχάσεις να κάνεις μήνυση,για να εφαρμοσθεί ο νόμος του 1951.Εξαλλου η μπανανία μας ανήκει στις 3 τελευταίες οπισθοδρομικες χώρες που ακόμα συντηρούν τετοιο νόμο,κρίμα να κάθεται έτσι.

Καμία αναγνώριση και αποδοχή σε ΤΙΠΟΤΑ υπεράνω κριτικής.

Εσύ το λες ειρωνικά.

Το 666 διαβάζεται = εξ εξ εξ.

Την φράση "εξ εξ εξ" την έχεις πει και δει πολλές φορές.

Σε πόσες εκπομπές "αξιολόγησης ανθρώπων" θα πρέπει να δεις το ΧΧΧ (συνήθως με τεράστια κόκκινα γράμματα, και αγγλιστή διαβάζεται "εξ εξ εξ") για να καταλάβεις ότι... άμα έχεις συνέχεια στο μυαλό σου το sex sex sex, ντεν μπαίρνει χαμπάρι τίποτα;

Το 666 διαβάζεται εξακοσια εξηντα έξι,και είναι ένας αριθμός.

Αμα θες εσυ να φορτώνεις στα νούμερα μαγικες/υπερφυσικες και δεν ξερω γω τι άλλη ιδιότητα,ειναι δικό σου προβλημα.

Και εγώ μπορώ να πάρω το ψευδώνυμο σου(ΧΑΡΗ),και να πω οτι ειναι ακρωνυμιο για οποιονδήποτε ηλιθιο συνδιασμο λεξεων μου κατέβει στο κεφάλι.

Πχ. Χ.αιρω Α.κραιας Ρ.υνικης Η.μιπληγίας 

Η ταυτότητα δεν έχει να κάνει μόνο με τους χριστιανούς, και με το πόσο καλός χριστιανός είσαι, αλλά γενικά το πόσο αληθινός είσαι.

Όσο εύκολα λες ότι οι άλλοι λένε ηλιθιότητες εδώ μέσα, άλλο τόσο και γω να σου πω ότι εσύ λες τις μεγαλύτερες.

Ναι αλλά η ταυτότητα είναι κάτι παραπάνω.

Ένα σύμβολο να έχει επάνω είναι πολύ σημαντικό.

Σκέφτηκες ότι η ταυτότητά σου είναι και σύμβολο, συμβολίζει εσένα, “αυτό” είσαι “εσύ”.

Δεν μπορείς άλλα να πιστεύεις, άλλα να λες, και άλλα να κάνεις.

Αρκετά ασχοληθήκαμε με τις δεισιδαιμονίες μερικών και τους φανταστικούς τους φίλους.

Τα ίδια λέγατε πάντα.

Και μόνο που για τις φοβίες σας κρατήσατε την ανθρωπότητα επιστημονικά πίσω τουλ. 300 χρονια στον μεσαίωνα,σκοτώνοντας και φιμωνοντας καθε τι που εξηγούσε ότι δεν καταλαβαίνετε,θα επρεπε να προσεύχεστε,αν "ησασταν αληθινοι" όπως ζητάς,καθε φορα που αρρωσταίνετε,και όχι να παιρνετε φάρμακα και να πηγαίνετε σε συγχρονους γιατρούς.

Και αφού μιλάς για συμβολα,εσυ που θεωρείς λογικό να κουβαλάς σαν συμβολο ενα θανατηφόρο βασανιστηριο τόσο φριχτό όσο της σταυρωσης,τι είσαι?

Συνήθως δεν ποστάρω αλλά η περίσταση υπερβαίνει τις συνήθειες μου. Όπως όλοι σας ξέρετε από τη Βίβλο, ο Θεός είπε στους πρωτόπλαστους ότι έχουν ελευθερία κινήσεων στον Παράδεισο εκτός από το να φάνε τον απαγορευμένο καρπό. Γιατί ήταν καρπός? Γιατί έτσι ήθελε. Θα μπορούσε να ήταν κάτι άλλο π.χ. κρέας, νερό κλπ. Έτσι και με τις προφητείες έλεγαν το τι μέλλει γενέσθαι και μία άλλη απαγόρευση του Θεού. Γιατί έβαλε ως απαγόρευση το τσιπάκι? Για τον ίδιο λόγο με πριν αλλά με την εξής διαφορά, είναι η "υπογραφή" σου. Σου λέει να μην το δεχτείς και μετά να μην μπει στο σώμα σου γιατί θα έχεις τις επιπτώσεις που αναφέρονται π.χ. να το δεχτείς και μετά να το πετάξεις και να ζεις στα βουνά ή να το δεχτείς για να ζεις στην "πόλη" αλλιώς στους "υπονόμους" - Δικαστής Ντρεντ. Η ζημιά έγινε ήδη. Είναι "υπογραφή" για το ποια πλευρά διαλέγεις. Βρήκα στο διαδίκτυο έναν μοναχό που έλεγε ότι στους έσχατους καιρούς ότι και οι χριστιανοί θα δεχτούν τη "σφραγίδα" του Θεού και όχι μόνο οι άλλοι με το τσιπ 666. Οπότε "υπογράφεις" από πριν με ποιους θες να είσαι και που να ζεις ύστερα από τα 3,5 χρόνια δοκιμασιών. 

Καταρχάς ,και την βιβλο ανθρωποι την εγραψαν,κανένας θεός.

Εστω τωρα,οτι επειδή ειμαστε ορεξάτοι και γενναιόδωροι σήμερα,θα δεχτούμε την βιβλο ως σοβαρό αναγνωσμα.

ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΣΙΠΑΚΙ?Πες μου εδαφιο να το διαβάσω.

Επειδή ο κάθε τυχαρπαστος την ερμηνεύει ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΦΑΝΕΙ(του λωλοστεφανή),εσύ τα πιστεύεις?

Δηλώνεις οτι οι πηγές σου για αποφάσεις στο πως θα πορευτείς και ερμηνεύεις την ζωή σου ειναι

"κατι που ελεγε ενας μοναχος στο ιντερνετ" και περιμένεις να πείσεις σκεπτόμενα όντα με κριτική σκέψη?

• Like 3
Δημοσ.

Διότι όταν θα πας να ανανεώσης την ταυτότητά σου, θα σου δώσουν την καινούργια. 15 έτη είναι διάρκεια ισχύως της αστυνομικής ταυτότητας.

Δεν ισχυει αυτο

Δημοσ.

Παντως τωρα ανοιξα το Κορανι που ειχα προχειρο και το γραφει ξεκαθαρα για νεες ταυτοτητες (εγκεκριμενες απο τον Αλλαχ, δοξασμενο το ονομα του) στην Ελλαδα το 2016, και για καποιους ακολουθους του Σατανα οι οποιοι θα ερθουν στο forum του Insomnia και θα προσπαθησουν να μας στρεψουν μακρια απο αυτες τις ταυτοτητες για να χασουμε τις 54 παρθενες στον παραδεισο. 

• Like 2
Δημοσ.

Κατ αρχας εγω διαχωριζω την θεση μου απο κατι χαραγματα και σφραγιδες του κτηνους κλπ 

οπως διαχωριζω κ την θεση μου απο κατι αποψεις περι βολικου μεγεθους που να χωραει σε πορτοφολι κ διευκολυνση συναλλαγων

κ δεν θα αναφερω τι θεωρω ολες τις παραπανω αποψεις

απο εκει κ περα ,αυτη ειναι η νεα ταυτοτητα 

https://en.wikipedia.org/wiki/German_identity_card

και αυτο ειναι το rfid τσιπακι

https://en.wikipedia.org/wiki/Radio-frequency_identification

στεκομαι εδω

2w6wbk8.jpg

οπως βλεπετε υπαρχει δυνατοτητα να γινεται αναγνωση των οποιων δεδομενων αποθηκευονται στο chip απο αποσταση μεχρι κ 200m (υποτιθεται οι γερμανικες ταυτοτητες εχουν εμβελεια 1 μετρου)

ok οσοι γουσταρετε να πατε να βγαλετε κ αμα γουσταρετε να κατσετε να σας τσιπαρουν κιολας να το παιζετε k cyborgs k να βελαζετε κ χαρωπα

εγω δεν θα παρω 

οσοι ομως θελετε να μας πεισετε για την τεχνοτρεντια σας περιμενω απο εδω κ περα να μας δωσετε τα teamviewer id σας μαζι με τον κωδικο unattended προσβασης να μπαινουμε ολοι εμεις των σπηλαιων να σας παιρνουμε ματι

:)

κρυπτογραφία ουτε καν έτσι? τυλίγω μια καλουμπα σύρμα κάθομαι στην εθνική πάνω και βλέπω τι εξετάσεις έκανε ο καθένας στον εοππυ.

μαρέσει που λετε για τσιπακια φακελώματα έλεγχο και παει λέγοντας και έχετε τα κινητα στην τσεπη σας με 3g wifi gps ανοιχτα. κουνια που σας κουναγε. 

εργασία για το σπίτι: παρτε μια ιδέα πως δουλευει το gsm 

• Like 2
Δημοσ.

κρυπτογραφία ουτε καν έτσι? τυλίγω μια καλουμπα σύρμα κάθομαι στην εθνική πάνω και βλέπω τι εξετάσεις έκανε ο καθένας στον εοππυ.

μαρέσει που λετε για τσιπακια φακελώματα έλεγχο και παει λέγοντας και έχετε τα κινητα στην τσεπη σας με 3g wifi gps ανοιχτα. κουνια που σας κουναγε. 

εργασία για το σπίτι: παρτε μια ιδέα πως δουλευει το gsm 

Φοβούνται το τσιπ στην ταυτότητα και έχουν όπως είπες Smartphone 3G, LTE, EDGE, WIFI, GPS, GSM επιπλέον Facebook + Whatsapp + Google  που ακόμα και απλό gprs κινητό να ήταν μπορούν να σε ελέγξουν. Αλλά τα λέει ο παισιος, μόνο τα Orc και οι Μάγισσες λείπουν.

• Like 1
Δημοσ.

μ αρεσει που εισαι σιγουρος οτι εχω ανοιχτα 3g wifi gps

τα στοιχεια του teamviewer σου εδω δημοσια αλλιως θεωρω οτι γραφεις οτι να ναι

ε ναι. τοσο ασχετος εισαι που δεν ξερεις οτι και κλειστα να ταχεις ο παροχος σου ξερει σε ποια περιοχη εισαι.

• Like 2
Δημοσ.

Καιρός ήταν, το θέμα είναι η νέα κάρτα να περιλαμβάνει όλα τα στοιχεία του πολίτη για τις συναλλαγές του με το δημόσιο, δηλαδή και ΑΦΜ και ΑΜΚΑ και ότι άλλο χρειάζεται.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...