nvel Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Στο Ην.Βασ. δεν έχουν καν ταυτότητες, παρά μόνο διαβατήρια. (όσοι θέλουν να πάνε εξωτερικό πρέπει να σκάσουν τα φράγκα για να πάρουν διαβατήριο) Στο εσωτερικό, έχουν άδειες οδήγησης για ταυτοτητα. το γνωρίζω και γιαυτό ρωτώ για να τα διαβάζουν όσοι νομίζουν ότι η υποχρεωτική κατοχή ταυτότητας υπάρχει παντού. Και ποιο είναι το άλλο μεγάλο κράτος που οι πολίτες δεν έχουν ταυτότητες;
orck Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δεν εχουμε καμια ελπιδα. Θα προσπαθησω να αφομοιωθω απο το συνολο. Ξεκιναω απο αυριο να αγοραζω Ελευθερη Ωρα και Ciaο για να ενημερωθω για της προβλεψεις των αγιων μας. Εαν τα καταφερω δεν θα νιωθω τι γινεται διπλα μου. 5
madnifestah Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 κάθομαι και διαβάζω ατέλειωτα κείμενα από hack μέχρι αποκάλυψη, όλοι πιστεύουν τα δικά τους και δεν είμαι εδώ για να μπω σε καβγά αλλα έχω να πω και εγώ δυο πραγματάκια.. 1oν παρακολούθηση μπορεί να γίνει οπουδήποτε. παρακολούθηση υπάρχει, από την στιγμή που είμαστε στο 2016 σχεδόν, και ήδη παρακολουθούν ΚΑΘΕ τι ηλεκτρονικό (υπολογιστές/κινητά/πιστωτικές κ.α) μην ξεχνάτε για να κατεβάσεις ένα παιχνίδι στο κινητό ζητάει πρόσβαση σε κάμερα,επαφές και αλλα. αφήνω το θέμα που θίχτηκε με το facebook μιας και ο καθένας εκεί ανεβάζει ότι αυτός θέλει, αν θέλει. οποιος δεν θέλει να παρακολουθείται αφήνει κάθε τι ηλεκτρονικό και πάει σε χωριο/βουνό/βραχονησίδα να τρώει ότι βγάζει η μητέρα γη και να ζει σαν ερημίτης. δεν δέχομαι μέσα σε forum να διαβάζω ότι ο άλλος δεν θέλει να τον παρακολουθούν. ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ. ξέρουν τι σου αρέσει,τι ψάχνεις να βρείς στο google κτλ. 2oν είμαι υπέρ 100% να δίνω στοιχεια σε κράτος και αστυνομία όπως αποτυπώματα,DNA,βιομετρικά και τα λοιπά όπως κάνουν σε ανεπτυγμένες χώρες εδώ και δεκάδες χρονια μόλις τα παιδιά γίνουν 12-14. και ο λόγος απλός. ζούμε πίσω από το φεγγάρι σε αυτή τη χωρα. ΑΝ λέω ΑΝ γίνει κάποιο κακό (διάρρηξη/δολοφονία κτλ) η αστυνομία δεν έχει απόλυτος τίποτα. άντε και ψάχνουν για αποτυπώματα άντε και βρίσκουν 3-4 που δεν είναι της οικογενειας, σε ποιον ανήκουν? που σκατά θα το ξέρουν? είμαι 30 χρόνον σχεδόν και αποτύπωμα δεν έχω δώσει ποτε. στο μονο που βασίζονται σε τέτοιες υποθέσεις είναι σε εμπειρία (ο άντρας της την σκότωσε,ο φίλος του τον έκλεψε) και σε μαρτυρίες, που μπορεί ο παππούκας 85 ετών να είδε έναν μελαχρινό χοντρό να βγαίνει από το σπίτι. όταν μου άνοιξαν το σπίτι δεν μπόρεσαν να βρούν τίποτα,γι'άυτόν τον λόγο. δεν είχαν τίποτα! και στο κάτω κάτω τις γραφής, χέστηκα αν η τάδε κυβέρνηση/χωρα/μασόνοι/νεφελήμ και αλλοι που αναφερθηκαν με παρακολουθούν γιατι δεν εχω κανει, ουτε προκειτε να κανω κατι. όπως και αυτοί χέστηκαν για το τι κάνει ο παναγιώτης από τα Σέρρας 1
DelsinGR Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Ε, ρε φακέλωμα που θα πέσει.. Θα ξέρουν κάθε στιγμή που είμαστε και τι κάνουμε αλλά φυσικά ως γνήσια πρόβατα θα το δεχτούμε επειδή το λένε αυτοί. Όπως λέει και ένα φιλαράκι μου που είμαστε ίδια ηλικία(21) αν γίνει κάτι τέτοιο θα πάρει τα βουνά. Ε, κάτι τέτοιο λέω να κάνω και εγώ. Μία οι ταυτότητες μία τα τσιπ που θα μας βάζουν σε λίγα χρόνια μία το ένα μία το άλλο θα ξεχάσουμε ότι είμαστε άνθρωποι.. Έχουμε να δούμε και άλλα.. 4
Oxygene Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 χέστηκα αν η τάδε κυβέρνηση/χωρα/μασόνοι/νεφελήμ και αλλοι που αναφερθηκαν με παρακολουθούν γιατι δεν εχω κανει, ουτε προκειτε να κανω κατι. Ζήτα τους τότε να σου βάλουν και μια κάμερα στο μπάνιο. Άλλωστε δεν έχεις κάνει, ούτε πρόκειται να κάνεις κάτι (κακό). 2
wnet Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 κάθομαι και διαβάζω ατέλειωτα κείμενα από hack μέχρι αποκάλυψη, όλοι πιστεύουν τα δικά τους και δεν είμαι εδώ για να μπω σε καβγά αλλα έχω να πω και εγώ δυο πραγματάκια.. 1oν παρακολούθηση μπορεί να γίνει οπουδήποτε. παρακολούθηση υπάρχει, από την στιγμή που είμαστε στο 2016 σχεδόν, και ήδη παρακολουθούν ΚΑΘΕ τι ηλεκτρονικό (υπολογιστές/κινητά/πιστωτικές κ.α) μην ξεχνάτε για να κατεβάσεις ένα παιχνίδι στο κινητό ζητάει πρόσβαση σε κάμερα,επαφές και αλλα. αφήνω το θέμα που θίχτηκε με το facebook μιας και ο καθένας εκεί ανεβάζει ότι αυτός θέλει, αν θέλει. οποιος δεν θέλει να παρακολουθείται αφήνει κάθε τι ηλεκτρονικό και πάει σε χωριο/βουνό/βραχονησίδα να τρώει ότι βγάζει η μητέρα γη και να ζει σαν ερημίτης. δεν δέχομαι μέσα σε forum να διαβάζω ότι ο άλλος δεν θέλει να τον παρακολουθούν. ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ. ξέρουν τι σου αρέσει,τι ψάχνεις να βρείς στο google κτλ. 2oν είμαι υπέρ 100% να δίνω στοιχεια σε κράτος και αστυνομία όπως αποτυπώματα,DNA,βιομετρικά και τα λοιπά όπως κάνουν σε ανεπτυγμένες χώρες εδώ και δεκάδες χρονια μόλις τα παιδιά γίνουν 12-14. και ο λόγος απλός. ζούμε πίσω από το φεγγάρι σε αυτή τη χωρα. ΑΝ λέω ΑΝ γίνει κάποιο κακό (διάρρηξη/δολοφονία κτλ) η αστυνομία δεν έχει απόλυτος τίποτα. άντε και ψάχνουν για αποτυπώματα άντε και βρίσκουν 3-4 που δεν είναι της οικογενειας, σε ποιον ανήκουν? που σκατά θα το ξέρουν? είμαι 30 χρόνον σχεδόν και αποτύπωμα δεν έχω δώσει ποτε. στο μονο που βασίζονται σε τέτοιες υποθέσεις είναι σε εμπειρία (ο άντρας της την σκότωσε,ο φίλος του τον έκλεψε) και σε μαρτυρίες, που μπορεί ο παππούκας 85 ετών να είδε έναν μελαχρινό χοντρό να βγαίνει από το σπίτι. όταν μου άνοιξαν το σπίτι δεν μπόρεσαν να βρούν τίποτα,γι'άυτόν τον λόγο. δεν είχαν τίποτα! και στο κάτω κάτω τις γραφής, χέστηκα αν η τάδε κυβέρνηση/χωρα/μασόνοι/νεφελήμ και αλλοι που αναφερθηκαν με παρακολουθούν γιατι δεν εχω κανει, ουτε προκειτε να κανω κατι. όπως και αυτοί χέστηκαν για το τι κάνει ο παναγιώτης από τα Σέρρας -μην βάζεις το παιχνιδάκι στο κινητό που ζητάει όλα αυτά... βάλε κάποιο άλλο -ναι, μπορείς στο facebook να βάζεις μόνο ότι θες εσύ... -προσωπικά δε θα πάω σε κανένα βουνό επειδή κάποιοι θεωρείτε φυσιολογικό να γυρνάτε ξεβράκωτοι στο δίκτυο.... ακριβώς επειδή είμαστε άνθρωποι της τεχνολογίας , μπορούμε να πάρουμε και 2-3 μέτρα... -η μεγαλύτερη επιτυχία αυτών που σε παρακολουθούν είναι αυτό που λες.... πως δεν έχεις κάνει τίποτα άρα δεν έχεις κάτι να κρύψεις... και γω δεν έχω κάνει τίποτα αλλά είναι ανάγκη να ξέρουν κάποιοι πως μ αρέσουν οι γκόμενες με μεγάλα βυ**ά;;;; ( )
Super Moderators billdanos Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Ε, ρε φακέλωμα που θα πέσει.. Θα ξέρουν κάθε στιγμή που είμαστε και τι κάνουμε αλλά φυσικά ως γνήσια πρόβατα θα το δεχτούμε επειδή το λένε αυτοί. Όπως λέει και ένα φιλαράκι μου που είμαστε ίδια ηλικία(21) αν γίνει κάτι τέτοιο θα πάρει τα βουνά. Ε, κάτι τέτοιο λέω να κάνω και εγώ. Μία οι ταυτότητες μία τα τσιπ που θα μας βάζουν σε λίγα χρόνια μία το ένα μία το άλλο θα ξεχάσουμε ότι είμαστε άνθρωποι.. Έχουμε να δούμε και άλλα.. Όλα αυτά θα σου τα κάνουν μέσα από τη νέα ταυτότητα? Εντυπωσιάστηκα! Θα πιάνει και δορυφορικό σήμα? και γω δεν έχω κάνει τίποτα αλλά είναι ανάγκη να ξέρουν κάποιοι πως μ αρέσουν οι γκόμενες με μεγάλα βυζιά;;;; ( ) Μόνο που αυτό είναι μια άχρηστη πληροφορία... Το εντυπωσιακό είναι πως όοοοοοολα αυτά τα λέτε στο internet μέσα από τη σύνδεσή σας... 5
Berserk_GR Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Έλα GPS θα έχει για να ξέρουν πάντα που βρισκόμαστε
madnifestah Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Ζήτα τους τότε να σου βάλουν και μια κάμερα στο μπάνιο. Άλλωστε δεν έχεις κάνει, ούτε πρόκειται να κάνεις κάτι ναι γιατί θα ήθελαν παρα πολύ να με δουν να κάνω την δουλειά μου... όσο για την παρακολούθηση, ακόμη και εσύ μπορείς να το κανεις αυτό.. το google maps το ξέρεις? ξέρεις ότι μπορείς να δεις live τι γίνετε σε κάθε μέρος το κόσμου? μονο μέσα στα σπίτια δεν μπορείς να μπεις.. αλλα άνετα μπορείς να βλέπεις ποιος μπαίνει και βγαίνει από το σπίτι κάποιου ΑΝ είσαι τόσο κολλημένος. και όπως είπα πριν.. σίγουρα κάπου-κάποιος μπορεί να δει τι γράφουμε εμείς εδώ μέσα. μια νέα-εξελιγμένη ταυτότητα είναι άλλο θέμα όμως. και δεν μπορείς να πεις ότι δεν είναι καλο. σε θέματα της δικης μου ασφαλειας αλλα και τις χώρας μου δεν λέω όχι. δεν είμαι ούτε φανατικός χριστιανός ούτε άθεος. 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Έλα GPS θα έχει για να ξέρουν πάντα που βρισκόμαστε Ναι, θα δίνουν μαζί με τη νέα ταυτότητα και ένα σακίδιο με ...την κεραία. 1
lepaterious Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Ζήτα τους τότε να σου βάλουν και μια κάμερα στο μπάνιο. Άλλωστε δεν έχεις κάνει, ούτε πρόκειται να κάνεις κάτι (κακό). Φυσικά! Τι καλύτερο από το να μας παρακολουθούν στο μπάνιο.... Ειδικά ο χειριστής της κάμερας θα βλέπει γκομενάκια να κάνουν μπάνιο! Το μπανιστήρι σε άλλο level.. Μετά ήρθε ο Όργουελ στα όνειρα σου και σου είπε random πολίτη αυτή της χώρας, ότι έχει πολύ μεγάλη σημασία να σε παρακολουθούν για να ξέρουν αν είσαι το καλό παιδί του συστήματος.
madnifestah Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Φυσικά! Τι καλύτερο από το να μας παρακολουθούν στο μπάνιο.... Ειδικά ο χειριστής της κάμερας θα βλέπει γκομενάκια να κάνουν μπάνιο! Το μπανιστήρι σε άλλο level.. Μετά ήρθε ο Όργουελ στα όνειρα σου και σου είπε random πολίτη αυτή της χώρας, ότι έχει πολύ μεγάλη σημασία να σε παρακολουθούν για να ξέρουν αν είσαι το καλό παιδί του συστήματος. άπαπαπα! άντε τα γκομενάκια.. να είσαι υποχρεωμένος να κοιτάς αξύριστους μαντράχαλους όμως? φαντάζεσαι να έχει και ήχο η κάμερα? για 8 ώρες μέχρι την επομενη βάρδια σκέτο βασανιστήριο 1
Oxygene Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Billdane μεταξύ σοβαρού και αστείου, και τα κινητά θύμιζαν κάποτε ράκαλ με τις μεγάλες κεραίες... Τώρα τις γυρεύεις με τον μεγεθυντικό φακό
Stoliver Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 το γνωρίζω και γιαυτό ρωτώ για να τα διαβάζουν όσοι νομίζουν ότι η υποχρεωτική κατοχή ταυτότητας υπάρχει παντού. Και ποιο είναι το άλλο μεγάλο κράτος που οι πολίτες δεν έχουν ταυτότητες; Αλλά πρεπει να έχει δίπλωμα οδήγησης! Δεν έχουν όλοι οι πολίτες... Ε, ρε φακέλωμα που θα πέσει.. Θα ξέρουν κάθε στιγμή που είμαστε και τι κάνουμε αλλά φυσικά ως γνήσια πρόβατα θα το δεχτούμε επειδή το λένε αυτοί. Όπως λέει και ένα φιλαράκι μου που είμαστε ίδια ηλικία(21) αν γίνει κάτι τέτοιο θα πάρει τα βουνά. Ε, κάτι τέτοιο λέω να κάνω και εγώ. Μία οι ταυτότητες μία τα τσιπ που θα μας βάζουν σε λίγα χρόνια μία το ένα μία το άλλο θα ξεχάσουμε ότι είμαστε άνθρωποι.. Έχουμε να δούμε και άλλα.. Τίποτα δεν θα ξέρουν. Το τσιπ έχει σε ηλεκτρονική μορφη τα στοιχεία του κατόχου. Μόνο αυτό. Αυτα που βλεπεις στην ταυτοτητα, θα ειναι και σε ηλεκτρονικη μορφη. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις