SpIChri Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Με το bug όπου όταν το backspace συναντήσει τελικό ς σβήνει όλη την λέξη ακόμα τίποτα
Neg Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 sorry iPad Mini 1 εννοάω Δοκίμασε να κάνεις restore και update από τον υπολογιστή. Αλλα σε καταλαβαίνω έχει ρημάξει τις παλιές συσκευές.
panagiotis1988 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Το έβαλε κανεις σε 4s ? εγω που το εβαλα με restore ειναι καλυτερο απο την 9.1 και γενικα απο τα ios 8 - ios9.1
AlienTechGR Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Το έβαλα και εγώ,στο 4S μου και υπάρχει μία μικρή διαφορά στην απόκριση είναι η αλήθεια.Προς το καλύτερο εννοείται... Προσωπικά,έχω μείνει πολύ ικανοποιημένος,αν αναλογιστώ κιόλας,ότι η συσκευή είναι 4ετίας πλέον. Το bug που αναφέρει ο SplChri,υπάρχει ακόμα όντως,και είναι απίστευτα εκνευριστικό.
nickmortonzikos4 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 +1 για το bug του backspace. Εκει στο αμερικα οταν τους συμβουλευουν δεν βλεπουν τα προφανη; Δε λεω, flawless κινητο (iphone 6s 64gb και πρωην χρηστης 5,5s), και το bug αυτο καθ' αυτο δεν ειναι κατι τραγικο - απλα σπαστικο. Αλλα οταν ακουω οτι "οι χρηστες ζητουσαν..." και δε βλεπω κατι για το πιο διαδεδομενο bug εδω και 2 μηνες, αμφιβαλλω για το επιπεδο του μεσου αμερικανου χρηστη. Εκτος και αν οι χρηστες που ζητανε και πραγματα, ειναι fanboys και νομιζουν οτι αυτο το bug ειναι κατι καλο που διαγραφει τη λεξη οταν η "αγια" apple πιστευει οτι ετσι πρεπει. Το συγκεκριμενο κειμενο γραφηκε σχεδον 1,5 φορα λογω του bug αυτου.
Unabomber Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Αυτο το bug που αναφερετε ειναι οταν συναντησει ελληνικο ''ς'' ?
Unabomber Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 ^ Οποτε αυτο που λεει ο φιλος παραπανω για το επιπεδο του μεσου αμερικανου χρηστη και για την ''αγια'' apple πανω στο συγκεκριμενο bug πιστευω ειναι λιγο ατοπο..... (δεν γραφουν ελληνικα) Εαν δεν βρεθουνε μερικες χιλιαδες Greeks που να εχουν το προβλημα και να το κανουν θεμα στην Apple, δεν νομιζω να ασχοληθει ποτε....εφοσον σχετιζεται μονο με τα ελληνικα.
manoskap Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Ας τους την πεσουμε ολοι μαζι απο εδω να κανουμε ενα bug report...
21century Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 To siri έχει μείνει αρκετά πίσω και πλέον έχει χάσει την αίγλη του γιατι δεν υποστηρίζει την γλώσσα μας...προτεραιότητα έχουν μαλλον τα τουρκικα...
aggelos_ Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Εάν κανείς καθαρή εγκατάσταση θα δεις τα 8gb ελεύθερα . Πως κάνω καθαρή εγκατάσταση; Για την αναβάθμιση συνέδεσα το iPad (mini 1) με το pc και έγινε μέσω iTunes.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα