Carebear Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα! Πήρα εχθες και έφτιαξα ένα ολοκαίνουριο πισι. MSI h170 gaming m3 i7 6700 Sapphire r9 390 Win 7 64 home premium (αυθεντικά) Πριν μπω στα windows το πληκτρολόγιο και το ποντίκι λειτουργούν κανονικά. (G510s, naga) Μόλις μπεί στα windows σβήνουν, και δεν λειτουργούν ξανά. Δοκίμασα να τα βάλω σε όλα τα usb ports που έχει. Τίποτα. Και παλιά που έχω με ps2 βισμα δουλεύουν. (Και ή ****μητρικη έχει μόνο μια ps2, οπότε ή ποντίκι θα έχω ή πληκτρολόγιο, καθώς θέλει και reboot για να το "δει". Τώρα παιδευομαι από το κινητό και σας γράφω) Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2015 από Carebear
Kostas93 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 αλλα πράγματα λειτουργουν στις θύρες usb?τους drivers τους πέρασες http://www.msi.com/product/motherboard/support/H170-GAMING-M3.html#down-driver&Win7%2064 ?
`wearhint` Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 συχνα σε μερικες μητρικες, τα usb βραχυκηκλωνουν το ενα το αλλο, δοκιμασε ολους τους δυνατους συνδυασμους των καλωδιων π.χ. διαγωνια, το ενα σε usb 3 το αλλο σε 2 μεχρι να σου πιασει...αλλιως σου φταινε οι συσκευες/drivers
Vassilis_24 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Αν έχεις λάπτοπ δοκίμασέ τα και εκεί, να σιγουρευτείς ότι αναγνωρίζονται ή σε κάποιου φίλου η/υ, να αποκλείσεις ότι φταίνε τα περιφερειακά σου.
Carebear Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 αλλα πράγματα λειτουργουν στις θύρες usb? τους drivers τους πέρασες http://www.msi.com/product/motherboard/support/H170-GAMING-M3.html#down-driver&Win7%2064 ? Προς το παρόν κάνω ένα reinstall τα windows. Γιατί ο explorer κρασαρε αβερτα και έκανε restart. (Και εδω και 20 λεπτά είναι στο "installing updates..." Wtf?) Ο,τι drivers χρειάζεται λογικά θα τα έχει στο CD του. Σωστά; Μην κατεβαζω άδικα. Δεν τσεκαρα αν λειτουργούν άλλες συσκευές. Έναν δεκτη WiFi που έβαλα, αν θυμάμαι καλά δεν τον "είδε".
oneofthem Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Αν έχεις λάπτοπ δοκίμασέ τα και εκεί, να σιγουρευτείς ότι αναγνωρίζονται ή σε κάποιου φίλου η/υ, να αποκλείσεις ότι φταίνε τα περιφερειακά σου. ^μπα, δεν πρέπει να έχουν πρόβλημα - carebear επειδή δεν έχω χρόνο να το κάνω εγώ, ρίξε μια ματιά στα παρακάτω αποτελέσματα αν θέλεις διάλεξε ένα άρθρο κι ακολούθησε τα βήματα μήπως είναι αυτό το πρόβλημα: https://www.google.gr/search?q=Disable+Driver+Signature+Enforcement&ie=utf-8&oe=utf-8&gws_rd=cr&ei=ty1oVtKyKIynsAGM36XoAQ edit: πωπω δε κρατιέσαι ξεκίνησες κιόλας reinstall ρε μεγάλε;
Carebear Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 ^μπα, δεν πρέπει να έχουν πρόβλημα - carebear επειδή δεν έχω χρόνο να το κάνω εγώ, ρίξε μια ματιά στα παρακάτω αποτελέσματα αν θέλεις διάλεξε ένα άρθρο κι ακολούθησε τα βήματα μήπως είναι αυτό το πρόβλημα: https://www.google.gr/search?q=Disable+Driver+Signature+Enforcement&ie=utf-8&oe=utf-8&gws_rd=cr&ei=ty1oVtKyKIynsAGM36XoAQ edit: πωπω δε κρατιέσαι ξεκίνησες κιόλας reinstall ρε μεγάλε; Ναι αλλά πάλι πρόβλημα.Όλα στραβά ****. Κόλλησε εδώ και Κανα μισαωρο στο "installing updates", και το εκλεισα, πάλι format και reinstall. (Κάνει copy files, expand files, install features, μετά κολλάει στο updates μισή ώρα+, δεν φτάνει ποτέ στο completing. Και το CD σταματάει να στροφαρει)
BlueBlood7 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Φίλε σβήσε τα βρησίδια. Δεν σου φταίνε οι άλλοι να τα διαβάζουν.
Carebear Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Φίλε σβήσε τα βρησίδια. Δεν σου φταίνε οι άλλοι να τα διαβάζουν.Σορυ φιλέ. Δεν φαντάστηκα ότι υπάρχει άνθρωπος τόσο υπέρ-ευαίσθητος που να χαλαστει επειδή εγραψα ένα "γα*ώ" που εβρισα το PC μου. Το σβηνω αμέσως. Συγνωμη. Αλληλούια. Στο θέμα έχεις να συνεισφερεις κάτι; Ή απλά περαστικός;
BlueBlood7 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Σορυ φιλέ. Δεν φαντάστηκα ότι υπάρχει άνθρωπος τόσο υπέρ-ευαίσθητος που να χαλαστει επειδή εγραψα ένα "γα*ώ" που εβρισα το PC μου. Το σβηνω αμέσως. Συγνωμη. Αλληλούια. Στο θέμα έχεις να συνεισφερεις κάτι; Ή απλά περαστικός; Δεν κατάλαβα? Μας την λες και από πάνω? Δεν φτάνει που συνεχίζει το θέμα σου πουλάς και τρέλα?
Carebear Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δεν κατάλαβα? Μας την λες και από πάνω? Δεν φτάνει που συνεχίζει το θέμα σου πουλάς και τρέλα? Ζήτησες κάτι. Στο έκανα. Από δω και πέρα βγαίνεις από το θέμα του ποστ. Και δεν πουλάω εγώ τρέλα, εσύ την έχεις δει cyber-νταής. Τελειωσε. Παρακάτω.
jimzak Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Ισως σου φανεί λίγο χαζό αυτο που θα σου γράψω,αλλά ένα pc που μου είχανε φέρει με ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με το δικό σου,τελικά έφταιγε το τροφοδοτικό,μάλλον δεν ήτανε σωστή η τάση στο +5ν που είναι υπεύθυνο στο να τροφοδοτει τα usb.Μόλις δοκιμάσαμε ένα άλλο αυτομάτως όλα λειτούργησαν φυσιολογικά.Αν έχεις την δυνατότητα δοκίμασε ενα άλλο να δείς τι γίνεται. Επίσης αν μπορείς με κάποιον τροπο μπες στην διαχείριση συσκευων και δες αν σου έχει κάποιο τριγωνάκι ή θαυμαστικό(με συνδεδεμένο το πληκτρολόγιο και το ποντίκι).
Carebear Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Τελικά δεν αντεξα, αφού δοκίμασα τα πάντα... Το πήγα πίσω στο κατάστημα στο σερβίς. Τώρα περιμενω να φέρουν καινούρια μητρική γιατί ήταν ελαττωματική. Ουφ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα