nick.the.greek Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπέρα σε όλους θα ήθελα να αναπτύξουμε το θέμα του Reballing. Προσωπικά με ενδιαφέρει αυτό το κομμάτι και θα ήθελα αν κάποιος ξέρει κάτι για αυτό το θέμα ας απάντηση πχ στο περίτονος πρόκειται πχ πως μπορούν όσοι τους ενδιαφέρει να μάθουν να φτιάχνουν , σχετικά άρθρα που να δείχνει και να εξηγει πως θα μάθουν και διάφορα τέτοια. Ευχαριστώ πολύ.
chrisangel Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Αν δεν πεταξεις καμια 40ρια χιλιαδες ευρω για εξοπλισμο και δεν διαλυσεις καμια 100ρια μητρικες δεν προκειται να μαθεις. Στο λεω εκ πειρας. Ασχολουμαι επαγγελματικα με το αντικειμενο 3
nick.the.greek Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 :/ Το πρόβλημα είναι ότι έχω όρεξη να μάθω άλλα πρέπει πρώτα κάποιος να με δειξει τουλάχιστον τα βασικά.Να μου πει 5 πράματα. Παράδειγμα φίλε μου εσύ πως έμαθες?
Sheogorath Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Τοσα βιντεο εχει στο youtube, δες κανενα. Και να μαθεις, χωρις εξοπλισμο δεν κανεις τιποτα. 1
coolerman Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 :/ Το πρόβλημα είναι ότι έχω όρεξη να μάθω άλλα πρέπει πρώτα κάποιος να με δειξει τουλάχιστον τα βασικά.Να μου πει 5 πράματα. Παράδειγμα φίλε μου εσύ πως έμαθες? δεν πρόκειτε να απαντήσει στο ερωτημά σου,is banned. σαφώς και είναι δύσκολο για κάποιον που δεν ξέρει τπτ,για 100% επιτυχία θέλεις εμπειρία & σωστά μηχανήματα/εργαλεία. 1
Fubar.gr Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Τα πράγματα δέν είναι τόσο τραγικά όσο τα παρουσιάζει ο chrisangel. Ούτε εξοπλισμό των 40K χρειάζεσαι, ούτε να χαλάσεις 100 πλακέτες για να μάθεις. Αλλά για ποιό λόγο θέλεις να μάθεις reballing? Είναι μια εντελώς παρεξηγημένη διαδικασία η οποία είναι απαραίτητη μόνο σε πολύ συγκεκριμένες περιπτώσεις. Αν θέλεις δηλαδή να ασχοληθείς με επισκευές, το reballing πρέπει να είναι το τελευταίο που πρέπει να σε απασχολεί. Το πολύ πολύ, οταν έρθει κάποιο μηχάνημα που απαιτεί reballing θα το στείλεις σε κάποιο άλλο εργαστήριο να σου το επισκευάσει. 4
Rurouni89 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 +1 @ nice.the.greek αμα ψάξεις και στο ιντερνετ xbox warranty reballing θα δείς στο ~ τι παίζει 1
tsilitheo1 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Offtopic... Ο περιτονος,ο ημιτονος και ο συνημιτονος... Γραφ'τε σωστα Ελληνικα... Μετα απο καθε ποστ,διαβαζετε το,αν χρειαζεται επεξεργασια,υπαρχει το αναλογο κουμπακι. Θα φορεσουμε γυαλια,οχι απο τις οθονες ,αλλα απο τα λαθη..... Ontopic... Το reballing που ζητας να μαθεις ειναι πολυ εξεζητημενο και ακομα και μαγαζι να θες να ανοιξεις,σπανια θα το χρειαστεις... Αλλα αν ειχες τα skills και τα διπλωματα για μαγαζι,δεν θα ρωτουσες... Αρα ,υποθετω ,το θες για προσωπικη χρηση και πειραματισμο... Πιστολακι μαλλιων ,και εκανες την δουλεια σου.... 2
tsilitheo1 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Και κανέναν τόνο, έ; Μη ξεχνιώμαστε... Δεν χρησιμοποιω τονους,γιατι ποτε η Ελληνικη δεν ειχε... Εφευρημα των Ελληνιστηκων χρονων ειναι ,για να μαθουν οι περσες να προφερουν σωστα τα Ελληνικα(τονιζαν το γραμμα που επρεπε να τονισει ο περσης, του εδειχνε που επρεπε να προφερει ψιλα ή δασεια το αρχικο γραμμα κτλ). Αλλωστε οι προγονοι ημων γραφαν μονο με κεφαλαια χωρις τονους(δεν τους γνωριζαν) ,κατι που απαγορευεται απο τους ορους του φορουμ... Την αλλη φορα να εισαι πιο ενημερωμενος.... Ontopic τωρα, αν εχεις κατι να μας πεις..... 2
pnick Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 "Ελληνιστικών", θέλεις να πεις. Δεν γράφουμε αρχαία στο παρόν forum, οπότε είναι ανούσιο το "μάθημα" που κάνεις.
tsilitheo1 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Κοιτας το δεντρο και χανεις το δασος... Επισης,να εισαι πιο πονηρος και να μην πεφτεις σε "παγιδες", οπως εγινε.... Προσπελασες ολο το ποστ και σταθηκες στο ητα. Οντοπικ,τωρα ,αν εχεις κατι να προσφερεις... Ασε το μαθημα Ελληνικων,ξερεις οτι τα μιλω και γραφω σωστα... Ps....Εσυ μιλησες για τονους.... 1
Rurouni89 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Δεν χρησιμοποιω τονους,γιατι ποτε η Ελληνικη δεν ειχε... Εφευρημα των Ελληνιστηκων χρονων ειναι ,για να μαθουν οι περσες να προφερουν σωστα τα Ελληνικα(τονιζαν το γραμμα που επρεπε να τονισει ο περσης, του εδειχνε που επρεπε να προφερει ψιλα ή δασεια το αρχικο γραμμα κτλ). Αλλωστε οι προγονοι ημων γραφαν μονο με κεφαλαια χωρις τονους(δεν τους γνωριζαν) ,κατι που απαγορευεται απο τους ορους του φορουμ... Την αλλη φορα να εισαι πιο ενημερωμενος.... Ontopic τωρα, αν εχεις κατι να μας πεις..... Κοιτας το δεντρο και χανεις το δασος... Επισης,να εισαι πιο πονηρος και να μην πεφτεις σε "παγιδες", οπως εγινε.... Προσπελασες ολο το ποστ και σταθηκες στο ητα. Οντοπικ,τωρα ,αν εχεις κατι να προσφερεις... Ασε το μαθημα Ελληνικων,ξερεις οτι τα μιλω και γραφω σωστα... Ps....Εσυ μιλησες για τονους.... είπα να μην σου απαντήσω αλλά αφού το θέλεις τόσο πολύ Ενημέρωση: η διπλή περισπωμένη χρησιμοποιείται στο μαθηματικά δες εδώ ---> http://zenzizenzizenzics.blogspot.gr/p/equations-in-html.html ή αν δεν θέλεις να πατήσεις το link Το δέντρο κοίταξες αρχικά μετά είπες να δείς και το δάσος Εσύ το άρχισες Βασικά δεν με ενδιαφέρει και ούτε θέλω να μάθω αυτά απο έμενα ΥΓ : είναι τεχνολογικό forum όχι forum φιλολόγων & φιλόσοφων
tsilitheo1 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 είπα να μην σου απαντήσω αλλά αφού το θέλεις τόσο πολύ Ενημέρωση: η διπλή περισπωμένη χρησιμοποιείται στο μαθηματικά δες εδώ ---> http://zenzizenzizenzics.blogspot.gr/p/equations-in-html.html ή αν δεν θέλεις να πατήσεις το link almost.png Το δέντρο κοίταξες αρχικά μετά είπες να δείς και το δάσος Εσύ το άρχισες Βασικά δεν με ενδιαφέρει και ούτε θέλω να μάθω αυτά απο έμενα ΥΓ : είναι τεχνολογικό forum όχι forum φιλολόγων & φιλόσοφων Γιατι χαλιεσαι τοσο πολυ και φτυνεις ολο αυτο το δηλητηριο ενω ξερεις πως ο,τι εγραψα μεχρι τωρα,ειναι ακριβως και μονο ετσι οπως τα λεω... Επισης , η διπλη περισπωμενη που περιγραφει το περιπου ισον,θα μπορουσε καλλιστα να περιγραψει και 'σενα. Επισης, το μνμ σου που παραθετω ,σε συνδυασμο των τονων ,της χολης και του τροπου που γραφεις, μου φερνει στον νου εναν προλαλησαντα εσου,γι'αυτο και θα επαναλαβω.... Οντοπικ,εχεις κατι να πεις;;;;. Ο νοων ,νοειτω... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα