mitsos82 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Παιδιά καλησπέρα.Έχω το εξής πρόβλημα... Έχω ένα Sony Xperia E4 ενώ στην αρχή ήταν όλα καλά, το τελευταίο 15ήμερο αποσυνδέεται μόνο του από το wifi του σπιτιού.Το βλέπει σαν δίκτυο αλλά δεν μπορεί να συνδεθεί,όσο και αν προσπαθώ.Μόλις κάνω επανεκκίνηση συνδεεται πάλι κανονικά και μετά από κανενα 2ωρο πάλι τα ίδια. Το περίεργο είναι πως είναι η μοναδικλή συσκευή που παρουσιάζει αυτό το πρόβλημα (ούτε το laptop,ούτε άλλο κινητό). Αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει! Το έχω google-άρει,αλλά όλες οι απαντήσεις με παραπέμπουν στο ρούτερ,το οποίο δεν έχει πρόβλημα.
JeSter_D Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δοκίμασε αν κάνει το ίδιο σε κάποιο αλλο Wifi για να δεις αν φταίει η συσκευή, επίσης αν θέλει κάποιο update.
JeSter_D Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Οπότε δοκίμασε το και σε άλλο wifi αλλιώς μετά πας: Soft reset, Hard reset, Αποστόλη στο σέρβις. .. Γενικά επειδή δουλεύω σε κάποιο σέρβις δεν έχει βγάλει προβλήματα γενικά σαν συσκευή, παρόλο που φοβόμουν τον Mediatek που φοράει. ..
solution1 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Συνήθως σε τέτοιου είδους προβλήματα φταίει το router. Δε σημαίνει οτι υπάρχει πρόβλημα. Απλά κάποια ρύθμιση θα πρέπει να πειράξεις. Για αρχή δοκίμασε να κατεβάσεις λίγο το Beacon Interval. Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2015 από solution1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα