Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδεια γειας σας ειμαι κοντα στο ρουτερ στα 3 μετρα αλλα εξακολουθει και μου κολαει απιστευτα.βαρεθηκα δεν ξερω τι να κανω θα φυγο απο τη hol.ειμαι στα 3 μετρα και παλι κολαει ελεος.ολο με λεει ιστοσελιδα μη διαθεσιμη.εντομεταξει εχω αλλαξει 3 ρουτερ τιποτα και παλι.μερικες φορες ξανακολαει.ειναι προβλημα της hol 100%.τωρα χρισιμοποιω το tplink W8960N.δεν ξερω τι φταιει.εχουν ερθει οι τεχνικοι της hol το καλοκαιρι δεν βρηκαν κατι.οποιος ξερει κατι πανω σε αυτο το θεμα ας με βοηθηση.και θελω πρωτασεις απο αλλους παροχους ποιοσ ειναι ειναι ο καλυτερος.ευχαριστω

Δημοσ.

αδελφε δεν παει αλλο ολο κολαει μαλλον για wind θα παω

στη wind μπορεις να περνεις και στη ρωσια

επειδη οι μανα μου ανανεωσε για αλλα 2 χρονια τον μαρτιο που μας περασε.αλλα τηλεφωνικος μονο χωρις υπογραφες.οποτε πιστευω μπορω να την κανω χωρις να πληρωσω

επειδη οι μανα μου ανανεωσε για αλλα 2 χρονια τον μαρτιο που μας περασε.αλλα τηλεφωνικος μονο χωρις υπογραφες.οποτε πιστευω μπορω να την κανω χωρις να πληρωσω

Δημοσ.

Καταρχας ας παρουμε τα πραγμα απο την αρχη στο εκανε παντα τωρα τελεφταια εκανες τιποτα αλλαγες μηπως υποψιν οτι αν εχει κανει λαθος συνδεσεις η εχει παραληψει κατι και στον ιδιο το θεο να πας τα ιδια θα εχεις

• Moderators
Δημοσ.

Συνδέετε ασύρματα η ενσύρματα? Πλέον και οι τηλεφωνικές ανανεώσεις ισχύουν κανονικά από την στιγμή που σου λένε ότι η κλήση κατά γράφετε, συνήθως στο ξανά λένε πριν τους πεις το "ναι" για την ανανέωση συμβολαίου

Δημοσ.

οχι παντα ηταν ετσι.συνδεομαι ασυρματα

δηλαδη αν φυγω θα πληρωσω

???

κατσε φιλε δηλαδη και σε αλλο παροχο να παω το ιδιο θα ειναι 

Δημοσ.

Αν το πρόβλημα οφείλετε σε καλωδιώση του σπιτιού σου ή στο καλώδιο που πάει από την κολόνα στον σπίτι σου ναι θα είναι έτσι.Λοιπον ας πάμε από την αρχή φιλτράκια έχουν όλα τα τηλέφωνα στο σπίτι συμπεριλαμβάνοντας συναγερμους ή ότι συνδεετε σε μπίζα τηλεφώνου επίσης το σπίτι έχει τις πολύ παλίες πρίζες τηλεφώνου ή τις πιο καινουργιες.Η ανανέωση πλέον είναι τηλεφωνικά αφού μιλάνε με τον κάτοχο και το επιβεβαιώνουν ισχιειε καθώς η κληση ηχογραφειτε.

Δημοσ.

και κατι αλλο οταν κανω speedtest μερικες φορες παει καλα 8.mbs 10. αλλα μερικες φορες παει κατα  διαολου πεφτει ξαφνικα στα 1 mbs.2 οι και στα 200klbs φαντασου ποσο χαμιλα παει.και το MS παιει και αυτο στα 100ms 200ms.70ms.δηλαδη τι θελω να πω πεφτει ξαφνικα τοσο χαμηλα και μενει ετσι για ωρες.και μετα μου λεει ολο ιστοσελιδα μη διαθεσιμη ενο ολα τα λαμπακια αναμμενα ειναι.χτεσ μονο μου εμφανισε το καταραμενο τριγωνακι στο wifi

Δημοσ.

Αν συνδεθεις επισης με καλωδιο κάνει τα ίδια ή όχι κωδικό έχεις βάλει στο ασύρματο αυτά για αρχή

Απάντα σε π΄ρωτη φάση έχεις συνδεσει σωστα τα τηλέφωνα το καθένα με το φιλτράκι του και όλα

• Moderators
Δημοσ.

οχι παντα ηταν ετσι.συνδεομαι ασυρματα

δηλαδη αν φυγω θα πληρωσω

???

κατσε φιλε δηλαδη και σε αλλο παροχο να παω το ιδιο θα ειναι

Ναι θα πληρώσεις τελοι αποσυνδεσεις καθώς και το πρόστιμο επειδή φεύγεις πριν λήξει το συμβόλαιο σου,

Εφόσον λες ότι συνδέεσαι ασύρματα τότε το πρόβλημα είναι είτε στο μόντεμ είτε στην συσκευή που συνδέεσαι, εφόσον λες ότι άλλαξες μόντεμ άρα κάτι παίζει με την συσκευή που έχεις, δοκίμασε να αλλάξεις κανάλι στο ασύρματο μήπως δεις βελτίωση

Δημοσ.

σε καλωδιαση οι οικοδομη μου κοντα 29 με 30 χρονια δεν τοσο παλια

τα ιδια και με καλωδιο

ναι φιλε τα εχω συνδεσει οπως πρεπει

τα παντα εχω αλλαξει και καναλι wifi και ρουτερ αλλα τιποτα

τωρα εχω το tplink w8960n

στο λαπτοπ που σινδεομε ειναι καινουριο δε νομιζο να υπαρχει θεμα levovo-g50-45 

Mode: ADSL_2plus Traffic Type: ATM Status: Up Link Power State: L0     Downstream Upstream Line Coding(Trellis): On On SNR Margin (0.1 dB): 113 120 Attenuation (0.1 dB): 215 97 Output Power (0.1 dBm): 210 126 Attainable Rate (Kbps): 16,444 916  
Path 0   Path 1     Downstream Upstream Downstream Upstream Rate (Kbps): 14,503 817 0 0  
Δημοσ.

Δοκίμασε να αλλάξεις το DNS. Είχα παρόμοιο πρόβλημα και όταν τους πήρα τηλέφωνο μου είπαν να πάω στις ρυθμίσεις του δικτύο, μετά στις ιδιότητες του IPv4 και μετά να αλλάξω την ip και το dns από αυτόματα σε κάποιες τιμές που μου είπαν αυτοί. Εμένα διορθώθηκε το πρόβλημα έτσι.

Δημοσ.

Καλα 30 χρόνια δεν τα λες και λίγα ιδικά αν το καλώδιο στο κεντρικό κουτί ειναι εκτεθημενο τότε μεσα σε 1 μήνα βγαίνει με χίλαι θέματα

Δημοσ.

Δοκίμασε να αλλάξεις το DNS. Είχα παρόμοιο πρόβλημα και όταν τους πήρα τηλέφωνο μου είπαν να πάω στις ρυθμίσεις του δικτύο, μετά στις ιδιότητες του IPv4 και μετά να αλλάξω την ip και το dns από αυτόματα σε κάποιες τιμές που μου είπαν αυτοί. Εμένα διορθώθηκε το πρόβλημα έτσι.

αδελφε πως γινετε αυτο μπορεις να με βοηθησεις

παω στης ρυθμησεις του ρουτερ???

Δημοσ.

όχι στις ρυθμίσεις του router, στις ρυθμίσεις του υπολογιστή. Αν και έχω την εντύπωση ότι γίνεται και από το router αυτό...

Θα πας στις ρυθμίσεις του IPv4 όπως δείχνει εδώ http://answers.microsoft.com/en-us/windows/wiki/windows8_1-networking/how-to-change-ipv4-dns-server-address-to-public/56548e8d-eb9c-4fc5-807c-eefca5d278d0

Εκεί θα βάλεις και την IP και το DNS στο manual και θα βάλεις:

στην IP με τη σειρά:

192.168.2.100

255.255.255.0

192.168.2.1

στο DNS με τη σειρά:

62.38.0.81

62.38.1.81

όταν τα γράφεις επειδή ανάμεσα από κάθε τελεία θέλει 3 ψηφία, στα μονοψήφια νούμερα θα βάζεις και δυο μηδενικά μπροστά, πχ αντι για 2 θα γράψεις 002

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...