Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ δεν κατάλαβα τώρα, τελικά υπόγραψες ή δεν υπόγραψες συμβόλαιο; Δεν είπες στο αρχικό μήνυμα ότι σου έφερε ρουτεράκι ο τεχνικός και την αμέσως επόμενη ήρθε και ο κούριερ με τα χαρτιά;

Όχι δεν υπεγραψα τίποτα γιατι ακυρωσα τη διαδικασια. Ο τεχνικος θα ερχοταν σε 3 μερες...

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εγω red 1 πληρωνω 20,56 και αυτη την τιμη την πηρα απο τηλεφωνικη προσφορα αν ξερεις α τους χειριστεις δε θα χασεις σε καμια περιπτωση τα καταστηματα δε μπορουν να δωσουν τετοια τιμη

Δημοσ.

θυμάμαι πριν μήνες μας είχαν πάρει από τη voda μ αντίστοιχες προσφορές κ φυσικά την επιλογή ν καλύψουν οι ίδιοι τυχόν πέναλτι. lol μόλις το άκουσα γέλασα μέχρι κ ο υπάλληλος κατάλαβε ότι ή πατάτα τ δεν φύτρωσε.είπαμε ν φουσκώνουμε λίγο τα πράγματα για ν χτυπήσουμε πώληση αλλ αυτό παραπαει.

Δημοσ.

Προς τον TS. Καταρχήν το τι είπατε στο τηλέφωνο δεν πιάνει μία και ας ηχογραφείται. Βγήκε πρόσφατα νόμος που λέει ότι καταργούνται πλέον τα ηχογραφημένα συμβόλαια, πρέπει να υπάρχει γραπτό συμβόλαιο το οποίο πρέπει να είναι και υπογεγραμμένο. .

Πόσο πρόσφατα; Που τον βρίσκουμε;

Δημοσ.

Πόσο πρόσφατα; Που τον βρίσκουμε;

Και εγώ προσπαθούσα να το βρω για να το ποστάρω εδώ αλλά δεν το βρίσκω. Έχω ακούσει όμως να συζητιέται ότι επειδή υπήρχαν πολλά κρούσματα σχετικά με τις ηχογραφημένες συνομιλίες όπου άλλα λέγαν στις συνομιλίες και τελικά άλλα πρόσφεραν σαν υπηρεσίες, είπαν ότι από δω και στο εξής πρέπει να υπάρχει και έγγραφο με υπογραφή αλλιώς ότι και να είπαν στην συνομιλία είναι άκυρο. Αν το σκεφτείς και λογικά, πως μπορεί να γίνει η πιστοποίηση ότι αυτός με τον οποίο μιλάς στο τηλέφωνο είναι ο ιδιοκτήτης του; Και στο κάτω κάτω όποιος δεν ζητάει να του τα στείλουν γραπτώς είναι άξιος της μοίρας του.

• 4 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Με πήραν σήμερα από αυτό το νούμερο 2106299700 Παρασκευή και 13 λέω καμία προσφορά θα είναι από Cosmote προσπαθεί να μου πουλήσει μία υπηρεσία που φυσικά δεν τη χρειάζομαι Φυσικά έτσι είναι το μάρκετινγκ

• 11 μήνες μετά...
Δημοσ.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2020 - ΩΡΑ 10:16
Με καλουσαν με 211 κωδικο και μολις τους BLOCKαρα στο κινητο βαζωντας τους στην λιστα ΦΡΑΓΗΣ, μετα με καλεσαν με αυτον εδω τον αριθμο 210-62.99.700
BLOCK λοιπον & σ'αυτον τον αριθμο στο κινητο (λιστα Φραγης) κι αστους να καλουν τωρα 24/24ωρο.

Δημοσ.

μα ετσι και αλιως η προσφορες τους ειναι ιδιες με το site της cosmote και στον γερμανο να πας και αυτος οτι βλεπεις εσυ βλεπει και αυτος στο συστημα του οποτε ειναι δωρον ανδορων να πας στα καταστηματα για ανανεωση μπορεις να την κανεις απο το σπιτι σου χαλαρα.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, BILL5 είπε

μα ετσι και αλιως η προσφορες τους ειναι ιδιες με το site της cosmote και στον γερμανο να πας και αυτος οτι βλεπεις εσυ βλεπει και αυτος στο συστημα του οποτε ειναι δωρον ανδορων να πας στα καταστηματα για ανανεωση μπορεις να την κανεις απο το σπιτι σου χαλαρα.

sorry για το off-topic, αλλά το δώρο από πόσες Ανδόρρες ήρθε?

• Confused 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, peterinio είπε

sorry για το off-topic, αλλά το δώρο από πόσες Ανδόρρες ήρθε?

Έλα Μπαμπινιώτη επειδή γράφω με φωνητική πληκτρολόγηση Δυστυχώς δεν τα βγάζει όλα σωστά και δεύτερον εκείνη τη στιγμή έπρεπε να φύγω για να πάω να δω και στο κατάστημα της Cosmote που μου είπανε και αυτοί τα ίδια που μου είπε ο Γερμανός εσύ τώρα σχολίασες Άσχετο πράγμα lol

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, nice_kid είπε

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2020 - ΩΡΑ 10:16
Με καλουσαν με 211 κωδικο και μολις τους BLOCKαρα στο κινητο βαζωντας τους στην λιστα ΦΡΑΓΗΣ, μετα με καλεσαν με αυτον εδω τον αριθμο 210-62.99.700
BLOCK λοιπον & σ'αυτον τον αριθμο στο κινητο (λιστα Φραγης) κι αστους να καλουν τωρα 24/24ωρο.

Γραφεις mail στο Μ[email protected] και ζητας ενταξη στο μητρωο 11 καθως και να μην γινονται κλησεις απ'την Κοσμοτε

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, xaratsi είπε

Γραφεις mail στο Μ[email protected] και ζητας ενταξη στο μητρωο 11 καθως και να μην γινονται κλησεις απ'την Κοσμοτε

το χουμε συζητήσει και αυτό και πάλι συνεχίζουν και παίρνουν τηλέφωνο Και φυσικά τρώνε όλοι block

• Sad 1
Δημοσ.

Τι μητρωο 11 και αγριες αρκουδες ,εμενα πριν χρονια με καλεσανε και θελανε να μου πωλησουν πρασινο σαπουνι

Δημοσ.
Στις 20/11/2020 στις 6:09 ΜΜ, BILL5 είπε

Έλα Μπαμπινιώτη επειδή γράφω με φωνητική πληκτρολόγηση Δυστυχώς δεν τα βγάζει όλα σωστά και δεύτερον εκείνη τη στιγμή έπρεπε να φύγω για να πάω να δω και στο κατάστημα της Cosmote που μου είπανε και αυτοί τα ίδια που μου είπε ο Γερμανός εσύ τώρα σχολίασες Άσχετο πράγμα lol

Συγγνώμη, παίχτη μου, απλά μου φάνηκε αστείο και είπα να το μοιραστώ! No offense meant, Και καλή δύναμη με την ταλαιπώρια που σε βρήκε!

• Like 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, peterinio είπε

Συγγνώμη, παίχτη μου, απλά μου φάνηκε αστείο και είπα να το μοιραστώ! No offense meant, Και καλή δύναμη με την ταλαιπώρια που σε βρήκε!

Okay και λόγω της κατάστασης που είμαστε αυτή την περίοδο με Την καραντίνα μπορει κάποια πράγματα φαίνονται αστεία σε άλλους Ναι σε άλλους όχι anyway

Πάντως προσωπικά εμένα δεν θεωρείται προσφορά από τα 29,90 που ήμουνα να πάω 34,90 για άλλους 24 μήνες με πενηντάρι internet 50 L πρόγραμμα και από ότι μάθαμε υπάρχει ένα mini UPS που το δίνει τσάμπα η Cosmote φτάνει να πάρεις στο 13888 και να το ζητήσει γιατί ούτε στα καταστήματα Γερμανός ούτε στις Cosmote τα καταστήματα υπάρχει για να σου το δώσουν στο στέλνουνε λένε με κούριερ Και είναι δωρεάν   αλλά δεν στο λένε Αφού το τηλέφωνο μέσω ίντερνετ Όταν δεν υπάρχει ρεύμα δεν υπάρχει internet και τηλέφωνο δεν τους κόβει και στην Cosmote ώστε να το στέλνουνε αυτό ποιοι μένα μαζί με το καινούργιο modem και πρέπει να πάω να το ζητάμε εμείς ή με την καινούργια σύνδεση θα επρεπε να το λένε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...