johnyb98 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπέρα.Έχω δει κατά καιρούς σε sites και videos στο youtube, διάφορα πολύ ωραία φτιαγμένα desktops ubuntu. Ο κάθε χρήστης έχει, απ' τη μία, ωραία εικόνα desktop, και απ' την άλλη έχει συνδυάσει την εικόνα με διάφορα live utilities να το πω? Gadgets να το πω? Δεν ξέρω αν το λέω καλά. Πάντως, πρέπει να υπάρχουν κόλπα, tips-n-tricks, ίσως wizards, utils, gadgets, ή δεν ξέρω εγώ τί άλλο, που να φτιάξεις αυτά τα φανταστικά desktops.π.χ. θυμάμαι είχα δει σε ένα desktop κάπου επάνω δεξιά στην εικόνα είχε βάλει κάποιος το ημερολόγιο.Άλλος είχε βάλει ένα αναλογικό ρολόι και ο δευτερολεπτοδείκτης να κινείται.Άλλος είχε βάλει θερμοκρασίες συσκευών.Και πολλά άλλα...Μπορείς να κάνεις πολλά θαυμάσια πράγματα. Να φτιάχνεις φανταστικά desktops.Τώρα, το θέμα είναι πώς μπορεί να τα φτιάξει κάποιος, ο οποίο δεν ξέρει και τόσο καλά το ubuntu (όπως εγώ ).Υπάρχουν κάποιοι οδηγοί, videos, ή κάτι άλλο με το οποίο θα μπορούσα να ξεκινήσω?Ευχαριστώ γιά το χρόνο σας!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oxygene Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Conky ονομάζεται 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostasspil Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Λογικά με Conky έχουν γίνει αυτά που βλέπεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Αυτα τα καγκουρικα τα conky λες? Αν θες να το ψαξεις, δες αυτο το θεμα. Ειναι 10 χρονων σχεδον και εχει εκατονταδες ιδεες για να κανεις το δικο σου http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=281865 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konqoro Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Όσα περιγράφεις τα προσφέρει το Plasma Desktop (λεγονται plasmoids) και το μονο που έχεις να κάνεις συρσιμο στην επιφάνεια εργασίας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oxygene Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Ο Conky όμως είναι πολύ πιο παραμετροποιήσιμος, είναι ανεξάρτητος από το γραφικό περιβάλλον που τρέχεις και επίσης καταναλώνει ελάχιστη μνήμη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fearless Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Αυτα τα καγκουρικα τα conky λες? Χαχαχαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
irenegr Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Λίγα λόγια για τα Site: καγκούρικαconky . Η καγκουριά είναι τρόπος ζωής 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katrougalos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Είναι ένας συνδυασμός theme+conky+ πείραγμα χρωάμτων στο theme Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 αμα θελετε καγκουριες, να βαλετε enlightenment Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα