petran91 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Το S6, είναι ευρέος γνωστό, ότι αντιμετωπίζει προβλήματα απόδοσης. Από ότι φαίνεται, η Samsung άρχισε να αλλάζει το Touchwiz της, προς το καλύτερο, όπως για παράδειγμα στο Samsung Galaxy J5, μακάρι να συνεχίζει αυτή την αλλαγή και σε άλλα ανερχόμενα μοντέλα. Έλα... Ευρέως γνωστό ότι έχει πρόβλημα απόδοσης.. Το έχεις δουλέψει φίλε μου το κινητό και βρήκες πρόβλημα απόδοσης? Που είναι και ευρέως γνωστό.. Όσο για το θέμα, γενικά νομίζω ότι τα πάντα πωλούνται εδώ αρκετά.. Και τα iphone ας πούμε.. Δεν είναι απαραίτητα ο λόγος ότι έχει προβλήματα. Όλα έχουν πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Άλλοι πουλάνε από χόμπι ( "γκατζετάκηδες" για να πάνε σε άλλη ναυαρχίδα πχ), άλλοι γιατί δεν τους άρεσε κάτι, άλλοι γιατί το μετάνιωσαν, χρειάζονται χρήματα, εμπόριο και χίλιοι 2 λόγοι. Τώρα που έχει πέσει και πάααρα πολύ η τιμή του το βρίσκω φυσιολογικό προσωπικα.. 2
nk_surfer Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Το τηλέφωνο είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί σήμερα. (Εν τω μεταξύ τα πιο επιτυχημένα S της Samsung είναι τα "ζυγά": S2, S4, S6.) Ο βασικός λόγος θεωρώ για να το πουλήσει κάποιος είναι για να πάει σε περισσότερες ίντσες ή για να αλλάξει στρατόπεδο! 1
Beerloah Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Έλα... Ευρέως γνωστό ότι έχει πρόβλημα απόδοσης.. Το έχεις δουλέψει φίλε μου το κινητό και βρήκες πρόβλημα απόδοσης? Που είναι και ευρέως γνωστό.. Όσο για το θέμα, γενικά νομίζω ότι τα πάντα πωλούνται εδώ αρκετά.. Και τα iphone ας πούμε.. Δεν είναι απαραίτητα ο λόγος ότι έχει προβλήματα. Όλα έχουν πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Άλλοι πουλάνε από χόμπι ( "γκατζετάκηδες" για να πάνε σε άλλη ναυαρχίδα πχ), άλλοι γιατί δεν τους άρεσε κάτι, άλλοι γιατί το μετάνιωσαν, χρειάζονται χρήματα, εμπόριο και χίλιοι 2 λόγοι. Τώρα που έχει πέσει και πάααρα πολύ η τιμή του το βρίσκω φυσιολογικό προσωπικα.. Προσωπικά όχι, δεν θα έπαιρνα ποτέ μια αντιγραφή του iPhone. Το έχουν όμως γνωστοί, που αντιμετωπίζουν θέματα απόδοσης. Επίσης, καλό θα είναι να μην είμαστε οπαδοί της εκάστοτε εταιρίας και να κοιτάμε και να ψάχνουμε κανένα review - video, με τα θέματα που τυγχάνει να αντιμετωπίζουν τα αγαπημένα μας smartphone. Peace. 1
Makeran Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Το τηλέφωνο είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί σήμερα. (Εν τω μεταξύ τα πιο επιτυχημένα S της Samsung είναι τα "ζυγά": S2, S4, S6.) Ο βασικός λόγος θεωρώ για να το πουλήσει κάποιος είναι για να πάει σε περισσότερες ίντσες ή για να αλλάξει στρατόπεδο! S2 και S6, το S4 επισκιάστηκε από το G2. 1
petran91 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Προσωπικά όχι, δεν θα έπαιρνα ποτέ μια αντιγραφή του iPhone. Το έχουν όμως γνωστοί, που αντιμετωπίζουν θέματα απόδοσης. Επίσης, καλό θα είναι να μην είμαστε οπαδοί της εκάστοτε εταιρίας και να κοιτάμε και να ψάχνουμε κανένα review - video, με τα θέματα που τυγχάνει να αντιμετωπίζουν τα αγαπημένα μας smartphone. Peace. Αφού το έχουν γνωστοί πάω πάσο. Μάλλον δεν ξέρω τι μου γίνεται που το έχω τον τελευταίο μήνα δικό μου. Είδα ένα τόνο reviews και κριτικές πριν καταλήξω σε αυτή την αγορά. Ναι το ότι έχει το memory leak είναι τρομερό πρόβλημα που το παρατηρείς από το πρώτο λεπτό χρήσης(ούτε καν). Επίσης οπαδός καμιάς εταιρίας δεν είμαι. Έχουν περάσει αρκετά από τα χέρια μου. Αλλά όταν βλέπω σχόλια του τύπου "είναι ευρέως γνωστό ότι έχει πρόβλημα απόδοσης" από άτομα που "εεε μωρε το εχει ο ταδε γνωστος και κολλαει" η "εεε ο ταδε στο youtube λεει οτι κολλαει και δεν ειναι καλο" η "δεν θα το επαιρνα επειδη ειναι αντιγραφη του iphone" όχι δεν μπορώ να το αφήσω ασχολίαστο. Καλό θα είναι να έχουμε τη στοιχειώδη επαφή με τις συσκευές που προτείνουμε ή δεν προτείνουμε. Εγώ προσωπικά αυτό κάνω. 1
Beerloah Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Αφού το έχουν γνωστοί πάω πάσο. Μάλλον δεν ξέρω τι μου γίνεται που το έχω τον τελευταίο μήνα δικό μου. Είδα ένα τόνο reviews και κριτικές πριν καταλήξω σε αυτή την αγορά. Ναι το ότι έχει το memory leak είναι τρομερό πρόβλημα που το παρατηρείς από το πρώτο λεπτό χρήσης(ούτε καν). Επίσης οπαδός καμιάς εταιρίας δεν είμαι. Έχουν περάσει αρκετά από τα χέρια μου. Αλλά όταν βλέπω σχόλια του τύπου "είναι ευρέως γνωστό ότι έχει πρόβλημα απόδοσης" από άτομα που "εεε μωρε το εχει ο ταδε γνωστος και κολλαει" η "εεε ο ταδε στο youtube λεει οτι κολλαει και δεν ειναι καλο" η "δεν θα το επαιρνα επειδη ειναι αντιγραφη του iphone" όχι δεν μπορώ να το αφήσω ασχολίαστο. Καλό θα είναι να έχουμε τη στοιχειώδη επαφή με τις συσκευές που προτείνουμε ή δεν προτείνουμε. Εγώ προσωπικά αυτό κάνω. Κακώς το υπεραναλύουμε. Ο καθένας έχει τη γνώμη του, σύμφωνα με τις εμπειρίες του, που αντλεί από ποικίλες πηγές. Καλά κανείς, δημοκρατία έχουμε, μπορείς να σχολιάζεις ό,τι θέλεις και προσωπικά το σέβομαι. Ωστόσο, η άποψή μου, τόσο για το συγκεκριμένο smartphone, όσο και για την Samsung γενικότερα, παραμένει η ίδια. Φιλικά.
petran91 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Κακώς το υπεραναλύουμε. Ο καθένας έχει τη γνώμη του, σύμφωνα με τις εμπειρίες του, που αντλεί από ποικίλες πηγές. Καλά κανείς, δημοκρατία έχουμε, μπορείς να σχολιάζεις ό,τι θέλεις και προσωπικά το σέβομαι. Ωστόσο, η άποψή μου, τόσο για το συγκεκριμένο smartphone, όσο και για την Samsung γενικότερα, παραμένει η ίδια. Φιλικά. Εννοείται ότι ο καθένας έχει τη γνώμη του. Αν έλεγες "η γνώμη μου είναι η τάδε" δεν θα σχολίαζα καν, αυτό που είπες όμως είναι ότι όλοι ξέρουν ότι το S6 δεν αποδίδει. Κάτι που δεν ισχύει! Ούτε θα προσπαθήσω να σου αλλάξω άποψη ούτε τίποτα. Κόλλησα στην έκφραση σου "είναι ευρέως γνωστό" αυτό και τίποτα παραπάνω. Τέλος πάντων το υπεραναλύουμε έχεις δίκιο.
Beerloah Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Εννοείται ότι ο καθένας έχει τη γνώμη του. Αν έλεγες "η γνώμη μου είναι η τάδε" δεν θα σχολίαζα καν, αυτό που είπες όμως είναι ότι όλοι ξέρουν ότι το S6 δεν αποδίδει. Κάτι που δεν ισχύει! Ούτε θα προσπαθήσω να σου αλλάξω άποψη ούτε τίποτα. Κόλλησα στην έκφραση σου "είναι ευρέως γνωστό" αυτό και τίποτα παραπάνω. Τέλος πάντων το υπεραναλύουμε έχεις δίκιο. Με το "ευρέος γνωστό" δεν εννούσα σε καμία των περιπτώσεων τους πάντες, αλλά μια σεβαστή μερίδα κατόχων/χρηστών φίλε μου. Τέλος πάντων, όλες οι συσκευές έχουν τα θεματάκια τους. Είτε λόγο αρχικού software ή λόγο κακού update. Βέβαια για άλλους το τάδε θέμα απόδοσης, μπορεί να μην συγκαταλέγεται καν ως πρόβλημα απόδοσης. 1
heavyrain Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Ειμαι κατοχος 3 μηνες. Το μονο πραγματικο "προβλημα" που εχει ειναι το memory leak, το οποιο οπως εχω ξαναπει δεν προκειται να το καταλαβει το 95% των κατοχων του σε πραγματικες συνθηκες χρησης. Οποτε σταματιςτε να το αναπαραγετε γιατι οι περιςςοτεροι δεν ξερετε καν τι ειναι... μπαταρια ναι θα μπορουσε να ειναι καλυτερη, αλλα εξαρταται παντα τη χρηση.... Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2015 από heavyrain 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα