gfdimopo Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Καλημερα σας Σε ένα site θέλω να τρέξω το google earth plug in για να μου εμφανίσει ένα χάρτη. Δυστυχώς το google earth plug in δεν υποστηρίζεται απο το browser. Υπάρχει κάποιος τρόπος να τρέξω αυτό το plug in? ή καποιος browser που να το υποστηρίζει?
thomasG4 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Καλημερα σας Σε ένα site θέλω να τρέξω το google earth plug in για να μου εμφανίσει ένα χάρτη. Δυστυχώς το google earth plug in δεν υποστηρίζεται απο το browser. Υπάρχει κάποιος τρόπος να τρέξω αυτό το plug in? ή καποιος browser που να το υποστηρίζει? Δοκίμασε με Chrome
Gtr34 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 The Google Earth Plug-in is currently supported on the following platforms: Microsoft Windows (Windows XP, Windows Vista, Windows 7, and Windows 8) Google Chrome 5.0-39.0[1] (32-bit) Internet Explorer 7-9, and 10-11 with Compatibility View (32-bit)(Note that the Windows 8 browsing mode with Internet Explorer does not support plugins.) Firefox 11.0-34.0[2](The plug-in won't install while Firefox is running.) Apple Mac OS X 10.6 or later (any Intel Mac) Google Chrome 5.0-39.0[1] Safari 3.1+ Firefox 11.0-34.0[2](The plug-in won't install while Firefox is running.) [1] From the Chromium Blog: Saying Goodbye to Our Old Friend NPAPI.[2] From the Mozilla Security Blog: Update on Plugin Activation.
gfdimopo Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Thanks για τις απαντήσεις Οποτε σε windows 10 είμαστε καταδικασμένοι να μην έχουμε support? Μόνο μέσω vmware να σηκώσω 32 bit λειτουργικό 7 και να παίξει?
Gtr34 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Μπορείς να εγκαταστήσεις 32bit προγράμματα σε 64bit λειτουργικό, το αντίστροφο δεν γίνεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα