Nihilist Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Καλημέρα insomniacs. Θέλω βοήθεια σχετικά με την αγορά ενός high-end smartphone. Δεν παίζει ρόλο η τιμή και έχω καταλήξει με μια γρήγορη ματιά στις μεγάλες ναυαρχίδες iPhone 6S, Galaxy S6, Note 4, LG G4, HTC M9.(αυτά είναι νομίζω)1.Τα βασικά που θέλω είναι να έχει πολύ καλό ηχείο ώστε να ακούγεται πεντακάθαρα ακόμη και η πιο απαιτητική μουσική στο μέγιστο δίχως παράσιτα, και να αποτυπώνεται το ίδιο όταν φοράω ακουστικά.2.Επιπλέον πολύ καλή κάμερα μπρος και πίσω η οποία να μπορεί να αντεπεξέλθει άξια για ένα smartphone σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. (Δεν με ενδιαφέρουν τα MegaPixels καθώς όλοι γνωρίζουμε ότι ο φακός παίζει ρόλο και όχι τα Pixels.)3.Να έχει πλούσια και έντονα χρώματα η οθόνη, καλό φωτισμό το βράδυ ώστε να βλέπω άνετα το βράδυ αν το έχω στα πλάγια και όχι απλά να βλέπω φως και υπό τον ήλιο επίσης να μπορώ να κάνω την δουλειά μου. Μη βασικά αλλά χρήσιμα4.Επιπλέον πράγματα που θα με ενδιέφεραν θα ήταν οι εφαρμογές όπως Skype, Viber να είναι σταθερές και να μην υπάρχουν crashαρίσματα. 5.Να μπορώ να δω κάποια ταινία ή σειρά online σε ιστοσελίδες όπως tainies.online οπότε να υπάρχει και μια οθόνη για να μπορώ να το απολαύσω όσο μπορώ6. Τυχόν αδιαβραχοποίηση (Έχει κάποια ναυαρχίδα αδιαβραχοποίηση; )Τα τελευταία κινητά που είχα ήταν iPhone 5 το οποίο είχε φοβερό ήχο, πραγματικά απίστευτο και σαν ηχείο και όταν φορούσα ακουστικά. Αρκετά καλή κάμερα για την χρονιά εκείνη. Πολύ καλό φωτισμό η οθόνη. Οι εφαρμογές δεν crashαραν ούτε για πλάκα απλώς η οθόνη ήταν ψιλομικρή και δεν υπήρχε πρόσβαση σε ιστοσελίδες όπου τα android κινητά έμπαιναν λόγω flash. Δύχρηστο κάποιες φορές λόγω iTunes.Samsung S4, πολύ καλό ήχο και κάμερα αλλά κατώτερα σε σύγκριση με το iPhone 5. Τα χρώματα πολύ καλύτερα από αυτά του iPhone αλλά αυτό το skype ήταν σε φάση crash ανά 10 λεπτά και γενικά υπήρχαν τέτοια κολλήματα. Επίσης μετά από κάποιο καιρό άρχισε να σέρνεται. |LG G2 δεν είχα καλές εμπειρίες διότι στα χαρτιά ήταν καλά όλα αλλά στην πράξη δεν αποτυπωνόντουσαν αυτά. Οπτικός σταθεροποιητής και πρωτοποριακή κάμερα αλλά στην πράξη ακόμη και το S4 ήταν καλύτερο. Είχε θεωρητικά πολύ καλό ήχο με μια νέα τεχνολογία αλλά όχι καμία σχέση με αυτό που υποσχόταν. Το Skype και το Viber στην ίδια κατάσταση με το S4. Permacrash. Nokia 1020: Ό,τι καλύτερο είχα δει σε κάμερα σε κινητό. Χιλιόμετρα μπροστά από τα υπόλοιπα. Ο ήχος και εξωτερικός και εσωτερικός ακριβώς στα ίδια επίπεδα με του iPhone 5, ακριβώς τον ίδιο. Αλλά αυτό το λογισμικό με έκανε να το δώσω. Φτωχό store, ορισμένα crashes σε εφαρμογές και το λογισμικό απωθητικό. Sony Xperia S: Ποτέ ξανά Sony είπα από κείνη την μέρα. Ξεθωριασμένα χρώματα, υπερθέρμανση-force restart και κιτρίνισμα της οθόνης, γενικά καθόλου ικανοποιημένος από την Sony. + απαράδεκτη εξυπηρέτησηΔεν θα είχα πρόβλημα να πάρω ξανά iPhone 5 ή το Nokia 1020 απλώς έχω επιδότηση και μπορώ να πάρω ένα high-end κινητό του 2015-2016. Από τότε όμως που έδωσα όλα αυτά τα κινητά έπαυα να ασχολούμαι και τώρα δεν ξέρω τι παίζει για αυτό ρωτάω εδώ μήπως έχει κάποιος από σας προσωπική εμπειρία και μπορεί να με κατευθύνει. Κλείνω προς το iPhone 6s λόγω των θετικών εντυπώσεων του 5 και λογικά θα έχει και ενισχυμένο ήχο, και ενισχυμένη κάμερα όχι μόνο τα MP αλλά και ο φακός, και η οθόνη είναι μεγαλύτερη αλλά ακόμη δεν έχω κατασταλάξει.Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
SIP1995 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Το Μ9 απόκλεισέ το λόγο κάμερας.....Η αλήθεια είναι ότι ανάμεσα σε αυτά τα κινητά, προσωπικά θα επέλεγα ή το LG G4 ή το iPhone 6S. 1
xaniared Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Το Μ9 απόκλεισέ το λόγο κάμερας.....Η αλήθεια είναι ότι ανάμεσα σε αυτά τα κινητά, προσωπικά θα επέλεγα ή το LG G4 ή το iPhone 6S. Επειδή βάζει Νο1 το ηχείο, το Μ9 είναι κλάσεις ανώτερο απο οτιδήποτε κυκλοφορεί στην αγορά. Εχει ενσωματωμένη τεχνολογία dolby και boomsound και είναι το μόνο στερεοφωνικο smartphone της αγοράς Επίσης ζητάει στο Νο5 οθόνη. Το m9 καλύτερη ανάλυση και μέγεθος οθόνης και σε συνδυασμό με τα μπροστά στερεοφωνικά ηχεία η παρακολούθηση ταινιων-youtube-video είναι ξεχωριστή.
kostas8080 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 1)Huawei Nexus 6p 2)Note 5 3)Iphone 6s plus 1
2.1Ohm Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Kαλα επιασα το moto x style πραγματικα επαθα την πλακα μου!Ειχα και νεξους 6 αλλα αυτο καμια σχεση! Και σαν στιβαροτητα και η οθονη του μ αρεσε παρα πολυ(φαν των LCD) και το πισω πλαστικο απαιχτο σε συνδιασμο με το μεταλικο πλαινο! Απο τις κλτρες συσκευες αμα σου αρεσε εστω και λιγο χτυπα την δν θα το μετανιωσεις!αλλιως μετα πανε σε g4!Γνκα να ξες πανω απο 400 ευρω δν αξιζει ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ να δωσεις για κινητο!Εκτος και αμα στην κυριολεξια σου περισευουν και δν εχεις τι να τα κανεις!Οποτε ψαξε οσο το δυνατων Value For Money Κινητο οχι οτι πιο high end!Τωρα εφοσων εχεις επιδοτηση αμα δν ειναι καποιο τεραστιο ποσο και πρεπει να βαλεις και εσυ λιγα κλτρα ψαξε vfm συσκευη οπως σου ειπα!Αμα δν υπαρχει κανενα θεμα στα λεφτα και δν θα βαλεις τπτ παρε iphone 6s plus που ειναι το κλτρο all around κινητο που υπαρχει και αμα δν σε βολεψει πουλα το παρε οτι θες μετα και θα σου μεινουν και στην τσεπη!
Beerloah Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Πάνε ή σε iPhone 6s ή σε LG G4 (από τα πιο value for money). Υ.Γ Θα συμφωνήσω με τον φίλο από πάνω, ότι δεν αξίζει να δίνει κανείς πάνω από 400€ για smartphone.
2.1Ohm Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Πάνε ή σε iPhone 6s ή σε LG G4 (από τα πιο value for money). Υ.Γ Θα συμφωνήσω με τον φίλο από πάνω, ότι δεν αξίζει να δίνει κανείς πάνω από 400€ για smartphone. Και τα 400 πολλα ειναι και σαν "καμμενος" /πορομενος με τα smartphone το μετανιωσα που εδινα τοσα λεφτα! Μεχρι 200-250 εκει το μαξ και αμα το χασεις σπασει οτιδιποτε ναι θα κλαψεις τα λεφτα σου αλλα τουλαχιστον θα πεις δεν ηταν και ενα μηνιατικο! Κινητο ειναι αργα η γρηγορα η θα χασεις ενα θα σπασεις θα σου χαλασει σε ολους θα τυχει προσεχεις δν προσεχεις οποτε αμα δν τα εχεις για πεταμα κλτρα κανε λιγο κρατη!(ετσι και αλλιως τεραστιες διαφορες δν θα βρεις πλεον που να δικαιολογουν το 4 πλασιο ποσο που ζηταν απο ενα midrange κινητο) 1
toyo73 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Ζ5.Το οτι ειχες καποτε το S δεν εμεινες ευχαριστημενος,απλα καμια σχεση, οπως το Audi A3 με το R8
Makeran Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Ζ5.Το οτι ειχες καποτε το S δεν εμεινες ευχαριστημενος,απλα καμια σχεση, οπως το Audi A3 με το R8 Το Z5 είναι πολύ κακή αγορά αυτήν τη στιγμή.
2.1Ohm Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Aπο την στιγμη που λεει επιδοτηση θα πρεπει να βλεπουμε τιμες Μαγαζιων οχι σκρουτζ που πανω κατω τα flagship ολα ειναι στα 700+/- οποτε κακη αγορα (Στην περιπτωση αυτη) ΔΕΝ ειναι! Ισα ισα εχει σχεδων οτι ζηταει! Καλα ηχια καλη καμερα αδιαβροχο πολυ ωραια οθονη βσκα εχει τα παντα απο αυτα που ζηταει κ με το παραπανω!
Makeran Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Aπο την στιγμη που λεει επιδοτηση θα πρεπει να βλεπουμε τιμες Μαγαζιων οχι σκρουτζ που πανω κατω τα flagship ολα ειναι στα 700+/- οποτε κακη αγορα (Στην περιπτωση αυτη) ΔΕΝ ειναι! Ισα ισα εχει σχεδων οτι ζηταει! Καλα ηχια καλη καμερα αδιαβροχο πολυ ωραια οθονη βσκα εχει τα παντα απο αυτα που ζηταει κ με το παραπανω! Το λέω επειδή έχει 2GB ram. Λάθος μου 3GB έχει.
splashboogie Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Άνθρωπε κάνε λίγο υπομονή να πιάσεις το 6p στα χέρια σου. Από ότι υπάρχει τώρα τα δύο top είναι s6 edge plus και 6s plus και είναι τόσο καλά που καλύπτουν και τον πιο παράξενο άνθρωπο. Είναι πολύ σημαντικό ΠΟΣΟ σκοπεύεις να κρατήσεις τη συσκευή. Αν η απάντηση είναι χρόνια πάρε i phone χωρίς κουβέντα. Σου λέω το nexus 6p διότι έχει το TOP ΗΧΕΊΟ στα premium (δεν ξέρω αν είναι καλύτερο του m9 και με τόσα στραβά που έχει το m9 δεν το μετράω στα premium).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα