Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μεσα στην εβδομαδα που μας περασε περασαν 2 xiaomi mi4 απο τα χερια μου οποτε αστο φιλε αστο που σου λεω..

Και σου κολουσαν??

Πλακα κανεις? Εδω το redmi note2 τρεχει φουλ σμοοθ..τι να σου πω ο καθενας οτι νμζει

Δημοσ.

παντως το lg g3 που είχα παρουσίασε σε μια φαση ρωγμή διπλα απο μικροφωνο παρόλο που δεν το έριξα ποτέ κατω .η οθόνη του ηταν  ανώτερη του mi ,  εγώ είχα πάρει το μοντέλο με τα 3gb και μάλιστα με τον snapdragon 805 οποτε λαγκαρίσματα δεν είχα αλλα ατομα με τον 801 είχαν θεμα

Δημοσ.

Ειναι απλο οποιος το θεωρει προσφορα το αγοραζει οποιος οχι καθεται στα αυγα του...Προσωπικα και εγω πιστευω οτι δεν αξιζει

• Like 2
Δημοσ.

παντως το lg g3 που είχα παρουσίασε σε μια φαση ρωγμή διπλα απο μικροφωνο παρόλο που δεν το έριξα ποτέ κατω .η οθόνη του ηταν  ανώτερη του mi ,  εγώ είχα πάρει το μοντέλο με τα 3gb και μάλιστα με τον snapdragon 805 οποτε λαγκαρίσματα δεν είχα αλλα ατομα με τον 801 είχαν θεμα

δωρεαν αντικατασταση απο lg ελλαδος και σου δινουν αλλο g3 για οσες μερες εως να παρεις το αλλο.

Δημοσ.

xiaomi redmi note 3 ασε το gearbest το vickmall το πουλαει στα 209$ 

σορρυ για το offtopic αλλα δεν μπορω να ακουω τετοια

ο λογος να το προτιμηση ειναι η 3 ραμ η μεγαλυτερη μπαταρια  η μελλοντικες αναβαθμησεις και το fingerprint καμερα και οθονη ειναι σχεδον ιδια δεν θα δεις διαφορα

• Like 1
Δημοσ.

Μεσα στην εβδομαδα που μας περασε περασαν 2 xiaomi mi4 απο τα χερια μου οποτε αστο φιλε αστο που σου λεω..

φιλε δεν πειθεις αστο.

Σιγα που επιασες mi4 στα χερια σου.

κι αν το εκανες κατι εκανες λαθος.

Το mi4 4g το εχει η γυναικα μου και δεν εχει να ζηλεψει τιποτα απο το note4 που εχω για καθε μερα. 

Το κινητο ειναι ΣΚΥΛΙ. Επιτηδες το πηρα 3 μερες και το ειχα ταραξει, δεν εκανε ουτε ενα fc, δεν υπερθερμανθηκε παρα μονο μετα απο 3 ωρες συνεχομενης οθονης ΟΝ.

Καλη προταση τα 190 για το g2 αλλα μη πετας τυφλα λασπη για το mi4....ειναι τηλεφωναρα και το βρισκεις 200 κλειστο με ζελατινα

Δημοσ.

την αλλη φορα θα σε ρωταω πρωτα με πμ

οι γερμανοι δηλαδη που το κανανε πρωτο θεμα στις δικες τους προσφορες ειναι ολοι ασχετοι. Τι αγοραζεις εσυ με 190 ευρω που ειναι καλυτερο του g2 ;

Ποιοι γερμανοι και που ειδες να το κανουν πρωτο θεμα στις προσφορες τους??

Δημοσ.

Δεν υπάρχεις :P

Ούτε τα bots από το eshop επιμένουν τόσο για τέτοιες "προσφορές" :)

Σορρυ δεν άντεξα με αυτά που διαβάζω!! :D :D

• Like 1
Δημοσ.

πάντως επειδή πήγα από το lg g2 στο mi4, έχω να πω ότι αν και το g2 είναι καλό... το xiaomi είναι πολύ καλύτερο με καλύτερη μπαταρία, οθόνη, κάμερα ταχύτητα, κατασκευή.. δηλαδή όλα..

Δημοσ.

φιλε δεν πειθεις αστο.

Σιγα που επιασες mi4 στα χερια σου.

κι αν το εκανες κατι εκανες λαθος.

Το mi4 4g το εχει η γυναικα μου και δεν εχει να ζηλεψει τιποτα απο το note4 που εχω για καθε μερα.

Το κινητο ειναι ΣΚΥΛΙ. Επιτηδες το πηρα 3 μερες και το ειχα ταραξει, δεν εκανε ουτε ενα fc, δεν υπερθερμανθηκε παρα μονο μετα απο 3 ωρες συνεχομενης οθονης ΟΝ.

Καλη προταση τα 190 για το g2 αλλα μη πετας τυφλα λασπη για το mi4....ειναι τηλεφωναρα και το βρισκεις 200 κλειστο με ζελατινα

στανταρ ομως ετσι εκανες
Δημοσ.

πάντως επειδή πήγα από το lg g2 στο mi4, έχω να πω ότι αν και το g2 είναι καλό... το xiaomi είναι πολύ καλύτερο με καλύτερη μπαταρία, οθόνη, κάμερα ταχύτητα, κατασκευή.. δηλαδή όλα..

νταξει μην λεμε οτι το mi4 δεν εχει θεματα κιολας..+η miui που για καποιους ,λιγους,ειναι υπερενοχλητικη

το g2 ειναι τελευταια ευκαιρια για ενα αποδεδειγμενα καλο συνολο..αυτο

εγω για 2η συσκευη το πηρα σε f320 κορεατικο με microsd,μπαταρια αφαιρουμενη προσφατα απο εξω

και δεν πηρα το g3 με 805 σε κοντινη τιμη +80ευρα

κάποια απο τα μειον του g3 που δεν τα εχει το g2 με ενοχλουν..

και ξερω οτι το g2 ειναι υπερεπαρκες σε ολα του..

υποψιν ειχα και g3 801 παλια .

Δημοσ.

στανταρ ομως ετσι εκανες

Για να γραφεις τοσες ανακριβειες για το mi4 ουτε σε βιτρινα δεν το εχεις δει. Μην τα παιρνεις ολα προσωπικα, το g2 ειναι πολυ καλο τηλεφωνο συμφωνω.

Το mi4 που αναφερεσαι, απλα δεν εχεις ιδεα/δεν το ειδες ποτε/δεν ασχοληθηκες. Υπαρχει ελληνικο πορταλ xiaomi με custom rom ελληνικες, που θα παρακαλαγα να υπηρχε αναλογο για samsung. Δεν ειναι κακο να το παραδεχτεις.

Και το miui που κραζετε ολοι, το κωλοbloatware της samsung ειναι 100 φορες χειροτερο, και με το κερασακι στην τουρτα αν τολμησεις και βγεις απο το μαντρι και βαλεις καστομ παπαλα η εγγυηση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...