Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειδα οτι ειναι "hot" σε αλλο φορουμ το οτι πωλειται το παραπανω κινητο σε αυτη την τιμη και ειπα να το ποσταρω και εδω. Ο πωλητης αν καταλαβα καλα λεει οτι το προιον ειναι καινουριο σε ανοιχτο πακετο και ξεκλειδωτο. Παρακαλω επιβεβαιωστε οτιδηποτε μονοι σας πριν την αγορα

http://www.ebay.de/itm/LG-G2-D802-Schwarz-TOP-/281795366401

Επεξ/σία από morfeas-dsl-
  • Like 1
  • Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Ειδα οτι ειναι "hot" σε αλλο φορουμ το οτι πωλειται το παραπανω κινητο σε αυτη την τιμη και ειπα να το ποσταρω και εδω. Ο πωλητης αν καταλαβα καλα λεει οτι το προιον ειναι καινουριο σε ανοιχτο πακετο και ξεκλειδωτο. Παρακαλω επιβεβαιωστε οτιδηποτε μονοι σας πριν την αγορα

http://www.ebay.de/itm/LG-G2-D802-Schwarz-TOP-/281795366401

Τοτε αφου δεν ησουν σιγουρος γιατι ανοιξες θεμα στις Προσφορες???

• Like 2
Δημοσ.

Τοτε αφου δεν ησουν σιγουρος γιατι ανοιξες θεμα στις Προσφορες???

την αλλη φορα θα σε ρωταω πρωτα με πμ

190 ευρώ για ένα κινητό 2μιση χρόνων; με ανοικτό κουτί; καλό χρυσό το g2 αλλά πέρασε η μπογια του.

οι γερμανοι δηλαδη που το κανανε πρωτο θεμα στις δικες τους προσφορες ειναι ολοι ασχετοι. Τι αγοραζεις εσυ με 190 ευρω που ειναι καλυτερο του g2 ;

Δημοσ.

Xiaomi Redmi note 3 με 3gb ram 5.5 ίντσες οθόνη 4000mah μπαταρία και fingerprint sensor.

Και όπως και να έχει 190 ευρώ για 2μιση χρονών κινητό που άλλη αναβάθμιση δεν θα δει ποτέ του και με εξτραδακι το ανοικτό κουτί δεν θα έδινα ποτέ.

• Like 4
Δημοσ.

κινητό 100 ευρώ κάτω από την τιμή του σκρουτζ, σίγουρα είναι προσφορά morfeas. Δυστυχώς έχουμε πολλούς που χρησιμοποιούν πολύ περισσότερο το πληκτρολόγιο απότι το μυαλό τους.....

• Like 2
Δημοσ.

κινητό 100 ευρώ κάτω από την τιμή του σκρουτζ, σίγουρα είναι προσφορά morfeas. Δυστυχώς έχουμε πολλούς που χρησιμοποιούν πολύ περισσότερο το πληκτρολόγιο απότι το μυαλό τους.....

Ότι ας πούμε το ένα κατάστημα που το πουλάει ακόμα στην τιμή που έκανε πριν 1μιση χρόνο είναι μέτρο σύγκρισης

Δημοσ.

Xiaomi Redmi note 3 με 3gb ram 5.5 ίντσες οθόνη 4000mah μπαταρία και fingerprint sensor.

Και όπως και να έχει 190 ευρώ για 2μιση χρονών κινητό που άλλη αναβάθμιση δεν θα δει ποτέ του και με εξτραδακι το ανοικτό κουτί δεν θα έδινα ποτέ.

Δε σου ειπε κανεις να δωσεις. Παρε λοιπον το xiaomi το οποιο εχει χειροτερη καμερα, χειροτερης ποιοτητας οθονη, δεν υποστηριζει ελληνικα 4g , δεν εχει service στην Ελλαδα, δεν εχει ελαφρυ σκιν οπως της lg και τα 3 γιγα δωρο αδωρον εκτος και αν δεν εχεις πιασει xiaomi να δεις πως λαγκαρει και τελος για να το παρεις απο ευρωπη και να μη ρισκαρεις τελωνειο το κοστος ειναι 260 με μεταφορικα οχι 190 οπως εδω. Γιατι αν μου πεις το παιρνω απο gearbest και ρισκαρω σου λεω και εγω το lg g2 το παιρνω στα 150 απο merimobiles και ρισκαρω επισης

Ότι ας πούμε το ένα κατάστημα που το πουλάει ακόμα στην τιμή που έκανε πριν 1μιση χρόνο είναι μέτρο σύγκρισης

Ενα; Πουθενα στην ευρωπη δεν παιζει κατω απο 255 ΧΩΡΙΣ τα μεταφορικα. Αλλα ξαναλεω οποιος δε θελει δεν αγοραζει. Μου κανει τρομερη εντυπωση που στη γερμανια αυτος που βρηκε την προσφορα εχει 104 like και εδω μιζερια λογω αγνοιας. Για αυτο δεν ποσταρει κανεις πλεον προσφορες

• Like 2
Δημοσ.

Δε σου ειπε κανεις να δωσεις. Παρε λοιπον το xiaomi το οποιο εχει χειροτερη καμερα, χειροτερης ποιοτητας οθονη, δεν υποστηριζει ελληνικα 4g , δεν εχει service στην Ελλαδα, δεν εχει ελαφρυ σκιν οπως της lg και τα 3 γιγα δωρο αδωρον εκτος και αν δεν εχεις πιασει xiaomi να δεις πως λαγκαρει και τελος για να το παρεις απο ευρωπη και να μη ρισκαρεις τελωνειο το κοστος ειναι 260 με μεταφορικα οχι 190 οπως εδω. Γιατι αν μου πεις το παιρνω απο gearbest και ρισκαρω σου λεω και εγω το lg g2 το παιρνω στα 150 απο merimobiles και ρισκαρω επισης

Να υποθέσω το έχεις πιάσει στα χέρια σου και έχεις βγάλει πόρισμα για κάμερες οθόνες κτλ;

Επίσης έχω πιάσει πολλά xiaomi στα χέρια μου και είναι μια χαρά. Σε αντίθεση με το lg που η αναβάθμιση στη lollipop το κατέστρεψε. Η θα το αφήσεις στην Kit kat; που είναι παρωχημενη πια;

Anyway δεν ήξερα ότι το πουλάς εσύ το κινητό και το παίρνεις τόσο προσωπικά το ζήτημα. Ανέβασες μια προσφορά και εγώ έγραψα ότι δεν το θεωρώ προσφορά και εξήγησα τους λόγους. Δεν ήθελα να 'πλακωθουμε' για ένα κινητό.

Και τα περί άγνοιας άστα καλύτερα. Για μένα είναι άγνοια όποιος δώσει τα 190 για αυτό το κινητό. Πόσο μάλλον τα 255 που λες

Δημοσ.

Να υποθέσω το έχεις πιάσει στα χέρια σου και έχεις βγάλει πόρισμα για κάμερες οθόνες κτλ;

Επίσης έχω πιάσει πολλά xiaomi στα χέρια μου και είναι μια χαρά. Σε αντίθεση με το lg που η αναβάθμιση στη lollipop το κατέστρεψε. Η θα το αφήσεις στην Kit kat; που είναι παρωχημενη πια;

Anyway δεν ήξερα ότι το πουλάς εσύ το κινητό και το παίρνεις τόσο προσωπικά το ζήτημα. Ανέβασες μια προσφορά και εγώ έγραψα ότι δεν το θεωρώ προσφορά και εξήγησα τους λόγους. Δεν ήθελα να 'πλακωθουμε' για ένα κινητό

Οχι δε το εχω πιασει. Εχω διαβασει ομως πολλα συγκριτικα για το ειδος της καμερας ( ουτε OIS δεν εχει!) και της οθονης. Σε καθε περιπτωση λογω της τιμης το συγκρινεις με το g3 οχι με αυτο που ποσταρα οποτε εκει και αν φευγει ακλαφτο. Δεν πλακωνομαστε εννοειται, οπως μου εγραψες σου απαντησα. Αυτα απο εμενα. 

Δημοσ.

Οχι δε το εχω πιασει. Εχω διαβασει ομως πολλα συγκριτικα για το ειδος της καμερας ( ουτε OIS δεν εχει!) και της οθονης. Σε καθε περιπτωση λογω της τιμης το συγκρινεις με το g3 οχι με αυτο που ποσταρα οποτε εκει και αν φευγει ακλαφτο. Δεν πλακωνομαστε εννοειται, οπως μου εγραψες σου απαντησα. Αυτα απο εμενα.

Εε όχι και το g3 καλύτερο με χάλια οθόνη, lag στο Θεό και σχετικά μέτρια κάμερα, για να μην μιλήσω για ρωγμες κτλ. Εδώ το g3 είναι χειρότερο σε σχέση με το g2 το συγκρίνεις με το xiaomi;

Τέλος πάντων το κουρασαμε και σου καταστρεφω και το θέμα.

Δημοσ.

Εε όχι και το g3 καλύτερο με χάλια οθόνη, lag στο Θεό και σχετικά μέτρια κάμερα, για να μην μιλήσω για ρωγμες κτλ. Εδώ το g3 είναι χειρότερο σε σχέση με το g2 το συγκρίνεις με το xiaomi;

Τέλος πάντων το κουρασαμε και σου καταστρεφω και το θέμα.

Το ακουσα και αυτο!!! Το g3 που ειναι ενα απο τα κινητα που εχω, εχει απιστευτη οθονη, lag ειχε μια φορα και ενα καιρο και καμερα ειναι απο τις καλυτερες τις αγορας !!! Μπες λιγο στο myphone και δες ποσοι αφηνουν το g2 τους για g3 . Τεσπα!!!!!!!!!

• Like 2
Δημοσ.

Προσφορά δεν είναι πάντως. 190 ευρώ με την καμία δεν τα αξίζει αυτό το κινητό πλέον, εκτός αν κάποιος θέλει κάτι μαζεμένο σε διαστάσεις.

Δημοσ.

Το ακουσα και αυτο!!! Το g3 που ειναι ενα απο τα κινητα που εχω, εχει απιστευτη οθονη, lag ειχε μια φορα και ενα καιρο και καμερα ειναι απο τις καλυτερες τις αγορας !!! Μπες λιγο στο myphone και δες ποσοι αφηνουν το g2 τους για g3 . Τεσπα!!!!!!!!!

Και εγω ειχα αφησει.το g2 μ για το 3 και το σκηλομετανιωσα τι.με αυτ?

Απο της χειροτερες ναυαρχιδες που εχουν βγει ειναι το 3 οπως και xiaomi δν.εχεις πιασει στα χερια σου οποτε κλτρα μν μιλας για πραγματα που δν γνωριζεις..

Τεσπα αρκετα offtopic!

Θα συμφωνησω ειναι προσφορα μεν αλλα αμα ειναι να μπλεξεις με αγορες απο εξωτερικο υπαρχουν πολυ κλτρες επιλογες πλεον ειτε xiaomi ειτε αλλης μαρκας (κυριως κινεζικης)

Καλα εκανε και το ποσταρε (αλλα open box με.οτι αλλο αντισυοιχει αυτο) και κινητο κοντευει 3ετιας κλτρα να προσπεταστει λεω εγω! Και το g2 ειναι το πιο ολοκληρομενο κινητο που περασε απο τα χερια μου αλλα ξεβαψε η μπογια του!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...