Προς το περιεχόμενο

Vantec Nexus NXP-305-BK Fan & Light Controller

kavaliotis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψηνομαι απειρα να το παρω και επειδη μονο Αγγλια το βρηκα, ξερει κανεις αν πωλειται Ελλαδα πουθενα???

600014-002_p010.jpg

The Nexus NXP-305 Fan & Light Controller combines the functionality of fan control and cold cathode light activation into one single unit. It offers 3 separate channels, which can be adjusted to allow full control of the fan ranging from FULL SPEED to COMPLETELY OFF. This will cut down or eliminate unnecessary noise level by reducing the fan speed. The light activation function support 2 cold cathode lights. By adjusting to either ON, OFF, or SOUND ACTIVATED, it allows you to have full control of how you want to light up your case. Housed in a stylish aluminum casing designed to fit in any standard 3.5" drive bay with ultra-bright blue LED, the Nexus NXP-305 fan & light controller is the mod you have been waiting for!

- 3 Channel Aluminum Fan Controller

- Each Channel Supports Up To 18 Watts

- Control Voltage From 0V to 12V

- Manually Adjust From FULL SPEED to OFF

- Great for High CFM Fans

- Built-In Dual CCFL Inverter With Light Control

- Adjust To Either ON, OFF, Or SOUND ACTIVATED

- Compatible With Vantec Spectrum Cold Cathode Lights

- Stylish Aluminum Housing w/ Ultra-Bright Blue LED Lights

- Fits In A Standard 3.5" Drive Bay

Για περισσοτερη πορωση... http://www.pc-look.com/boutik/Plus_600014-002.php

Δημοσ.

Νομίζω ότι τον είδα προχθές που είχα περάσει μια βόλτα από το HAC-Shop αλλά δεν το κόβω κιόλας.

Δεν τους κάνεις μια ερώτηση καλύτερα ;;;; :)

Δημοσ.

Έχω βάλει στο μάτι αυτό

lg_vt_fanlight.jpg

εδώ και 2 βδομάδες, αλλά δυστυχώς δεν το βρίσκω Ελλάδα!!! Είναι παρόμοιο με αυτό που ψάχνεις κι εσύ!!!

Επίσης μου αρέσει κι αυτό :lol:

lg_zm_fancontroller.jpg

Δημοσ.

Είχε τσιμπήσει ο madsc ένα τέτοιο από το hac, αλλά δεν ξέρω αν είναι το ίδιο... πάντως είχε μπλε φωτισμό και τέσσερα ποτενσιόμετρα... Τιμή απ'ότι θυμάμαι μικρή...

Δημοσ.

25 ευρώ. Και με αντοχή για κανάλι μέχρι και 13watt. Για τα λεφτά του σούπερ. Γι'αυτό ρωτάω τον καβ πόσο του ήρθε γιατί φαντάζομαι ότι μόνο 15 λίρες είναι τα μεταφορικά!!!

Δημοσ.

Ελα παιδες 37 λιρες, δηλαδη 54 ευρω τελικα στοιχισε, αλλα εχει μεσα και 2 neon lights και γενικα ειναι σουπερ!!!!!! Συντομα θα βαλω και φωτογραφιες να δειτε! Και βεβαια θα κοντρολλαρω 6 ανεμιστηρες με αυτο το πραγματακι, 2 ανα καναλι...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...