Προς το περιεχόμενο

Samsung S6 edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα..εχω παρει πριν λιγες μερες το εν λογω κινητο αντικαθιστωντας το iphone 6..ηθελανα δοκιμασω μια φορα και μια αλλη εταιρια πλην της apple συν το γεγονος οτι ειχα απογοητευτει απο την apple και την φοβερη δυσκολια συνδεσιμοτητας της με συσκευες και τη δυσχρηστια του itunes...εκτος του οτι αρχικα με δυσκολευει το λειτουργικο android με δυσκολευει ακομα περισοοτερο η συνδεση του κινητου με μια καινουρια smart tv LG που εχω αγορασει και που φερει lg webos tv..θελω να βλεπω αρχεια του κινητου στην τηλεοραση και δυσκολευομαι αφανταστα..μπορει καποιος να με βοηθησει με καποια ευχρηστη εφαρμογη που πρεπει ισως να κατεβασω στο κινητο και να συνδεομαι ευκολα και λειτουργικα??η τηλεοραση δινει οδηγιες για ενα miracast κτλ πραγμα ομως που δεν υπαρχει στο μενου του samsung...καθε βοηθεια ευπροσδεκτη...:)

Δημοσ.

Ειναι το αντιστοιχο screen mirroring φιλε μου στις Samsung συσκευες... Ενεργοποιησε το....κανε συζευξη και ολα θα γινουν οπως τα θες...

Δημοσ.

Για πες εντυπώσεις γενικά γιατί κι εγώ με το iPhone έχω πλέον βαρεθεί ..

Ψήνομαι να αλλάξω λειτουργικό αλλά μετά απο τόσα χρόνια στην apple το φοβάμαι ..

Δημοσ.

Λοιπον κατι καταφερα παιδια αλλα ακουστε...με το screen mirroring η συνδεση με την τηλεοραση ειναι παρα πολυ αργη...δεν αξιζει-δε ξερω τι πρωτοκολλο χρησιμοποιειται αλλα δεν αξιζει...χρησιμοποιησα ομως μια αλλη επιλογη συνδεσης wifi direct και η συνδεση ειναι καλη και ταχυτατη...σαν κινητο το samsung s6 edge τωρα ειναι ομορφο και λειτουργει σαν υπολογιστης χειρος..δλδ εχει πολλες δυνατοτητες αλλα ειναι πιο δυσχρηστο αποτι το iphone που ειναι απλουστατο..αυτο ισως εχει να κανει ειτε με το γεγονος οτι χρονια ειχα iphone και ειχα συνηθισει ειτε γιατι οντως το android ειναι πιο δυσχρηστο...επισης αν και το samsung σε ΟΛΑ τα reviews και στα test ειναι κλασης πιο γρηγορο απο το iphone στην πραξη ισως φαινεται πιο αργο ισως λογω λειτουργικου...η καμερα και η οθονη του samsung απλα δεν υπαρχουν!!και η curved οθονη του...

Δημοσ.

Λοιπον κατι καταφερα παιδια αλλα ακουστε...με το screen mirroring η συνδεση με την τηλεοραση ειναι παρα πολυ αργη...δεν αξιζει-δε ξερω τι πρωτοκολλο χρησιμοποιειται αλλα δεν αξιζει...χρησιμοποιησα ομως μια αλλη επιλογη συνδεσης wifi direct και η συνδεση ειναι καλη και ταχυτατη...σαν κινητο το samsung s6 edge τωρα ειναι ομορφο και λειτουργει σαν υπολογιστης χειρος..δλδ εχει πολλες δυνατοτητες αλλα ειναι πιο δυσχρηστο αποτι το iphone που ειναι απλουστατο..αυτο ισως εχει να κανει ειτε με το γεγονος οτι χρονια ειχα iphone και ειχα συνηθισει ειτε γιατι οντως το android ειναι πιο δυσχρηστο...επισης αν και το samsung σε ΟΛΑ τα reviews και στα test ειναι κλασης πιο γρηγορο απο το iphone στην πραξη ισως φαινεται πιο αργο ισως λογω λειτουργικου...η καμερα και η οθονη του samsung απλα δεν υπαρχουν!!και η curved οθονη του...

Θέμα συνήθειας είναι φίλε μου.. Όταν το συνηθίσεις και ανακαλύψεις τις ευκολίες που σου προσφέρει σε σχέση με το iOS, θα δυσκολευτείς να γυρίσεις σε iOS.

To iOS έχει το καλό ότι έχει τρομερά γρήγορη απόκριση και παραείναι απλουστευμένο ώστε να είναι εύκολο για όλους. 

Το Android έχει το καλό ότι μπορείς να το φέρεις στα μέτρα σου όπως θες, οπότε αν πειραματιστείς και αφιερώσεις λίγο χρόνο να το φτιάξεις όπως εσύ θες, θα είσαι ευχαριστημένος πιστεύω(στο κάτω κάτω μπορεις να το κάνεις να μοιαζει και ΑΚΡΙΒΩΣ σαν iOS) ! :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...