Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα

εχω οτε και 24ρα γραμμη adsl Pstn και εχω καποια θεματα αρχικα με ενδιαφερει να εχω σταθερη γραμμη και καλο wifi προς το παρον εχω κανει καποια πραγματα αλλα θα ηθελα να μου πειτε ποιο είναι καλυτερο να κανω

από εξοπλισμο εχω 1 speedport w724v και ένα entry 2i μετα εχω ένα ap αυτό εδωhttp://www.birdphone.gr/gr/prdid/7c0e0461a4e64eb4aa62bae93841e4bf/productinfo.aspx

και μετα εχω και ένα cisco 870

και θελω να μου πειτε τι να κανω ώστε να εχω οσο τον δυνατον καλυτερη γραμμη και wifi

εχω γνωσεις από δικτυα απλα δεν ξερω από αυτές τις συκευες ποια είναι καλυτερη

προς ο παρον εχω βαλει το w724v και εχω κλεισει το ασυρματο του και εχω βαλει το ap

και επισης εχω μια κεραια ποιο μεγαλη από αυτην του ap και την εχω βαλει πρεπει να είναι 5dbi

εσει τι λετε να κανω;

η μαρκα του ap είναι καλη;

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

το cisco για να το χαρεις θα πρεπει να μπορεις να το ρυθμισεις.θα κανει μια χαρα την δουλεια του σαν adsl router(καλο ειναι να εχει και κανα τελευταιο ios) απλα οτι κανεις θα πρεπει να γινει απο κονσολα ειτε απο το sdm της cisco.για τα 2 speedport δεν θα ακουσεις καλα λογια αν και πρεπει και τα 2 να ειναι N300 αντιθετα με το access point σου που ειναι n150.επισης τα 2 speedport παιζουν και 5 ghz οσο θυμαμαι.οτι εβαλες μεγαλυτερη κεραια μικρη διαφορα θα κανει.στην περιπτωση σου παιζει να πουλαγα καιτο cisco να πουλαγα και το ap και να πηγαινα να παρω ενα νεο vdsl/adsl router να τελειωνα.τα speedport δεν μπορεις να τα πουλησεις θα στα ζητησουν πισω λογικα.intellinet την εχω ακουστα δεν ξερω τι ρολο βαραει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...