mr.Vox Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Εκεί που σερφάριζα όλα καλά και ωραία, Μπραφ!!! το pc και η οθόνη σβήνει! Ακούω έναν συνεχόμενο ήχο από το ups και η οθόνη να γράφει fault 0. Πατάω για να το ενεργοποιήσω λειτουργεί για λίγα λεπτά μέχρι να ξαναπάρει μπροστά το pc και πάλι τα ίδια. Δεν το ξανά επιχείρησα!! Οι μπαταρίες αλλάχθηκαν πρόσφατα. Πριν ένα χρόνο και διακοπές είχαμε ελάχιστες.Ξέρει κανείς τι μπορεί να σημαίνει το fault 0 στην οθόνη ή του έχει συμβεί κάτι τέτοιο σε παρόμοιο ή ιδίου τύπου ups. Όπως φαίνεται είναι φασόν και βγαίνει σε πολλές μάρκες. Αλήθεια πόσο μπορούν να μας προστατεύσουν στη τελική αυτές οι συσκευές όταν χωρίς προειδοποίηση σβήνουν έτσι ξαφνικά και το συγκεκριμένο τουλάχιστον από ενδείξεις στην οθόνη καλά τα πήγαινε. Αυτό είναι το μόνο που αναφέρει στο εγχειρίδιο σχετικά και ότι υπάρχει συνεχής ήχηση σε σφάλμα
coolerman Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Πρέπει να βρείς αλλες μπαταρίες για να το δοκιμάσεις πρώτα. Συνήθως η μπαταρίες την "ακούν" και τρελαίνουν το ups 1
mr.Vox Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Οι μπαταρίες τελικά είναι δύο ετών ακριβώς. Ύποπτο φαίνεται στα δύο χρόνια να τα έπαιξαν αλλά κανείς δε ξέρει. Θα πρέπει να βρω κάποιον να μου τις μετρήσει η θα πάω σε έναν ηλεκτρονικό να του πω να τις αλλάξει. Δεν με συμφέρει να αγοράσει έτσι δοκιμαστικά δυο μπαταρίες. Τις πρώτες τις άλλαξα εγώ στα τέσσερα χρόνια προληπτικά. Δύο μπαταρίες έχουν περίπου στο τριαντάρι. Ένα αντίστοιχο UPS έχει γύρω στα 140 Ευρώ ή και λιγότερο..
coolerman Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Οι μπαταρίες τελικά είναι δύο ετών ακριβώς. Ύποπτο φαίνεται στα δύο χρόνια να τα έπαιξαν αλλά κανείς δε ξέρει. Θα πρέπει να βρω κάποιον να μου τις μετρήσει η θα πάω σε έναν ηλεκτρονικό να του πω να τις αλλάξει. Δεν με συμφέρει να αγοράσει έτσι δοκιμαστικά δυο μπαταρίες. Τις πρώτες τις άλλαξα εγώ στα τέσσερα χρόνια προληπτικά. Δύο μπαταρίες έχουν περίπου στο τριαντάρι. Ένα αντίστοιχο UPS έχει γύρω στα 140 Ευρώ ή και λιγότερο.. ίσως και να είναι μόνο μία,μπορεί και η δύο να τα "έφτυσαν",θέλουν μέτρημα με εργαλείο βρές κάποιον και δές. 1
mr.Vox Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Ευχαριστώ. Θα τις βγάλω και θα τις μετρήσω αλλιώς πάω για καινούργιο.
mr.Vox Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Ο ένοχος. Σκασμένη η μία εκ των δύο μπαταρία. Οι μπαταρίες ήταν δύο ετών ακριβώς. Αντικατάσταση και των δύο μπαταριών με δύο τέτοιες. CSB μπαταρίες φόραγε κατά την αγορά οι οποίες είχαν αλλαχθεί προληπτικά τον τέταρτο χρόνο.Λειτουργία UPS τώρα κανονική. Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2015 από mr.Vox 1
lak10 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 εχω το ιδιο αλλα με τα 2000VA για το μελλον θα σου προτεινα yuasa μπαταριες
mr.Vox Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Ευχαριστώ αλλά δεν βρήκα. Έψαξα! Εδώ τις no name πέριξ του Δήσιου στο κέντρο προσπαθούσαν να τις πουλήσουν στα 25 Ευρώ έκαστη.
achilles_g_ Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Οι csb θεωρούνται πολύ αξιόπιστες μπαταρίες. Οι προηγούμενες που έβαλες τι μάρκα ήταν?
mr.Vox Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Φαίνεται η μάρκα στη παραπάνω φωτογραφία. Ήταν g-batt από κατάστημα με ηλεκτρονικά είδη. Γύρω στα 14 ευρώ τη μία πρέπει να τις είχα πάρει.
BlueBlood7 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Εδώ ρώτα. Έχει csb μπαταρίες. Περίπου στα 18-20 ευρώ έκαστη.
mr.Vox Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Από εκεί τις πήρα. Στα 24 ευρώ ή μία. Τσιμπημένη λίγο ή τιμή.
BlueBlood7 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Ανάλογα την μπαταρία. Πήρα δύο με 18 ευρώ έκαστη.
blu3_orion Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Ολες οι μπαταριες τετοιου ειδους (12V7A) έχουν ενα χρόνο ζωης 2-3 χρόνια.... Γενικα η ποιότητα εχει πεσει παρα πολυ σε ολα. Η καλυτερη επιλογη ειναι οι yuasa που ειπε ο φιλος παραπανω, ειναι ακριβες αλλα ειναι πολυ ποιοτητικες. Εγω που ειχα χρηση σε αλλες εφαρμογες ειχαν χρονο ζωης 5 χρόνια σε σχεση με ολες τις αλλες που κρατανε max 2-3.
mr.Vox Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Το συγκεκριμένο ups παίρνει 2Χ 12v9a Οι μόνος επώνυμες που βρήκα είνα οι csb.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα