Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εκεί που σερφάριζα όλα καλά και ωραία, Μπραφ!!! το pc και η οθόνη σβήνει!  Ακούω έναν συνεχόμενο ήχο από το ups και η οθόνη να γράφει fault 0. 

Πατάω για να το ενεργοποιήσω λειτουργεί για λίγα λεπτά μέχρι να ξαναπάρει μπροστά το pc και πάλι τα ίδια.

Δεν το ξανά επιχείρησα!! Οι μπαταρίες αλλάχθηκαν πρόσφατα. Πριν ένα χρόνο και διακοπές είχαμε ελάχιστες.Ξέρει κανείς τι μπορεί να σημαίνει το fault 0 στην οθόνη ή του έχει συμβεί κάτι τέτοιο σε παρόμοιο ή ιδίου τύπου ups. Όπως φαίνεται είναι φασόν και βγαίνει σε πολλές μάρκες.

Αλήθεια πόσο μπορούν να μας προστατεύσουν στη τελική αυτές οι συσκευές όταν χωρίς προειδοποίηση σβήνουν έτσι ξαφνικά και το συγκεκριμένο τουλάχιστον από ενδείξεις στην οθόνη καλά τα πήγαινε.

Αυτό είναι το μόνο που αναφέρει στο εγχειρίδιο σχετικά και ότι υπάρχει συνεχής ήχηση σε σφάλμα

post-112134-0-75864400-1449611355_thumb.jpg

Δημοσ.

Πρέπει να βρείς αλλες μπαταρίες για να το δοκιμάσεις πρώτα.

Συνήθως η μπαταρίες την "ακούν" και τρελαίνουν το ups

• Like 1
Δημοσ.

Οι μπαταρίες τελικά  είναι δύο ετών ακριβώς. Ύποπτο φαίνεται στα δύο χρόνια να τα έπαιξαν αλλά κανείς δε ξέρει. Θα πρέπει να βρω κάποιον να μου τις μετρήσει η θα πάω σε έναν ηλεκτρονικό να του πω να τις αλλάξει. Δεν με συμφέρει να αγοράσει έτσι δοκιμαστικά δυο μπαταρίες.

Τις πρώτες τις άλλαξα εγώ στα τέσσερα χρόνια προληπτικά. Δύο μπαταρίες έχουν περίπου στο τριαντάρι. Ένα αντίστοιχο UPS έχει γύρω στα 140 Ευρώ ή και λιγότερο..

Δημοσ.

Οι μπαταρίες τελικά  είναι δύο ετών ακριβώς. Ύποπτο φαίνεται στα δύο χρόνια να τα έπαιξαν αλλά κανείς δε ξέρει. Θα πρέπει να βρω κάποιον να μου τις μετρήσει η θα πάω σε έναν ηλεκτρονικό να του πω να τις αλλάξει. Δεν με συμφέρει να αγοράσει έτσι δοκιμαστικά δυο μπαταρίες.

Τις πρώτες τις άλλαξα εγώ στα τέσσερα χρόνια προληπτικά. Δύο μπαταρίες έχουν περίπου στο τριαντάρι. Ένα αντίστοιχο UPS έχει γύρω στα 140 Ευρώ ή και λιγότερο..

ίσως και να είναι μόνο μία,μπορεί και η δύο να τα "έφτυσαν",θέλουν μέτρημα με εργαλείο

βρές κάποιον  και δές.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο ένοχος. Σκασμένη η μία εκ των δύο μπαταρία. Οι μπαταρίες ήταν δύο ετών ακριβώς. 
attachment.php?attachmentid=41062&d=1449
Αντικατάσταση και των δύο μπαταριών με δύο τέτοιες. CSB μπαταρίες φόραγε κατά την αγορά οι οποίες είχαν αλλαχθεί προληπτικά τον τέταρτο χρόνο.

Λειτουργία UPS τώρα κανονική.

:-D 

Επεξ/σία από mr.Vox
  • Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ αλλά δεν βρήκα. Έψαξα! Εδώ τις no name πέριξ του Δήσιου στο κέντρο προσπαθούσαν να τις πουλήσουν στα 25 Ευρώ έκαστη.  

Δημοσ.

Φαίνεται η μάρκα στη παραπάνω φωτογραφία. Ήταν g-batt από κατάστημα με ηλεκτρονικά είδηΓύρω στα 14 ευρώ τη μία πρέπει να τις είχα πάρει.

Δημοσ.

Ολες οι μπαταριες τετοιου ειδους (12V7A) έχουν ενα χρόνο ζωης 2-3 χρόνια.... Γενικα η ποιότητα εχει πεσει παρα πολυ σε ολα.

Η καλυτερη επιλογη ειναι οι yuasa που ειπε ο φιλος παραπανω, ειναι ακριβες αλλα ειναι πολυ ποιοτητικες. Εγω που ειχα χρηση σε αλλες εφαρμογες ειχαν χρονο ζωης 5 χρόνια σε σχεση με ολες τις αλλες που κρατανε max 2-3.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...