Προς το περιεχόμενο

The Order 1886 Collector's Edition (PS4) 25 ευρώ ** ΤΕΛΟΣ**

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πολύ καλή τιμή και μάλιστα από Ελληνικό μαγαζί!

Αν επιλέξετε να παραλάβετε οι ίδιοι από το κοντινό σας Acs τα έξοδα αποστολής είναι μόνο 1 ευρώ!

Αγορά από εδώ =====>>>>>>>  ΤΕΛΟΣ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Collector's Edition Περιεχόμενο

• Replica Knight's vial pendant
  • The Order: 1886 game
  • Woven coat of arms patches for Isabeau and Galahad
  • Symbol stickers
  • Artwork postcards in wax sealed envelope
  • Digital content:
  • DLC - The Knight's Arsenal
  • Official soundtrack with bonus tracks
  • Unreleased behind-the-scenes footage

Επόμενη τιμή ΣΚΡΟΥΤΖ , 57.90 ευρώ --->> http://www.skroutz.gr/s/5910058/The-Order-1886-Collector-s-Edition-PS4.html

TheOrderCollectorsEdition.jpg

Επεξ/σία από hasiotis_john
  • Like 6
Δημοσ.

Να ταν η αμερικανικη collectors που ειχε μεσα φιγουρα και Steelbook case σιγουρα θα ηταν must buy αγορα για ολους τους κατοχους Playstation 4 αλλα απλα απογοητευση που αντι για την φιγουρα η Ευρωπαικη εκδοση εχει το παραπανω φιαλιδιο

Στην ουσια η δικια μας Collectors edition λεγεται κανονικα Blackwater Edition και ειναι ψιλο απογοητευση για Collectors edition δυστηχως. Παρακατω video για οσους ενδιαφερονται για να δουν τις διαφορες μεταξυ Αμερικανικης(απο πανω video)και Ευρωπαικης(απο κατω video)

Δημοσ.

Πήρα τηλέφωνο για πλάκα , για να δω τι γίνεται!

Βασικά είναι από τις προσφορές που αναβοσβήνει στο βάθος μια ταμπέλα "ακύρωσης"!  :P

Μια ευγενική κοπελίτσα μου τα μάσησε κάπως για την διαθεσιμότητα, οπότε μάλλον πάμε γι' άκυρο ή έστω για  ΧΧήμερη αναμονή!

Αυτή την στιγμή πάντως το δείχνει σαν "Παράδοση 4 ως 7 εργάσιμες ημέρες" !

• Like 1
Δημοσ.

Πήρα τηλέφωνο για πλάκα , για να δω τι γίνεται!

Βασικά είναι από τις προσφορές που αναβοσβήνει στο βάθος μια ταμπέλα "ακύρωσης"!  :P

Μια ευγενική κοπελίτσα μου τα μάσησε κάπως για την διαθεσιμότητα, οπότε μάλλον πάμε γι' άκυρο ή έστω για  ΧΧήμερη αναμονή!

Αυτή την στιγμή πάντως το δείχνει σαν "Παράδοση 4 ως 7 εργάσιμες ημέρες" !

Με πηρε τηλεφωνο πριν 2 ωρες μια κοπελιτσα απο Infoquest και μου ειπε οτι θα παραλαβουν Παρασκευη και οτι Δευτερα-Τριτη θα ειναι στο καταστημα απο το οποιο εχω ζητησει να παραλαβω.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...