hasiotis_john Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Πολύ καλή τιμή και μάλιστα από Ελληνικό μαγαζί! Αν επιλέξετε να παραλάβετε οι ίδιοι από το κοντινό σας Acs τα έξοδα αποστολής είναι μόνο 1 ευρώ! Αγορά από εδώ =====>>>>>>> ΤΕΛΟΣ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ Collector's Edition Περιεχόμενο Replica Knight's vial pendant The Order: 1886 game Woven coat of arms patches for Isabeau and Galahad Symbol stickers Artwork postcards in wax sealed envelope Digital content: DLC - The Knight's Arsenal Official soundtrack with bonus tracks Unreleased behind-the-scenes footage Επόμενη τιμή ΣΚΡΟΥΤΖ , 57.90 ευρώ --->> http://www.skroutz.gr/s/5910058/The-Order-1886-Collector-s-Edition-PS4.html Επεξ/σία 15 Δεκεμβρίου 2015 από hasiotis_john 6
Fulgore Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Να ταν η αμερικανικη collectors που ειχε μεσα φιγουρα και Steelbook case σιγουρα θα ηταν must buy αγορα για ολους τους κατοχους Playstation 4 αλλα απλα απογοητευση που αντι για την φιγουρα η Ευρωπαικη εκδοση εχει το παραπανω φιαλιδιο Στην ουσια η δικια μας Collectors edition λεγεται κανονικα Blackwater Edition και ειναι ψιλο απογοητευση για Collectors edition δυστηχως. Παρακατω video για οσους ενδιαφερονται για να δουν τις διαφορες μεταξυ Αμερικανικης(απο πανω video)και Ευρωπαικης(απο κατω video)
hasiotis_john Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Πήρα τηλέφωνο για πλάκα , για να δω τι γίνεται! Βασικά είναι από τις προσφορές που αναβοσβήνει στο βάθος μια ταμπέλα "ακύρωσης"! Μια ευγενική κοπελίτσα μου τα μάσησε κάπως για την διαθεσιμότητα, οπότε μάλλον πάμε γι' άκυρο ή έστω για ΧΧήμερη αναμονή! Αυτή την στιγμή πάντως το δείχνει σαν "Παράδοση 4 ως 7 εργάσιμες ημέρες" ! 1
Thrylos7 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Πήρα τηλέφωνο για πλάκα , για να δω τι γίνεται! Βασικά είναι από τις προσφορές που αναβοσβήνει στο βάθος μια ταμπέλα "ακύρωσης"! Μια ευγενική κοπελίτσα μου τα μάσησε κάπως για την διαθεσιμότητα, οπότε μάλλον πάμε γι' άκυρο ή έστω για ΧΧήμερη αναμονή! Αυτή την στιγμή πάντως το δείχνει σαν "Παράδοση 4 ως 7 εργάσιμες ημέρες" ! Με πηρε τηλεφωνο πριν 2 ωρες μια κοπελιτσα απο Infoquest και μου ειπε οτι θα παραλαβουν Παρασκευη και οτι Δευτερα-Τριτη θα ειναι στο καταστημα απο το οποιο εχω ζητησει να παραλαβω. 1
johnny77 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Online παραγγελία δε γίνεται; Μόνο τηλεφωνικά;
hasiotis_john Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Τέλος η προσφορά, εξαφάνισαν και την σελίδα! Έκανα edit και τον τίτλο. Μακάρι να πάρουμε ΌΛΟΙ όσοι παραγγείλαμε.... Πάμε παρακάτω!
johnny77 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 αν κάποιος που παράγγειλε το μετάνιωσε ενδιαφέρομαι εγώ
gpapaiosif Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Παρέλαβα Μήπως το μετανιώσες? Παραλαμβάνω και ανοιχτό δεν εχω θεμα...
Tommy_GR Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Μήπως το μετανιώσες? Παραλαμβάνω και ανοιχτό δεν εχω θεμα... Μπα οχι φιλε..
Thrylos7 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Παρελαβα μολις και εγω απο You Αγιου Δημητριου, ειδα και αλλο ενα εκει απο αλλη παραγγελια...
Thrylos7 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 αρχισανε και οι αγγελιες.... να μην κανω και διαφημηση στην !@#$#$, αλλα με 38ε μπορειτε να το βρειτε εκει σφραγισμενο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα