dimtsef Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπέρα, ψάχνοντας πάρα πολύ για το πολύ καλό Flex 2 ήθελα το μοντέλο με τα 3GB ram και τα 32GB disk και τελικά το βρήκα απο Αμερική. Εχει μια πολύ καλή προσφορά στα 244 δολλάρια το newegg μέχρι τις 12/12 ! καθως δε στέλνει σε Ελλάδα βρήκα ένα τρόπο με μια εταιρία που το παραλαμβάνει στο Μαιάμι και μετά αναλαμβάνουν να στο στείλουν αυτοί Ελλάδα. το θέμα είναι το εξής , 1) δεν ξέρω αν θα χρεωθώ με φόρο αγοράς και πόσο θα ήταν αυτό 2) μου ειπαν ότι το μοντέλο αυτό δεν πιάνει ελληνικό 4g αλλά προς τα Giga τι είναι το 4G εδώ που τα λέμε.. γνωρίζει κανείς περισσότερα??
2.1Ohm Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Φορος ειναι 23% + καποιοι δασμοι κ βλακειες δν ξερω να σου πω ακριβως!δν θα πιανει 4g και τι εταιριες απο Miami και βλακειες λες βρε? Θα εμπιστευτεις τα λεφτα σου ετσι απλα?!Δωσε κατι παραπανω και παρτο απο εμπιστη πηγη η παρε αλλο τηλεφωνο!
dimtsef Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 https://my.usabox.com/ αυτή εδώ είναι τους εχει δουλέψει κανείς ? εχω κάνει και verification και θα τους πάρω και ένα τηλεφωνο αυριο. στην ουσία σου ανοίγουν μια διεύθυνση στο ονομά σου στην εδρα τους και το αγοράζεις βάζοντας αυτά τα στοιχεία, μετα η newegg το στελνει σε αυτούς και με τη σειρά τους το στέλνουν σε εσένα.
leo06 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 στο Newegg είναι χωρίς ΦΠΑ, όποτε αν στο στείλουν στο MIAMI θα πρέπει να υπολογίσεις και το ΦΠΑ της πολιτείας της Φλόριντα + μεταφορικά + προμήθεια του usabox.com
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα